![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Rządzące całym gimnazjum! A co a co a co! rocznik '96, część XIV
Po 13, wcale nie pechowej części jednego z najbardziej oblęganych wątków na najpopularniejszym polskim forum wizaż (nie mającego zbyt wspólnego z samym wizażem i kosmetologią), przyszedł czas na 14 już część, zwiastującą nasze fizyczne wkraczanie do dorosłości...
Wiemy o sobie wiele, a momentami nie wiemy prawie wcale, oto całe my. Wiemy także, że jesteśmy najgorszym rocznikiem, rozpoczynającym wszelkie nowe, durne pomysły dot. edukacji (KTO BY POMYŚLAŁ, ŻE MATURĘ BĘDZIEMY PISAĆ W WAKACJE?!). Bezmózgowce są wśród nas, ale na pewno nie jesteśmy to My. Wiemy także jedno - nie warto się z nami zadawać. Jeszcze gorzej jest z nami zadzierać... ![]() Oto lista okrutnie zboczonych i wrednych lam <OK> __A__ - Joanna Laska-nietoperz. Była, potem zniknęła. Teraz znów jest. Czasem zamyka się w swoim świecie, jednak w nocy lubi nam opowiadać wszystkie pikanterie ze swojego życia. ur. 5 sierpnia, woj. małopolskie Agnieszka1201 – Agnieszka Posiadająca zaszczyt wstąpienia do 1 klasy liceum. Posiada także całkiem udolny talent do rysowania - gorzej z trzymaniem kredki w rękach! Jest pięknie piękna i nie może się opędzić od adoratorów, szczególnie, gdy wkłada na siebie męski strój. ur. 12 stycznia, woj. śląskie backinblack – Daria Kiedy dostała upragnioną lustrzankę, mało co nie oślepła od nadmiaru zdjęć. Uwielbia fotografować Frugo i zabawiać się z nim po zmroku. Wiecznie napalona, nie znosząca przerywania jej absorbujących zajęć przez babcię. ur. 19 lipca, woj. wielkopolskie Black-Eyes –Magda Pojawia się i znika, jak w tej starej piosence(a może to był film?). Kojarzy nam się z dziewczyną ze swojego avatara, namiętnie słucha rocka. Ma czarny charakter, ale potrafi być miła - szczególnie jeśli chodzi o jej kochane lamy, czyli drugą rodzinę. ur. 19 lutego, woj. śląskie BloondieLook – Katarzyna Nazwana rocznikową Marilyn Monroe, nie głupia blondynka, którą podrywają seksowni Arabowie. Wielbi przejażdżki po wszystkich możliwych Naturach i Rossmannach chyba też. Durex to jej ulubiona firma. ur. 25 marca, woj. małopolskie caroline060 – Karolina Niekiedy obrażająca się na nas, seksowna i ponętna...traktujemy ją, jak osobę, której możemy powierzyć wiele sekretów. Ktoś kiedyś nazwał ją przywódczynią naszego stada, ale ja nic o tym nie wiem. Miewa halucynacje i koszmary związane z Remigiuszem. Jej hobby to trzymanie aparatu w ręku i używanie klawiatury jako sposobu na poznanie nowych facetów na czacie. ur. 26 stycznia, woj. łódzkie charlize – Karolina Zapominająca o nas, lecz spełniająca się we własnym życiu i myśląca o nas co jakiś czas. Zarabia na siebie, ponieważ planuje wykupić sobie nowe gniazdko w Hollywood. W UK non-stop poznaje nowych facetów i wybiera najładniejsze pocztówki, które potem nam niewidocznie śle. ur. 23 lutego, woj. łódzkie Chocowhite –Monika Posiada wiele problemów, jednak potrafi zachować świetny humor i dobrze się bawić. Dzięki swoim przeżyciom, bardziej potrafi pomóc innym. Ma ogromne serce, w którym mieści się każda z nas. ur. 21 czerwca, woj. łódzkie Christerine – Krystyna Chuda laska, jednak wiecznie piękna i energiczna. Krążą plotki, że ma amerykańskie nazwisko i wywodzi się z rodziny Brada Pitta. Ma wielu przystojniaków wokół siebie, ale ona jest wierna nam. Myślę, że ma predyspozycje do zostania mistrzynią w robieniu cappuccino. Zawsze pomocna, urodziwa i wspierająca smutne lamy. ur. 5 grudnia, woj. dolnośląskie Deesy –Dominika Wiecznie uważa, że nasze komplementy są przesadzone, jednak każdy, kto ją tylko zobaczy zachwyca się jej najpiękniejszymi, rudymi włosami. Jej idealna figura przyciąga wiele par oczu, które chciałyby mieć ją tylko dla siebie. Ona jednak zostaje obojętna, choć w głowie wiją jej się różne, sprośne