![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SIERPIEŃ RIMMEL, YVES ROCHER, ORIFLAME, MANHATTAN zapraszam :)
Witam serdecznie w nowym wątku
![]() Zapraszam do wymian ![]() W7 - słynny odpowiednik benefit rocateur - the honey queen - użyty tylko 1 albo dwa razy także praktycznie cały Joanna - Argan Oil - Jedwabisty eliksir do włosów suchych i zniszczonych - 30ml, zużycie może 15% Yves rocher - korektor zero defaut w odcieniu porcelanowym - użyty może 4 razy Miss sporty - kredka do oczu gruba w odcieniu pięknego brązu Yves rocher - kredka do oczu w docieniu 71 Broun Make up Revolution - cień w odcieniu Illuminate, testowany na ręce kilka razy Make up revolution - cień w odcieniu Good Life - testowany na ręce kilka razy Verona spa - balsam o pięknym zapachu mango i garantu - zostało 3/4 opakowania Revlon nearly naked - podkład w odcieniu 130 shell, podkład otworzyłam dzisiaj jest świeży i raz testowany - okazał się za jasny Elf correctin powder - słynny czterokolorowy puder, testowany dokładnie 2 razy, tak samo świeży jak i podkład - przyszły w jednej paczce
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ RIMMEL, YVES ROCHER, ORIFLAME, MANHATTAN zapraszam :)
Rimmel Wake me up - użyty tylko dwa razy więc w zasadzie nowy, odcień to 103 true ivory
Catrice Photo Finish - podkład w odcieniu 010 sand beige, jest go mniej niż połowa, ale sporo jeszcze zostało Lovely – fluid rozświetlający, dobrze kryje, ładny żółtawo-beżowy odcień naturalny, użyłam go 2 razy Yves rocher - krem BB, 6 w 1 - odcień light, dwa razy testowany chyba Ziaja nuno - nowy krem tonujący 01 Maybelline Affinitone - korektor, nowy zamknięty, odcień 01 nude beige Eveline art scenic - korektor 2 w 1 kryjąco- rozświetlający - użyty 2 razy, odcień to 04 light My Secret - puder sypki 12 g, odcień transparentny, używany troche ale bardzo dużo go zostało Maybelline - cień multi effect odcień 12N PINA COLADA - na oczach chyba miałam raz a tak to tylko swachowany, ładnie rozświetla My secret star dust - cień sypki w numerze 5 - ładny kolor naturalny, użyty chyba 1 raz a tak to swachwany Accessorize - cień w odcieniu metalicznym toupe, naturalny, użyty 1 raz chyba na oko, poza tym swachawany Virtual - cień brązowy, na oczach miałąm może dwa razy, poza tym swachawany Maybelline Colour Tatoo - odcień Eternal Silver - mam z wymianki, właściwie nowy, tylko testowany Essence - róż w odcieniu zgaszonego, naturalnego różu, tylko testowany i swachowany Pędzel do różu - nowy, tylko 1 raz przetestowany do rozświetlacza Carmex moisture Plus - barme w odcieniu różu - ma chyba ponad rok Miss Sporty - pomadka w kolorze nude błyszcząca odcień 020 Yves rocher - krem nutrive vegetal na noc, zużycie około połowy, gęsty Yves rocher - balsam do ciała miód i płatki owsiane - kilka razy użyty Decubal - pianka do mycia twarzy - 2 razy testowana, była ważna do 06/2014 Decubal - nowy krem do rąk w opakowaniu jeszcze, jest ważny normalnie do 2016 roku Alantan maść 30 g zużycie takie jak widać Kylie Minogue - Sweet Darling tester perfum 75 ml Oriflame - Precious Moments - 50ml, minimalne zużycie, może 1/5 Bi-es – osławione w internecie perfumy Pink Pearl – zapach bardzo zbliżony do Bruno Banani, tych oryginalnych jasno różowych, mam oryginał i zapach niemal identyczny, różni się może jedną nutą, można zresztą poczytać w internecie opinie na wizażu poj. 50 ml, psiknięte 3 razy może Escalation Magnificent – zapach naprawdę bardzo zbliżony do Escady Magnetism, dla mnie za ciężki, ale wąchałam oryginalną Escadę i naprawdę zapach niemal identyczny, pojemność 100ml, psiknięte może 4 razy Nivea - Ujędrniające serum antycelulitowe Q 10 plus - użyte 2 razy, poj. wyjściowa 75 ml Dax Cosmetics - samoopalacz w piance - użyty 2 razy z tego co pamiętam Adler Lokówka i końcówka do nałożenia szczotka - stan bdb
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dabur - Vatika - 300 ml, nowy nigdy nie używany, kupiłam go ostatnio ale tylko otworzyłam
