|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Zestaw kosmetykow kolorowych za jedna rzecz z listy
NIEAKTUALNE - LECI DO Unforgiveable
Witam Oddam bez zbytniej walki, ale jedynie za jedną rzecz z listy poniżej, zestaw następujących kosmtyków: L’oreal True Match Minerals, golden beige W4, Kryjacy podklad mineralny, 10g, zuzycie 85% (zostalo wystarczająco do solidnych testow), kod 26DO03 L’oreal True Match, golden beige W3, 30 ml, zuzycie 15%, kod TC333 Givenchy Mat Mat Powder Foundation, Mat Nut 08, 7,5 g, zużycie ok. 80% (zostalo wystarczająco do solidnych testow), 5L01 Miss Sporty Duo Eyeshadow, 205 Finest Gaze, tester Hema Metallic Shine, 08, cienie w kremie z witamina E, 5 ml z ubytkiem ok. 10% Inglot Pomadka do ust, nr 133 (cielisty bez), dostalam jako gratis do wymianki i chetnie puszcze dalej Astor Shine Extreme Lipliner Pencil, Kredka do ust z migoczacymi drobinkami L’oreal Resist & Shine Titanium Lakier do paznokci formula z tytanem do 7 dni blasku, nr 603, 9ml ubytek ok. 20% Maybelline mini pędzelek do pudru mineralnego, kilkakrotnie testowany, umyty czeka na nowa właścicielkę ;-) Sephora Professionnel szczoteczka do brwi i grzebyk do rzes (jeden zabek ulamany) Kosmetyki są fajne i ładnie się komponują kolorystycznie - będą świetne do zrobienia naturalnego makijażu typu nude. Oddaję, bo mam nadmiar wszystkiego! Z tego tez wzgledu zależy mi na pozbyciu się wszystkich jednorazowo, więc proszę nie nakłaniać mnie do wymiany pojedynczych sztuk. Przygarnę jedną rzecz z tej listy - raczej nową, albo dwie z niewielkim ubytkiem. - Lactacyd - Folacyna Intense 40+ krem przeciwzmarszczkowy na dzien - Folacyna Intense 40+ krem przeciwzmarszczkowy na noc - EDM Medium Beige Neutral - chetnie w wersji o-glow - opakowanie dobrych maszynek do golenia dla kobiet (Gillette, Wilkinson, BIC) - Ziaja 30+ krem z kwasem hialuronowym Zapraszam ![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2011-10-04 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zestaw kosmetykow kolorowych za jedna rzecz z listy
z Twojej listy nic nie mam, ale może znajdziesz coś innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
L’oreal True Match Minerals, golden beige W4, Kryjacy podklad mineralny, 10g, zuzycie 85% (zostalo wystarczająco do solidnych testow), kod 26DO03 L’oreal True Match, golden beige W3, 30 ml, zuzycie 15%, kod TC333 Givenchy Mat Mat Powder Foundation, Mat Nut 08, 7,5 g, zużycie ok. 80% (zostalo wystarczająco do solidnych testow), 5L01 Inglot Pomadka do ust, nr 133 (cielisty bez), dostalam jako gratis do wymianki i chetnie puszcze dalej ?
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli jestes zdecydowana oddac Lactacyd i maszynki za rzeczy z tego watku to zapraszam na PW ![]() Pozdrawiam Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo dziekuje pozostalym osobom za propozycje ale chodzilo mi o bardzo konkretna wymiane ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.