|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Październik- Burberry, Urban Decay, lakiery
Witam w moim nowym wątku
![]() Mam do wymiany:
KLEANCOLOR- Lakier do paznokci nr 87 Iridescent Fuschia, użyty raz, kupiony tu: http://www.beautyjoint.com/index.php...product_id=11 0 GOLDEN ROSE Ceramic , nr 122, delikatny koralowo- malinowy, użyty raZ DELIA CORAL PROSILK, nr 120, intensywny- czerwień- fuksja, użyty raz LOVELY nr338 , mleczny róż,przetestowany na jednej dłoni Wymienię na kosmetyki również kupony zniżkowe do salonu w Warszawie(Mokotów) na -strzyżenie i modelowanie z maską -strzyżenie i modelowanie z czesaniem i makijażem -strzyżenie i modelowanie z koloryzacją i makijażem Szczegóły na priv Zapraszam ![]() Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2011-10-22 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik- mac, nyx, urban decay
Witam, nie wiem czy juz mozna ale zaryzykuje i zapytam o AVON, Żel pod oczy z owocem granatu i mango, 15 ml, NOWY??widzisz cos moze u mnie?
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za paint pota ew. róż i tusz?
Poza wątkiem z pielęgnacji mam jeszcze praktycznie cały żel do mycia twarzy Normaderm, maseczkę Queen Helene(mogę oddać Ci jej część, bo jest pojemnościowo ogromna ![]()
Moja wymiana kosmetyczna!! ![]() ![]() Moje blogowanie Proszę odpisuj w moim wątku, ja odpiszę w Twoim! ![]() Edytowane przez lawendowa1 Czas edycji: 2011-10-08 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się u ciebie : MAC PAINT POT w kolorze BARE STUDY, użyty 2 razy, ubytek znikomy, kupiony w warszawskiej Arkadii, jest kartonik
znajdziesz coś w zamian? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za tusz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za paint pot?
![]() |
#11 |
BAN stały
|
cos za
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
chętnie zatem wymienię paint pota na paint pota
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Jasne
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Znalazłabyś u mnie coś za paint pota? Poza wątkiem mogłabym wyszukać jakieś maseczki czy kremy jeśli byłabyś zainteresowana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Zainteresował mnie: NYX Blush- róż do policzków, kolor DUSTY PINK- przepiekny zgaszony róż, niestety nie pasuje do mojej karnacji ![]() Tylko, że to trochę mało. Nie masz może czegoś poza wątkiem, żeby dorzucić za te cienie? ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Bo ogólnie na wymianę jestem chętna ![]() Zarezerwować Ci je? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Za Skinfood chętnie mogę się wymienić
![]() Co do wkładów z inglota, to na razie mam ich kilka i najbardziej poszukuję teraz wkładów z maca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
rozświetlacz kupiłam na allego w zesawie z kosmetykami nyx ale na opakowaniu nie pisze w sumie ze to nyx tylko mosaic highlighter i skład
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
A dałabyś rade przesłać fotkę tych inglotów? W jakim są stanie, ile zostało. Albo chociaz napisz jakie to są kolory i jakie zuzycie, proooszę.
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Hej ![]() Cienie już są dla Ciebie zarezerwowane. Róż, jak już pisałam, chcę na 100% bo mi bardzo przypasował kolor. Tylko kolory tych cieni zupełnie nie moje ;( Nie miałabyś może czegoś innego żeby dorzucić do wymianki? ![]() Jeśli by Cię interesowało, ja mogę dorzucić do przesyłki jeszcze te dwie paletki Bourjois mini ![]() Edytowane przez laedere Czas edycji: 2011-10-14 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja bym jednak wzięła te Ingloty, bo rozmawiałam z koleżanką i jej właśnie takie kolory by odpowiadały. Przepraszam za zamieszanie. ![]() Czyli cienie Bourjois Smoky Eyes za róż i dwa Ingloty, tak? ![]() Jako, że jestem tu nowa, wysyłam jako pierwsza, to oczywiste ![]() Adresy wymienimy na PM? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Dot.: Październik- Burberry, Urban Decay, lakiery
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Dot.: Październik- Burberry, Urban Decay, lakiery
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.