![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię w październiku: perfumy; Clinique; La Roche Posay![]() ![]() Kilka zasad: * wszystkie moje produkty na wymianę są oryginalne, świeże, nawet jeśli zostały użyte (o czym wspominam w opisach i co widać na załączonych zdjęciach), termin ich ważności jest jeszcze długi, dlatego w zamian oczekuję także wartościowych, NIEPRZETERMINOWANYCH i oryginalnych produktów; * wysyłam pierwsza tylko wtedy, kiedy ilość moich przekupek jest mniejsza; * oczekuję potwierdzenia otrzymania przesyłki i szybkiego wystawienia przekupki po zrealizowanej transakcji; * nie wymieniam się z osobami, które mają bardzo utrudniony dostęp do internetu i – co za tym idzie – ciężko się z nimi skomunikować; * wszelkie umowy co do ilości i jakości wymienianych przedmiotów ustalam tylko na forum, nie na PW, na forum także wpisuję ustalone terminy obopólnych wysyłek – na PW ustalam formę przesyłki, wymieniam się adresem; * w grę wchodzą TYLKO przesyłki rejestrowane; ekonomiczne czy prioryteyt – do ustalenia na PW; * każdą przesyłkę starannie zabezpieczam folią bąbelkową, kartonikami, pianką, robię wszystko, co w mojej mocy, żeby doszła do adresata nienaruszona przez często dość brutalną pocztę, wysyłam jedynie w kopercie bąbelkowej bądź w pudełku – dlatego tego samego oczekuję od osoby, z którą umówię się na wymianę; * jeżeli otrzymuję przedmiot używany, proszę o dokładne jego wyczyszczenie, proszę także o nieoklejanie wysyłanych rzeczy bezpośrednio taśmą, która po odklejeniu zostawia trudne do usunięcia ślady (wyjątkiem jest taśma izolacyjna, sama taką używam np. do oklejania perfum, odlewek, próbek w celu ich zabezpieczenia); ja gwarantuję, że wysyłane przeze mnie rzeczy będą CZYSTE ![]() * jeśli kilka osób w tym samym czasie zadeklaruje chęć na jeden produkt, wybieram tego, którego asortyment mnie interesuje i rezerwuję mu daną rzecz na 2 dni; jeśli w tym czasie nie otrzymam ostatecznego potwierdzenia transakcji, kasuje rezerwację. * produkty wysłane - biała czcionka Kolor szary - rezerwacja Kolor zielony - dokładka POSZUKUJĘ: - wysokopółkowych podkładów dla jasnej cery (najchętniej Guerlain, Dior, Armani) - jasnego korektora pod oczy - nawilżającego kremu do twarzy dla cery suchej w kierunku mieszanej - meteorytów Guerlain - perfum niszowych, unikatów (rozważę każda propozycję ![]() NA WYMIANĘ MAM: I. Miniatury perfum: 1. Bvlgari, Eau Parfumee, au the Vert Extreme (4/5 ml) – miniatura; kod: 10122U1 2. Smell Bent, Monaco-Dependent (3/4 ml) – miniatura Link do opisu nut * Próbki (z atomizerami) i odlewki: - Annayake Miyako (2 ml) /rezerwacja mamulka 555/ - Chloe, Capucine (2 ml) - Chloe, Lavande (1 ml) - Chloe, Neroli (1 ml) - Eau d’Italie, Paestum Rose (1 ml) /wstępna rezerwacja Hisoka/ - Eau d'Italie, Sienna Hiver (2 ml) - Giorgio Armani, Code Elixir (1 ml) - Givenchy, Very Irresistible Sensual (1 ml) - Hermes, Un Jardin Mediterranee (1,5 ml) - Hermes, Un Jardin Apres La Mousson (1ml) - Jil sander, Stylessence (2 ml) - L’Artisan, Premier Figuier (1 ml) /rezerwacja: miszona/ - L’Occitane, Verbena (7 ml) - Marylin Miglin, Pheromone (4 ml) - Parfumerie Generale, Cuir Venenum (1 ml)/wstępna rezerwacja Hisoka/ - Parfumerie Generale, Cuir Venenum (1 ml)/rezerwacja: miszona/ - Parfumerie Generale, Hyperessence Matale (1 ml)/rezerwacja: miszona/ - Serge Lutens, Encens et Lavande (4,5 ml)/wstępna rezerwacja Hisoka/ – Aimal, Dahn Oudh Al Shams (0,7 ml) - Ajmal, Alf Lail O Lail (0,2 ml) - Amouage, Dia Men (1,4 ml)/rezerwacja mamulka 555/ - Bielh Parfumkunstwerke, mb 02 (0,8 ml)/wstępna rezerwacja Hisoka/ - Boadicea