|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Lipiec- Lutens, Joop, JPG ,Demeter
INTERESUJA MNIE KOSMETYKI i ZAPACHY WYSOKOPOLKOWE!!!!!
Za ubrania z sieciowek - dziekuje!!!!! (wyjątek top shop, asos, benetton ,sisley) - lubię bransoletki ale w minimalistycznym stylu - moga byc ciekawe rzeczy do domu , gadżety, - kosmetyki tylko z wysokiej polki lub niedostępne w polskich sklepach Osoba z mniejsza iloscia przekupek wysyla jako pierwsza. Na maila moge wyslac zdjecia . Reczy,ktore wymieniam sa w stanie bardzo dobrym lub idealnym- nowe. Preferuje wymiany o podobnej wartosci cenowej. Mam wszystkiego bardzo duzo wiec bede grymasila. Rzeczy wymienione kasuje z watku. Dokladka 28.08 Dokladka Serge Lutens, Daim Blond EDP maly ubytek z 50 ml (2-3 ml)- brak Il Profvmo, Chocolat EDP 40/50 Musc de Java Les Nereides ubytek znikomy Za nisze lub wysokopolkowa pielegnacje (serum, kremy pod oczy etc) flakony: - J D Pozo In Black EDT - 30 ml bez 3-4 psikow-brak - Philosophy Eternal Grace EDT poczatkowo 60 ubytek 5-brak - Giorgio Armani Acqua di Gio (juz wycofane!) 40/100 ml UA 056-brak - Demeter Tomato 89-90/120-brak - Demeter Jasmine 15 ml- cale Odlewki za wspolnych perfumeryjnych - Clean Harmony - Clean Purity - L'Artisan Verte Violette 6 ml - Annick Goutal Passion 9 ml - CdG Rose 8ml - BRAK - Jo Malone Wild Fig&Cassis 8 ml - - CdG Harissa 6 ml - His. de Parfums Moulin Rouge 1889 9 ml- BRAK - Demeter Cinamon Bun 8 ml - Diptyque Philosykos w 2ch flaszkah w sumie 7 ml - Penhaligons English Fern 100 ml tylko testowane - BRAK Dokladka: Zdjecia na 4 stronie (jest tez kilka wekszych zdjec wczesniejszych rzeczy) - perfumy versace "medusa" 26/30 m - BRAK - matrioszki z Rosji - Torba Prada i Gucci oryginalne!!!! - zegarek w sloiczku too late nowy - sweter Sisley nowy warty ponad 250 - okulary sloneczne Exte nowe - koszyk two&two bags (Londyn) -bluzka asos M szara z szyfony ZApachy : - ELdO Secretions Magnifiques. 48/50 ml nisza-brak - Demater Skora 110/ 120 ml-brak - Smell Bent Tok'Yo Mama 23/55 ml-brak - Serge Lutens Miel de Bois 45/50 tylko za cos ekstra. - BRAK Moge zrobic odlewki do 10 ml z Demeter: - pralnia - pomidor moge zrobic do 15 ml eternal grace- philosophy - Clean Simply Soap 60 ml ubytek kilku psikow-brak - JPG Madame QLL04 X 10/30 ml-brak -Urlic De Varens nr 4 kod v0018 poczatkowo 150 ml Pielegnacja: - Bioxed krem do twarzy (by nie rosly wloski) polowa ze 100ml .Zapach miodu. - YSL maseczka oczyszczajaca 50 ml 2 razy uzyta 7kaa - Bliss serum na noc , niedostepne w Pl ponad 30 /30 ml 6886 - Stara Mydlarnia - balsam do Ciala, mniej niz polowa z 250 ml. Zapach mandarynka+ bazylia - bardzo intensywny. - Balsam do ciala o zapachu babeczek.Intensywny, dla mnie za mocny.Kupiony we Wloszech, tak ze 170 z 250 ml. - komplet nowy sol do kapieli + platki rozy do kapieli. Estetica - Mydla na wage Organique kostka , aniol i gwiazda, Chyba malinowe. Makijaz: - Paleta na usta i policzki lub oczy Smasbox ubytek sladowy - cien Bobbi Brown 6 Grey kod A16 - Tusz chanel Czarny ,mokry ,ubytek polowa. Iminitable - Kompakt Clarins do skory opalonej z filtrem 15 7441 10 gram ubytej 10 % - 3 kredki Sephora perlowe nie pamietam bym je uzywala. - jasny perlowy cien Clinique Platinum Dust K62, ubytek znikomy - YSL pomadka z lusterkiem Lip Twins 7AD 9 ubytek jednego koloru 80% a rozowego 20% Inne: - Cieliste z cwiekami obcasy. Kupione w Londynie. Skorzane, 37. Noszone raz na imprezie. - Kurtka dzinsowa w stylu "zniszczona" abercrombie&fitch M raz noszona - Bluzka z flaga USA rozmiar M-L dluzsza taka do polowy posladkow, nowa. -Maszyna do oczyszczania skory z zanieczyszczen Panasonic. Nie uzywana. - portfel Benetton - Bransoletka Furla Edytowane przez Ewa_Ch Czas edycji: 2011-09-20 o 15:04 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipiec- Lutens, Joop, JPG ,Demeter
Chętnie przygarnęłabym figowca, znajdziesz u mnie coś w zamian?
