![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Tisane, ziaja, essence, catrice, smackers PAŹDZIERNIK NIE ZNAM REGULAMINU
Nieaktualne
Organizacyjne: *osoba z mniejszą ilościa przekupek wysyła jako pierwsza *czasem moge wysłać paczkę pózniej (2-3) , nie zawsze mam czas zeby isc tego samego dnia na poczte, proszę o wyrozumiałość *wysyłam bąbelkami, listem poleconym ekonomicznym, chyba ze ustalimy inaczej ! *wymieniam sie na rzeczy o podobnej wartości *wymienione -usuwam, zielony-rezerwacja, czerwony-dokładka *szanujmy sie *nie odmieniam się *nawet jeśli nic Ci się nie spodobało- napisz! Wymiana: 1. Delia, bordowa kredka po oczu, Uzyta 3 razy 2. Kredka do oczu Avon. Czarna uzywana 2-3 razy. 3. Nowy, nieodpakowany balsam do ust tisane. 4. smackers coca cola, użyty 3 razy. 5.Krem na usta i znamiona, Ziaja sopot sun. SPF 30 6.Pędzelek do eyelinera Catrice, uzyty kilka razy. Wyprany i zdezynfekowany. 7.Żelowy eyeliner, essence, kolor brązowy. Uzyty kilka razy. 8. Spray do ciala z brokatem, be spontaneous. 9.Krem do twarzy, iwostin. SPF25, uzyty 3 razy. 10.Turkusowy eyeliner virtual. Uzyty 3 razy. Edytowane przez maneo444 Czas edycji: 2011-11-01 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Tisane, ziaja, essence, catrice, smackers
10.Turkusowy eyeliner virtual. Uzyty 3 razy.
6.Pędzelek do eyelinera Catrice, uzyty kilka razy. Wyprany i zdezynfekowany. 7.Żelowy eyeliner, essence, kolor brązowy. Uzyty kilka razy. 3. Nowy, nieodpakowany balsam do ust tisane. cos u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Nowy, nieodpakowany balsam do ust tisane. 4. smackers coca cola, użyty 3 razy. 6.Pędzelek do eyelinera Catrice, uzyty kilka razy. Wyprany i zdezynfekowany. 7.Żelowy eyeliner, essence, kolor brązowy. Uzyty kilka razy. 9.Krem do twarzy, iwostin. SPF25, uzyty 3 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tisane, ziaja, essence, catrice, smackers PAŹDZIERNIK NIE ZNAM REGULAMINU
Coś u mnie za:
3. Nowy, nieodpakowany balsam do ust tisane. 5.Krem na usta i znamiona, Ziaja sopot sun. SPF 30 ?
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Wkład Inglot na razie jest w negocjacjach, zobaczymy co wyjdzie z nich
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej zależy mi na tisane, ewentualnie eyeliner essence
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Paletka essence i pędzelek for your beauty?
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Jest w negocjacjach jeszcze, ale raczej zostanie wymieniony ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zabrałabym Ci tylko tisane, nic więcej nie wyskrobiesz na wymiankę?
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Wiesz co bo ja teraz patrzę i sobie naznajdowałam trochę tych drobiazgów u Ciebie ![]() Tzn. balsam tisane i pomadkę różaną obowiązkowo, i żel biały jeleń (mam ten zielony teraz i jestem zadowolona z niego, a niebieski też chcę wypróbować - dużo go jest?) i zdecydowałam się jeszcze na liner żelowy essence, jakoś go pominęłam jak pierwszy raz oglądałam Twoje rzeczy i do linera ten pędzelek catrice ![]() W ogóle wszystkie te rzeczy kiedyś oglądałam i chciałam wypróbować i gdzieś tam mam zapisane co by kiedyś kupić ![]() Tylko nie wiem czy nie powinnam zrezygnować z tego pędzelka, chociaż nie ukrywam że by mi się przydał do tego linera, ale nie wiem czy to nie za dużo już będzie ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- A mogłabyś zrobić fotkę tego różu i żelu? Bo chyba bym się zdecydowała na taki zestaw: żelowy liner i róż essence, pomadka różana i tisane oraz żel, co Ty na taką propozycję? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Pędzelki z Sephory należą raczej do droższych, także troszkę nie bardzo
![]() ![]() No to jak z naszą wymianką? Będzie tak? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Wiesz co wydaje mi się, że jest on do twarzy i do ciała, w każdym razie ja używałam go do twarzy. Nawet patrzyłam teraz na opakowaniu, ale nie jest to sprecyzowane.
On jest w sprayu i ma taką fajną lekką płynną konsystencję - nie jest gęsty. Taki jest jak lekkie mleczko. Wiesz, nie chcę Ci skłamać ale coś ok 50pln - zerknij sobie w aptekach internetowych, cena nie powinna jakoś drastycznie się zmieniać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
W porządku
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Na tę chwilę nie bardzo, ponieważ jest zarezerwowana dla villete, z którą będę się umawiać dopiero jak umówię się ze słonikiem i wtedy będę wiedziała co mam a co wzięły dziewczyny ![]() Więc mogę się odezwać po wszystkim, a chcesz całą kostkę zabrać, czy połówkę? I powiedz mi jeszcze za które kosmetyki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Nie szkodzi, na tym to polega żeby sobie wybrać to co najlepiej nam pasuje
![]() Ale fasolki nie oddam za te rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Nie oddam żadnego BB ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Anthelios niestety jest zarezerwowany dla innej wizażanki.
Pozdrawiam cieplutko ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Przed Tobą pytała się o ten krem inna dziewczyna więc to jej należy się pierwszeństwo ale jeszcze nie wiem co z tej wymianki wyjdzie ,więc jak już do czegoś dojdziemy to dam znać
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej Arabskaperle chcialabym wymienic za jakas ksiazke, moze masz cos poza watkiem?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Cetaphil już jutro zostanie wysłany innej wizażance.
Przykro mi ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#25 |
Wieczne Kutango
|
nic
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
A jakies odlewki perfum masz moze???albo jakis dobry bronzer?
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
myślę nad Tisane i eyelinerem z pędzielkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.