the Victorious, Regal ( 0,7 ml)/wstępna rezerwacja Hisoka/ - Brecourt, Mauvais Garcon ( 1 ml) - Bvlgari Black (1,8 ml)/rezerwacja mamulka 555/ - Byredo, Gypsy Water ( 1,5 ml)/wstępna rezerwacja Hisoka/ - Costume National, 21 edp (0,7 ml) -Diptyque, L’Ombre dans (1 ml)/wstępna rezerwacja Hisoka/ - Estee Lauder, Pure White Linen (2,3 ml) - Florascent Parfumeurs, Tishka (1 ml) - Ghost, Deep Night (1,2 ml) /rezerwacja ssue/ - Ginestet, Botrytis (1 ml)/rezerwacja mamulka 555/ - Guerlain, Apres L’Ondee (2 ml) - Guerlain, Shalimar edt (2 ml) /rezerwacja: miszona/ - Hot Couture edp Collection no. 1 /unikat/(próbka - ilość do ustalenia) - Jil Sander, Sensations (1,2 ml)/rezerwacja mamulka 555/ - Juliette Has a Gun, Citizen Quinn (1,5 ml)/rezerwacja mamulka 555/ - La Perla, ECLIX /unikat/(próbka - ilość do ustalenia) - Mauboussin, Historie D’Eau (1,8 ml) - Nez a Nez, L’Herte Reve (0,4 ml)/wstępna rezerwacja Hisoka/ - Norma Kamali, Ceremony (1 ml) - Profvmvm Roma, Olibanvm (1 ml)/rezerwacja: miszona/ - Profvmvm Roma, Olibanvm (1 ml)/rezerwacja: miszona/ - Santa Maria Novellana, Melograno (2 ml) /rezerwacja: miszona/ - Serge Lutens, Ambre Sultan (1 ml) - Serge Lutens, Fleurs d’Oranger (1,5 ml ) - Teo Cabanel, Oha (2 ml) - Van Cleef & Arpels, Hiver (1 ml) - Violetta di Parma (1,2 ml)/rezerwacja: miszona/ - Vivienne Westwood, Boudoir (2,3 ml) - rezerwacja dla demonyianioly II. Kolorówka: - Clinique, podkład Superbalanced Makeup, 08 (polcelain beige), nowy tester, użyty tylko do sprawdzenia koloru, 10 ml (niestety, nie mogę odczytać kodu, jest wbity niewyraźnie) - Nina Ricci, See - Through Face Powder, 01 Tent pale/ Lumiere Beige zostało ok. 5/10 gr. Długo zastanawiałam się, czy dołączyć ten puder prasowany do wymiany, gdyż kod, który umieszczony jest na opakowaniu (2A36) wskazuje na to, że został wyprodukowany w 2003 r. ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez __nika__ Czas edycji: 2011-10-11 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię w październiku: perfumy; Clinique; La Roche Posay
III. Pielęgnacja:
- Clinique, All About Eyes Serum roll-on (ponad 12/15 ml); kod: D30 (otwarty ok. 1 miesiąca temu) + kartonik i ulotka; - La Roche – Posay, Anthelios XL 50+ (filtr przeciwsłoneczny), ok 45/50 ml; kod: 54G14B, otwarty ok. 3 tygodni temu; IV. Kosmetyki do włosów: - Elseve, Odżywka w sprayu bez spłukiwania – ochrona i lekkość, (ok. 170/200 ml) kod: 14F705 (otwarta ok. 2 tygodni temu); - Biovax, Dwufazowa odżywka bez spłukiwania do włosów blond (ok. 145/150 ml) + saszetka Biovax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów blond (20 ml); data ważności odżywki: 06. 2012 r.; data ważności maseczki: 05. 2012 r.(rezerwacja dla demonyianioly)
![]() Edytowane przez __nika__ Czas edycji: 2011-10-04 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Anthelios ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo dużo masz ciekawych rzeczy, musiałabym się zastanowić - jutro dam znak
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cos za Clinique, All About Eyes Serum roll-on (ponad 12/15 ml); kod: D30 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za bvlgari, hermesa i tester clinique? zapraszam do obu watkow i prosze o odp. u mnie
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
IV. Kosmetyki do włosów:
- Elseve, Odżywka w sprayu bez spłukiwania – ochrona i lekkość, (ok. 170/200 ml) kod: 14F705 (otwarta ok. 2 tygodni temu); - Biovax, Dwufazowa odżywka bez spłukiwania do włosów blond (ok. 145/150 ml) + saszetka Biovax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów blond (20 ml); data ważności odżywki: 06. 2012 r.; data ważności maseczki: 05. 2012 r. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
