|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Październik - Chanel, Gurelain, MAC, Essie i inne.
NIEAKTUALNE
Kilka zasad na początek: * rozmawiamy w wątku, w ktorym zaczęła się rozmowa, * wysyłamy jedynie poleconym (z ew. opcją priorytet), * dopóki nie wymieniłyśmy się adresami, każda z nas może się wycofać, * wszelkie rozmowy i negocjacje odbywają się jedynie w wątku (PW służy do wymiany adresów i dokończenia wymianki); Obecnie poszukuję: chanel illusion d'ombre (illusoire lub mirifique). ![]() Wymienię: -- odlewka balsamu Flowerbomb - pieknie pachnie, ma subtelne drobinki i przy tym b. dobrze nawilza (bylam naprawde zaskoczona!), moge odlac troche za cos fajnego (ilość do uzgodnienia). -- L'occitane Delikatny Krem do ciała Kwiat Wiśni - 250ml, nowy i nieużywany. -- Essie Matte About You - znany top coat dający świetny matowy efekt, zużycie ok 5%. -- Essie Kisses&Bises - z tegorocznej letniej kolekcji (?), zużycie też ok. 5% -- MAC Mineralize Skinfinish Natural - Zastanawiam się nad oddaniem, bo jak na razie trochę mnie rozczarował. Odcień Light, kupiony niedawno na truskawce. Użyty zaledwie dwa razy, ale własciwie ledwo muśnięty. Na chwilę obecną zostaje. -- Chanel teint innocence - podklad w kompakcie, opakowanie testerowe 12 gram, zuzycie jak na zdjeciu: kolor 20 clair, mam z wymianki, sprobowalam ociupinke, swietnie sie rozciera, ale kolor dla mnie za ciemny; zuzycie jak na zdjeciu: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1306773370 -- guerlain imperiale holiday, neteorites perles imperiales - limitowanka z zimy 2009/2010; odsypka (w opakowniu po pudrze clinique, ale wysle w innym opakowniu, w ktorym dostalam, gdyz jest tam jeszcze dodatkowy pylek ), uzyte raz i to raczej pyłek, a nie kulki (update: cos nie mogę się do niego przekonać, pyłku prawie nie ma, ale kulki wciąż nietknięte!) ; https://wizaz.pl/forum/attachment.php...6&d=1306435046 -- chanel rouge coco shine - kolor monte carlo, tester, użyty raz pędzelkiem. Nie szukam zapachów, ani pielęgnacji, ale jestem łasa na wysokopółkową kolorówkę .
Szukam Zara Woman Special Edition 2013 (fioletowo-złota) Edytowane przez figg Czas edycji: 2011-11-15 o 17:44 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październik - Chanel, Gurelain, MAC, Essie i inne.
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za guerlain imperiale holiday ?
Ofpisz proszę u mnie gdyż nie jestem w stanie śledzić wszystkich wątków . |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hej jestem bardzo zainteresowana Mac skinfinish natural,
co byś chciała w zamian? mam np różową torebkę chanel http://www.purchaselouisvuitton.com/...5173-pink.html używana, znudziła mi się chcę kupić inny model. ![]() mam też biżuterię Chanel (korale,broszki,dwie kolie) ( zdjecia wysylam na maila)
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Coś za Maca?
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
MAC Mineralize Skinfinish Natural
cos u mnie |
|
|
|
|
#11 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wpadł mi w oko John Frieda Volume Lotion Brushing, ale troszkę go mało. [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;30010263]Hej, coś u mnie za MAC i L'Occitane?[/QUOTE] Niestety też nic, dzięki
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
czesc, bylabym zainteresowana testerem podkladu Chanel, w zamian proponuje powiekszajaca optycznie usta Lip Fusion micro collagen , w odcieniu pretty, tester, uzyta dwukrotnie: http://pl.strawberrynet.com/makeup/f.../76102/#DETAIL
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, moze znajdziesz cos u mnie za:
-- L'occitane Delikatny Krem do ciała Kwiat Wiśni - 250ml, nowy i nieużywany. -- Essie Matte About You - znany top coat dający świetny matowy efekt, zużycie ok 5%. |
|
|
|
|
#14 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
?Cytat:
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
tak.
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli interesuje Cię jedynie krem L'occitane to raczej podziękuję
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Wpadło mi w oko jeszcze La Roche-Posay Effeclar Duo, bo chętnie bym spróbowała
.
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam, że tak długo zwlekałam, ale nie mogłam się zdecydować! Na razie jednak podziękuję
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
hop.
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
hop.
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
hej, u mnie dokładki, jakbys jednak zdecydowala sie oddac msf to daj znać
|
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

.

?