|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
piżamy, swetrów, kurtki zimowej/plaszcza, bokserek, gier, bizuterii, złota /wrzesień
NIEAKTUALNE
Oto moja nowa wishlista - jezeli cos masz a nie widzisz nic wzamian u mnie w watku to napisz czego szukasz, a moze akurat poza watkiem to znajde ![]() Rozmiar xs/s/m 1. Piżama (nie satynowa!) - długie spodnie lub krotkie + bluzka 2. kardigany (rozne kolory, dlugie i krotkie) + inne sweterki 3. bryczesy/ cygaretki, rurki (chetnie bezowe)/ bojówki 4. bokserki w kazdej ilosci i zwykle gladkie topy lub z ciekawymi nadrukami/perelkami itp 5. body 6. ozdob do swetra ale i do wlosow 7. perel na szyje lub innych ciekawych naszyjnikow i bransoletek 8. złota! - oddam wieeeele + rzeczy dla gryzonia - kolowrotka pelnego , hamaka poza tym kosmetykow: - dobre odzywki do wlosow suchych/kreconych ogolnie kosmetyki biodermy z serii sensibio ,a najchetniej : - bioderma sensibio H2O - płyn micelarny - bioderma sensibio Forte albo Lepere - bioderma sensibio krem pod oczy - kremu do skóry suchej ze skłonnościami do czerwienienia np. iwostin capillin - kremów nawilżających (raczej aptecznych) - kremow do depilacji - plynow micelarnych na tych rzeczach zalezy mi naprawde mocno: + dlugie (min. 2metry) grube zaslony na przelotkach (kolkach) lub szelkach + gier pasujacych na imprezy (jak np. tabu) + lustra takiego do postawienia na biurko + ozdobnych pudelek, organizatora/pokrowca na buty , stojaka na buty i innych rzeczy dzieki ktorym zachowuje sie porzadek w szafie ![]() + duzej poduchy na fotel bujany + nowego szlafroka meskiego r.m lub l + polaroid + telefon + blender + nowe przescieradlo + przebrania na impreze, nie do łóżka ![]() + biustonoszy 65c Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2011-11-05 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: piżamy, swetrów, kurtki zimowej/plaszcza, bokserek, gier, bizuterii, złota /wr
u mnie swetry, perły na szyje i perlowe bransoletki oraz bokserki
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: piżamy, swetrów, kurtki zimowej/plaszcza, bokserek, gier, bizuterii, złota /wr
zajrzyj
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, poza wątkiem mam zwykły blender z tesco - używany, ale działa bez zarzutu, a w wątku próbki kremu iwostin capillin, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.