|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
perfumy na ślub............
w pierwszej dekadzie sierpnia biore ślub mam wielki dylemat z wyborem odpowiednich perfum na ten dzień i noc , chce żeby był to zapach ktory zniewala uwodzi a zarazem jest niewinny i poprawia nastroj czy wogole istnieje taki? pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: perfumy na ślub............
trudno doradzać komus zapach, sama musisz zdecydować co Ci sę podoba, ale jak będziesz w perfumerii to zwroć uwagę na:
Champs Elysee Guerlain Romance R. Lauren Eclat d'arpege Lanvin to sa moje "slubne" typy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dzisiaj jade je powachac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
champs odpada a romance ledwo czulam.....idealna jest laura biagotti - laura niestety nie trwala bo to tylko woda toaletowa....czy sa tez jej perfumiki?...poluje jeszcze na Ck eternity "love" podobno zapach przesliczny..czy ktos juz go wachal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam jeszcze Eau d'Eden Cacharela (trochę w typie Laury, ale zancznie trwalszy) oraz Eau de Dolce Vita.
Perfum Laury raczej nie znajdziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
musze koniecznie powachac zaluje ze laury perfumikow nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a może coś jeszcze z takich zapachów ...
Chaumet Eau de Cartier Patou - Enjoy Rochas - Fleur de diva są kobiece , lekkie , optymistyczne i ładnie trzymają się skóry nawet w ciepły dzień i na przykład do kruchej bieli są w sam raz - kobiece i delikatne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
dla mnie typowo ślubnym -eleganckim i sublelnym zapachem, a także b. trwałym w wersji edp są Jadore, delikatne, kwiatowe, z nutką słodyczy
może tendre poison diora lub dolce vita(słodkie życie zapewnione) eau d eden faktycznie ładny zapach, ale jak dla mnie to zapach mało elegancki, taki raczej sportowy, na codzień cudne i bardzo trwałe jest extravagance givenchy, nie wiem tylko czy nie jest to zbyt niegrzeczny zapach jak na tę okazję, jadore w por. z tym zapachem jest właśnie taki grzeczny, uładzony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a ja polecam CK Obsession ,jest boski ,chociaz nie każdemu odpowiada.na mojej skórze rozwija sie cudnie i zwraca uwagę facetów
![]() pzdr. paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
fleur de diva to ungaro!
![]() nie wiem co Ci polecić, bo nie mam pojęcia jaki styl lubisz na codzień. wcale nie uważam, że na ślubie trzeba pachnieć niebiańsko i delikatnie - można też diabelsko i mocno, pod warunkiem że młodej parze z tym dobrze ![]() jeśli jednak wolisz styl anielski, to dorzuciłabym jeszcze (do eau d'eden, eau de dv i innych leciutkich) fleur d'eau rochasa. ja chyba pachniałam tendre poison... pasował mi do zielonego wianka ![]() z propozycji diorka wybrałabym enjoy, to zapach z wielką klasą, a prawie na pewno nikogo nie przytłoczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zależy wszystko od tego jakie zapachy lubisz - jakoś tak sie utarło że na zapachy ślubne lansuje się lekkie kwiatowe wody, ale jak ktoś woli cięższe słodsze aromaty to przecież nic nie ma zakazu używania takowych. Ja kocham kwiatowe perfumy, więc takie właśnie bym poleciła, np wspomnianą Fleur de Diva Ungaro (chyba wreszcie ją kupię), skoro Champs Elyses nie lubisz to nie polecam. Eclat Arpege Lanvin, Enjoy Patou, a najabrdziej ślubnie mi się kojarzy teraz woda Estee Lauder Beautiful Sheer - nowa wersja, miałam próbkę w zagramanicznym pismaku, a na zdjęciu reklamowym własnie panna młoda
![]() Można też wybrać coś bardzo kobiecego - Premier Jour Nina Ricci czy Lacoste.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: perfumy na ślub............
A ja chyba bede pachniała... Naomagic... mojemu ukochanemu strasznie się podoba... więc chyba to będzie ten
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy na ślub............
Powąchaj sobie Clinique "Happy Heart". Wydaje mi się, że pasują do Twojego opisu...Mnie ten zapach urzekł...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.