Essence - paletka z neutralnymi cieniami all about nude - tylko testowane, kupione ostatnio, świeże Dermedic Sunbrella spf 50 - krem do cery suchej i normalnej, użyty kilkukrotnie, pojemność to 50 g Iwostin Hydratia - fizjologiczny krem z ceramidami SPF 15 - nowy, zapakowany, data ważności to 10.2014 ale jest zapakowany w pudełko Iwostin Hydratia - fizjologiczny krem z ceramidami - nowy, zapakowany, data ważności to 09.2014 ale jest zapakowany w pudełko Catrice eyeshadow base - baza pod cienie, użyta 3 albo 4 razy, także bardzo dużo jej jest, nie dawno otworzona Maybellie Collosal - tusz, otwarty jakiś czas temu, użyty chyba z 4 razy nie pamiętam dokładnie Essence - quattro , poczwórne cienie w naturalnych kolorach odcień 07 Matgaret Cosmetics - Egyptian earth - trochę widać wgłębienie, zużycie to może 7% Cien - pomadka w kolorze 23 sweet kisses Zapraszam ![]()
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-20 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej, cos u mnie za wake me up i pędzel do różu??
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Kylie Minogue?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
coś za Kylie Minogue - Sweet Darling tester perfum 75 ml
? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
na czerwono jets dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Kylie, balsam nivea, pędzel do różu.
Szukam Chanel Coromandel ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lawmore Czas edycji: 2014-08-18 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jakie jest zużycie perfum kylie? do jakiego zapachu możesz je porównać? muszę się chwilę zastanowić nad Twoją propozycją
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zasnatawiam sie, przepraszam, ze to tyle trwa. A powiedz mi co dostałabym za so elixir i revlon?
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- A bez mgiełki sie nie dogadamy?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zaraz przejrzę Twój wątek jeszcze raz i Ci napiszę ale najpierw muszę wiedzieć o jaką naturellę Ci chodzi?
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
niestety nic, chyba że masz może jakieś ciuszki dla chłopca?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Rimmel Wake me up - użyty tylko dwa razy więc w zasadzie nowy, odcień to 103 true ivory Yves rocher - balsam do ciała miód i płatki owsiane - kilka razy użyty Kylie Minogue - Sweet Darling tester perfum 75 ml oddam wiele ![]() Bi-es – osławione w internecie perfumy Pink Pearl – zapach bardzo zbliżony do Bruno Banani, tych oryginalnych jasno różowych, mam oryginał i zapach niemal identyczny, różni się może jedną nutą, można zresztą poczytać w internecie opinie na wizażu poj. 50 ml, psiknięte 3 razy może
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
najbardziej chciałabym kylie i rimmel wake me up. może dobierzesz u mnie coś jeszcze za te dwie rzeczy? ja mogę znaleźć u Ciebie nawet jeszcze więcej
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dogadamy się jakoś?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się lokówka i podkład Rimmel, ale rzeczy, które byś chciała ode mnie póki co są w negocjacjach - odezwę się jak będę wiedzieć co z nimi
![]()
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
A znajdziesz może coś poza wątkiem z mojej wish za te rzeczy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
So elixir nadal mam, jestem chętna na wymianę, co proponujesz?
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
So elixir jest na zdjęciu. Myśle, ze zostało jakieś 15-20 ml. Trudno to ocenić ze względu na kształt butelki
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja z kolei za perfumy szukam perfum i jestem zainteresowana z Twojego wątku tylko i wyłącznie Kylie
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za Escalation Magnificent ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
niestety nic, ale bede na pewno zagladac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.