|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumy, odlewki perfum
NIEAKTUALNE
Pozbede sie: Demeter Holy Smoke ok 13/15 ml Demeter Russian Leather 15ml DKNY Women 28/30 ml Guerlain Terracotta Voile d'Ete ok 90/100 ml (mozliwa odlewka) Serge Lutens Fleurs D'Oranger ok 22/50 ml Laura Biagiotti Tempore Donna (miniaturka) 5ml Guerlain Samsara ref.reshing perfumed dew roll on 28/30 ml YR Noix de Coco ok 18/20 ml YR Vanille ok 15/20 ml L'eau de Kookai ok 26/30 ml YSL Y ok 45/100 ml (mozliwa odlewka) Odlewki w atomizerach/samplerach: Lolita Lempicka L 5-10 ml Max Mara EdP 5-10 ml Mauboussin Histoire d'Eau 5 ml Cartier Le Baiser du Dragon EdT 5 ml Van Cleef & Arpels First Love 5 ml Rance Eau Sublime 5 ml Chocolovers 2,5 ml x 2 YSL Cinema Festival D'Ete 5-10 ml Gres Cabochard 5-15 ml A*Men 2,5 ml YSL Body Kouros 5-15 ml Guerlain Vetiver 5-10 ml Burberry London 5-15 ml Lancome Cuir de Lancome 5-10 ml Moschino EdT 5 ml Demeter Leather 8 ml Etro Shaal Nur 2,5 ml Coty Emeraude 5-10 ml Coty L'Origan 5-10 ml Coty L'Aimant 5-10 ml Shalimar edt 5 Balmain Ivoire 5 YSL Nu 2,5 ml Caron Parfum Sacre 2,5 Gucci PH 2,5 ml Diesel Iron Man2 2,5 ml Westwood Boudoir 2,5 ml Voluspa Vanilla Creme Fleur 2,5 ml Voluspa Fleur de Cocoa 2,5 ml Voluspa Vervaine Olive Leaf 2,5 ml Laura Biagiotti Roma 2,5 ml Caron Nocturnes 2,5 ml dokladki Wish (tylko zapachy): glownie Paris YSL, Arabie SL, Quelques Fleurs Houbigant, poza tym: Guerlain, Hermes, Cartier, Balmain, szypry, aldehydy, przyprawy, slodkosci, meskie i duzo, duzo wiecej ![]() odpisuje u siebie
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-10-24 o 23:16 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy, odlewki perfum
Bardzo chetnie przygarne DKNY, Guerlain Vetiver i Nu. Oprocz tego, co watku mam tez odlewke Etro Gomma, moge jeszcze poszukac
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Znajdziesz coś za
CINEMA SHALIMAR https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551731 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Lancome Cuir de Lancome Burberry London |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie? podoba mi się kilka flakonów
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() czy zainteresowało by Cie coś u mnie za: Mauboussin Histoire d'Eau 5 ml Cartier Le Baiser du Dragon EdT 5-10 ml Shalimar edt 5 YSL Nu 2,5 ml Westwood Boudoir 2,5 ml Voluspa Vervaine Olive Leaf 2,5 ml Albo za Serge Lutens Fleurs D'Oranger ok 27/50 ml ??? Mogę zrobić większe odlewki z obu DelRae oraz Oha T. Cabanel. Mogę także (spoza wątku) oddać flakonik CdG dla H&M - ok. 18 ml/50.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
cos za dkny woman, moze skusisz sie na jakies szpilki
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
coś za buduar?
|
|
#12 |
|
Perfume Lover
|
Hej
Znajdziesz coś u mnie za: Etro Shaal Nur 2,5 ml Caron Nocturnes 2,5 ml Pozdrawiam
|
|
#14 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
interesuje mnie odlewka Eau Lente 5ml i 5tka Agenta - jesli moglabys odpsikac ![]() niestety nic niestety nic Cytat:
Long Lost Parfum, Bakir (5 ml) DelRae, Bois de Paradis 2,5 DelRae, Eau Illuminee 2,5 Florascent, Santal (5 ml) L'Artisan, La Haie Fleurie (5 ml) co bys za to chciala? ![]() niestety nic niestety nic niestety nic Cytat:
Cytat:
Tom Ford- Black Orchid Voile de Fleur 2,5 czy taka wymianka moze byc? [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29381922]Coś u mnie za te odlewki? : ) Mogę poszukać poza wątkiem, bo mam sporo odlewek. Burberry London 5-15 ml Shalimar edt 5 Westwood Boudoir 2,5 ml[/QUOTE] na tym watku nic nie widze
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-09-13 o 20:27 |
||||
|
|
|
|
#15 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
Witaj Toma Forda chętnie oddam, Estee Lauder niestety nie Pozdrawiam
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Witaj.
Czy będziesz dokładać jeszcze jakieś perfumy? Mam na zbyciu YSL Paris.
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy dobrałabyś sobie coś jeszcze w zamian za Fleurs d'Oranger?
|
|
#18 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w atomku? Cytat:
![]() nie ![]() moge zrobic odlewke 5ml jesli bylabys zainteresowana
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
No to i tak nic by z tego nie wyszło, bo ja odlewek nie zbieram.
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy taka wymiana weszłaby w grę?
Od Ciebie: Mauboussin Histoire d'Eau 5 ml Cartier Le Baiser du Dragon EdT 5 ml Lutens, Fleurs d’Oranger 2,5 ml Shalimar edt 2,5 YSL Nu 2,5 ml Westwood Boudoir 2,5 ml Voluspa Vervaine Olive Leaf 2,5 ml Za Long Lost Parfum, Bakir (5 ml) DelRae, Bois de Paradis 2,5 DelRae, Eau Illuminee 2,5 Florascent, Santal (5 ml) L'Artisan, La Haie Fleurie (5 ml)
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos za Laura Biagiotti Tempore Donna (miniaturka) 5ml
Guerlain Samsara ref.reshing perfumed dew roll on 28/30 ml i NU
|
|
#25 | |||
|
Zakorzenienie
|
nic nie widze
Cytat:
Cytat:
![]() ale... dopiero teraz zauwazylam, ze masz probasa Eau D'Italie, Paestum Rose Cytat:
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#28 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), ale z przyjemnością za Twoje dobra zrobię ci dużgo sampla 2,5 ml, ok?I wtedy byłoby tak: Od Ciebie: Mauboussin Histoire d'Eau 5 ml Cartier Le Baiser du Dragon EdT 5 ml Lutens, Fleurs d’Oranger 5 ml Shalimar edt 2,5 YSL Nu 2,5 ml Westwood Boudoir 2,5 ml Voluspa Vervaine Olive Leaf 2,5 ml Ode mnie: Long Lost Parfum, Bakir (5 ml) DelRae, Bois de Paradis 2,5 DelRae, Eau Illuminee 2,5 Florascent, Santal (5 ml) L'Artisan, La Haie Fleurie (5 ml) Eau d'Italie, Paestum Rose (2,5 ml) Jeśli potwierdzisz, idziemy na PW
Edytowane przez __nika__ Czas edycji: 2011-09-14 o 14:30 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.