|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
WRZESIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU (X) szpilki i kopertówka brązowe, zakiety 42 oraz:
Bardzo pilnie poszukuje
- brązowe szpilki, najlepiej ciemny brąz. wkladka na stope 25 cm. - brązowa kopertówka. - żakiety w rozmiarze 42. oraz: ciekawa bizuteria w kolorze niebieskim lub z niebieskim. prostownica za pierwsze 3 rzeczy wywale dom do gory nogami. Oferta wazna przez około tydzien, za 3 tygodnie ide na wesele, i jezeli nic z tej listy nie znajde to po prostu kupie. ( szczególnie szpilki i kopertówka) ![]() Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2011-09-30 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: (X) szpilki i kopertówka brązowe, zakiety 42 oraz:
Mam żakiet z długą spódniczką, kolor bladziutko błękitny, rękaw 3/4 i ozdobne hafty, naszycia(aplikacje) na żakiecie, plus top bez rekawów granatowy( ten jest w moim wątku). Rozmiar z metki był 42, kupiony za blisko 400 zł w jakimś butiku. Stan chyba idealny bo założyłam na bodajże 2 imprezy i już się nie mieszczę. Wstawię fotkę na której jest trochę go widać (dół tych naszywek i rękaw) a jak zechcesz to porobię dokładne zdjęcia.
Mam również srebne kolczyki z kryształkami swarowskiego,jedne niebiesko białe a drugie kolorowe w zależnosci od kąta spojrzenia. Gdyby Ci się podobał to szukam za niego coś ze złotej biżuterii jeśli miałabyś do pozbycia się. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2011-09-30 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: WRZESIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU (X) szpilki i kopertówka brązowe, zakiety 42 oraz:
u mnie prsotownica, ale niestety nie widzę nic dla siebie w Twoim wątku ;(
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.