myśli. ur. 20 listopada, woj. świętokrzyskie esa12121 – Ewelina Przyszła pani weterynarz, posiadająca wielkie serce. Planuje napad na włosy Domi, jednak nie wie, jak się za to zabrać. ur. 6 stycznia, woj. małopolskie kaaamila_ – Kamila Piękna dziewczyna, mieszkająca nad morzem, czego każda z nas jej na pewno zazdrości. Posiada sławny aparat i robi nimi poetyckie zdjęcia. Odlicza do wakacji, chociaż wie, że to nie ma sensu. Spełnia się w swoich zadaniach, bo w przyszłości chce zostać sławną muzykantką. ur. 2 stycznia, woj. zachodniopomorskie Literka96 – Ada Bardzo doświadczona i mądra dziewczyna. Nadużywa alkoholu, chociaż nie powinna tego robić. Popełniła wiele grzechów, z których wstydzi się wyspowiadać. W swojej głowie planuje atak na niezidentyfikowane do końca ciasteczko. ur. 22 czerwca, woj. śląskie maive - Milena W nocy zabawia się ze swoimi pluszakami, które prawdopodobnie kupuje w każdym napotkanym sklepie dla dzieci. Tak na prawdę, to nie wiem, czy je lubi. Na pewno uwielbia zakupy, ogromne, wywołujące uśmiech na twarzy. Wolałaby jednak nie płacić za nie tak ogromnych sum! ur. 28 lipca, woj. świętokrzyskie mc266 – Monika Zawsze skłonna do wypowiadania milion razy tego samego zdania, które ma pomóc. Robi to aż do skutku. Istnieją podejrzenia, że w poprzednim pokoleniu była wielką i namiętną lwicą. ur. 29 marca, woj. małopolskie moja imaginacja – Mariola Nie do końca wierząca w siebie, mająca ogromne problemy ze sobą i całym światem. Stara się pomagać innym, ale z pomocą dla siebie jest u niej gorzej. Jest królikiem, chociaż nie ma nic z nim wspólnego, surowe marchewki są dla niej niejadalne. Kocha swoje zdałnione psy i swą pasję do fotografowania. ur. 25 października, woj. zachodniopomorskie niewieszjaktesknie – Wiola Pani Wlazła z własnym mieszkaniem, do którego nie jeden raz wlazł Wlazły. Jej myśli wiecznie kręcą się wokół niego, w 100% napalona i spełniająca swoje zachcianki. ur. 16 sierpnia, woj. dolnośląskie/opolskie parala – Magda Napalona fanka Wisły Kraków, wysoka lama kochająca sport. Ma idealny wzrost do grania w siatkówkę. Kocha skoki i wąsik Adama Małysza. ur. 18 stycznia, woj. małopolskie patrysiowa_ - Patrycja Szalona miłośniczka morza i nadmorskiej zabawy. Lubi "na spontana", wiele przeżyła w życiu, jednak nie lubi się łamać jak zapałka, którą podpala to, co najbardziej lubi. Jedna z odważniejszych osób, chudzinka posiadająca piękną urodę. ur. 20 kwietnia, woj. zachodniopomorskie pinats – Anna Podąża za newsami biedronkowymi, uwielbia przeglądać nowe gazetki i wypróbowywać nowości. Podobno kiedyś ukradła najdroższego szampana w Biedronce, która słynie z niskich cen. Ogląda Gossip Girl, posiada piękną twarz, którą niestety często ukrywa. Udaje, że wszystko z nią w porządku, ale my wiemy, że nie wszystko ma pokolei w swojej głowie. ur. 18 listopada, woj. mazowieckie Slodkaa – Kamila Gimnazjalistka, która posiada piękny uśmiech od ucha do ucha. Jak ma bekę, to już na całego. Nie docenia swojej urody i wiecznie narzeka, że jest gruba, choć ma znaczną niedowagę. Wyszalała się na egipskich wakacjach, jest w związku z wielbłądem. ur. 31 lipca, woj. śląskie TajemniczaPanna – Angelika Opuściła nas, ale my o niej pamiętamy i nie zapomnimy jej uwzględnić. W końcu to ona zawsze nam pomagała, służyła dobrą radą. Zawsze dobrze się z nią pisze, nawet gdy rozmowy nie odbywają się na forum. ur. 9 grudnia, woj. małopolskie vicky_ - Wiktoria Zboczeniec, który posiada najwiekszy talent do wymyślania opisów dotyczących ludzi. Pierwsza osoba, która pojawiła się na tym wątku zaraz po założycielce. Kocha swoją babcię, Paryż i siostrę. Słynie z idealnych kontaktów z Arabami. ur. 18 października, woj. warmińsko-mazurskie Zakochanaaaa – Joanna Tak na prawdę nazywa się inaczej, chociaż ponoć o tym nie wie. Najseksowniejsza osoba na wątku. Jej ruchy