wymienie je tylko na perfumy
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos za kosmetyki do wlosow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ok, rozumiem
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- No niestety, nic, pozdrawiam ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Vivienne Westwood, Boudoir (2,3 ml)
bardzo chcę! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Chanel wymienię tylko za odlewkę mugler lub eisenberg... masz może to pod ladą?
![]() podoba mi się roll on clinique, ale nie wiem czy Ci się opłaca za pomadkę? ![]() waxa bym wzięła może dla mamy ewentualnie. ps. uwielbiam te odżywki!
wymiana kosmetyczna : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post48628710 ![]() ![]() Edytowane przez demonyianioly Czas edycji: 2011-10-03 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- A zestaw Vaxowy + próbka za pomadkę RBR?
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za :
- Clinique, All About Eyes Serum roll-on (ponad 12/15 ml); kod: D30 (otwarty ok. 1 miesiąca temu) + kartonik i ulotka; - Clinique, podkład Superbalanced Makeup, 08 (polcelain beige), nowy tester, użyty tylko do sprawdzenia koloru, 10 ml (niestety, nie mogę odczytać kodu, jest wbity niewyraźnie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
jestem na tak
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisz proszę jeszcze jaki kod ma pomadka, czy jest do niej kartonik, kiedy ją kupiłaś/dostałaś i jak oceniasz ubytek ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() U Ciebie spodobał mi się Chanel Chance. Tylko chyba nie chciałabym za niego oddawać obu Clinique... Czy może być podkład i coś innego (np. miniaturka Bvlgari/Smell-Bent?
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Mam jasniutki podkład Lancome, niestety kod sie starł, zostało 80%.Oryginalny. Jeste swietny ale dla mnie za jasny, obecnie uzywam Estee
![]() Och zły link do wymianki podałam, zapraszam do tej pazdziernikowej w razie czego
kosmetykowo : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=781581 książkowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post48544136 Edytowane przez Seraffina Czas edycji: 2011-10-03 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Wiem, znam to: nadchodzi jesień, opalenizna blednie i...na gwałt potrzeba jasnego podkładu (no... może nie na gwałt
![]() Odpisałam w Twoim wątku ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Nie mam kartonika, nie wiem skąd odczytać numer...? jak ją wysuniesz jest około 2,5 cm, więc chyba dużo. Dostałam ją w zeszłe wakacje, ładnie pachnie i miękka jest. Kwiatki się lekko pościerały od siedzenia w kosmetyczce
![]()
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() !!! EDIT !!! Mea CUlpa!!!! Bardzo dziękuję, że zwróciłaś mi na to uwagę ![]() Po prostu przy innej niedoszłej wymianie brałam pod uwagę obie odżywki. Ostatecznie i po korekcji: - dla Ciebie: odżywki Biovax z saszetką maski (dla blondynek) oraz próbka Vivienne ![]() - dla mnie: pomadka RBR (Mam nadzieję, że tym razem nic nie pomieszałam) ![]() Już idę poczynić zmiany w rezerwacjach ![]()
![]() Edytowane przez __nika__ Czas edycji: 2011-10-04 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Clinique, All About Eyes Serum roll-on
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam.... Pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Jeszcze troszeczkę się zastanowię, ok?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.