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Serge Lutens
Zerknij do mnie, proszę - dam dużo! A czego szukasz? Może miałabym coś jeszcze "spod lady" ![]() PS. Na figowca też bym miała ochotę... Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2011-07-14 o 23:36 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
3. Joop All about eve 37/40
4. Infusion Organique Budduahs Fig 46/50 Coś u mnie? |
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Na mnie ten zapach jest bardzo trwały - aż za bardzo, bo jednak ciut za "wytrawny" na mój gust
A co do ceny, to rzeczywiście ok. 15 euro, czyli musiałabym Ci coś dodać dla równej wartości. Czym kusić oprócz zapachów?
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
to ja Ci mogę eshe oddać za nu edt....
co Ty na to? |
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,
moze znjadziesz cos u mnie?
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Odnosnie wymiany Cleana to moze mi powiesz cos wiecej o Infusion Organique Budduahs ? czy to taka prawdziwa figa?
A moze masz cos jeszcze ciekawego?
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
moze u mnie cos za jpg?
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Ma dame
??
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
uppp
|
|
|
|
#15 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? żeńszeń i pralnia to jako próbki z ciekawości. odpisz u mnie, pozdrawiam
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
W takim razie moglabym wymienic Cleana na fige ale poniewaz ja mam 60 ml a ty 46ml to moze bys dolozyla 15 ml odlewki z Daim Blond ?
Co ty na to?
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
niestety nie,nie bedzie to dla mnie na korzysc.
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Przejrzę jutro kolorówkę i co tam jeszcze mam, sfotografuję i dam Ci znac
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Miel de Bois i Joop - czy z nich też mogłabyś zrobić odlewkę, taką nawet 1ml?
![]() Interesuje mnie też Daim Blond. Jak coś wypatrzysz, to napisz u mnie Mogę dołączyć próbki CDG i Lutensa Fille en cośtam
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Mozemy sie wymienic figa za Cleana.
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
oj to musialo byc dawno
Szukam troszke innych zapachow-dziekuje
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
Pozdrawiam
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
hop
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Z nowej lub minimalnie testowanej kolorówki mogę Ci zaoferować do wyboru (jako dodatek do Rosa e Mora - za figę):-nową szminkę Bourjois Docteur Glamour, intensywnie nawilżającą, z mango i masłem shea, odcień 14 Rose Toubib -Estee Lauder Nutritious Vita-mineral Loose Powder Makeup, puder sypki z filtrem 15, intensity 2.0, nowy, opakowanie było częścią zestawu i nie ma na nim inf. o pojemności, ale słoiczek wygląda na 5-mililitrowy -dwie nowe kredki do oczu Sisley Phyto-Khol Eyeliner, kolor czarnobrązowy (ebony), były częścią zestawów podróżnych więc są mniejsze od "klasycznego" produktu, obie razem mają długośc pełnowymiarowej kredki -perłowy puder brązujący Lumene, odcień 1 (honey glow), użyty 2-3 razy
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Cinema aktualnie jest w negocjacjach,dam znac
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
coś za halo smashboxa?
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- Emulsja normalizujaca -olejek dr. Hauschka 17/30
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.