są okropnie niegrzeczne i odważne. Lubi naleśniki, umiejętnie piecze ciasta i muffinki. ur. 3 października, woj. wielkopolskie Nawicia - Wiktoria Zboczona ujeżdżaczka koni każdego rozmiaru i każdej postaci. Lubi je walić w zadek biczem. Jest u nas od niedawna, ale już zdobyła nasze zaufanie i może się cieszyć, że dołączyła do naszego zacnego grona lam. ur. 2 kwietnia, woj. wielkopolskie Przykro mi to stwierdzić, ale rozpoczęcie dobiega końca. Wszystkim anonimowym szpiegom życzę udanego czytania nas przy herbatce. część 1 część 2 część 3 część 4 część 5 część 6 część 7 część 8 część 9 część 10 część 11 część 12 część 13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rządzące całym gimnazjum! A co a co a co! rocznik '96, część XIV
♥
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Jess, jesteś genialna ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
♥
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jess Super robota. Kocham Was wszystkiee!
![]() <3 Pijemy na otwarcie!
![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
też was kocham! ♥
piemyyy ![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
opisy mnie rozwaliły, szczególnie mój i ten fragment o Adze "Jest pięknie piękna i nie może się opędzić od adoratorów, szczególnie, gdy wkłada na siebie męski strój."
![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
czaicie że kupiłam soie dzisziaj CHIPSY. mala paczuszke, ale kupilam.le nie wiem czy e zjem
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wypruwaj flaki, ja piero34o34ortiole
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- ej, mam jutro wizyte u psycho. nie wiem, czy jechac.. ostatni dzien jutro, yhmm nie mam jej nci nowego do powiedzenia, moze lepiej sie umówić na za tydzien np? |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym pojechała mimo wszystko jutro ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
opisy hahahah boskie ♥
Jess ja bym już je w drodze do domu schrupała. ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiedziałam, że bawie sie pluszakami w nocy
![]() ![]()
Edytowane przez maive Czas edycji: 2011-08-30 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym pojechała..
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jess KOCHAM CIE PYSIU MYSIU <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
haha a co tu sie kurde dzieje ?!
Jess <3333 ![]()
#18 |
Wtajemniczenie
|
KOCHAM WAS WSZYSTKIE!<3 I dziękuję, że pozwoliliście mi tu z Wami być, nie wiem co bym bez Was zrobiła kochane
![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ania serio ukradła szampana ?
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#21 |
Zakorzenienie
|
♥
ale szybkie jesteście ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Co mogę zjeść na podwieczorek?
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- ![]()
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze! ![]() ![]() moja imaginacja – Mariola ![]() ![]() kocham mój opis ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
już nowa część?
![]()
#25 |
Zakorzenienie
|
też sie zdziwiłam
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ano nowa
![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Aguś jak tam spowiedź? ![]() Ja tam ładnie spamowałam ;-D
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Krysia, weź nie mów nawet
![]() ![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie, że ja kiedyś okłamałam księdza? ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- tato idź z tego domu noooo. chce to na full dać http://www.youtube.com/watch?v=-IunmW3wI5Q ♥
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapytał sie o to samo to przez 5 min nic a potem powiedziałąm ze zapomniałam...a ten cos mi zaczął wtedy. to było straszne...
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.