![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wrzesień - Szminki Guerlain, Si Lolita, Cienie Dior
nieaktualne
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2011-10-25 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień - Szminki Guerlain, Si Lolita, Cienie Dior
coś za lolitę?
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej.
Czy oddalabys Lolitkę za Cacharel Liberte poj. początkowa 30 ml - zostalo jakies 28 ml, lub za D&G 10 La Roue de la Fortune poj. początkowa 100 ml - zostalo jakies 25 ml, moze ciut mniej, lub ewentualnie za obydwa te zapachy. Zużycie widoczne na zdjęciach. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
musze przetestowac noa- moze akurat przypadna mi do gustu
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
![]() niestety nie znam tych zapachow - ale postaram sie przetestowac na dniach - dam znac ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- dziewczyny, u reszty nic nie znalazłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Loolite lub którąś z pomadek? Odp u mnei prosze
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za którąś z tych rzeczy? (Mam poza wątkiem min. Touche Eclat YSL i Hiver Van Cleef & Arpels)
- Guerlain Kiss Kiss Baby - pomadka-balsam w kolorze 621 Rosy Nude - ubytek niewielki - Pomadka GUERLAIN ROUGE G Serie Noire kolor 71 Rose Desir - ubytek niewielki - mam chyba kartonik - limitowany kolor w czarnym opakowaniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- rowniez nic nie znalazlam w watku... ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29501672]Coś u mnie za którąś z tych rzeczy? (Mam poza wątkiem min. Touche Eclat YSL i Hiver Van Cleef & Arpels) - Guerlain Kiss Kiss Baby - pomadka-balsam w kolorze 621 Rosy Nude - ubytek niewielki - Pomadka GUERLAIN ROUGE G Serie Noire kolor 71 Rose Desir - ubytek niewielki - mam chyba kartonik - limitowany kolor w czarnym opakowaniu[/QUOTE] w watku nic nie znalazlam... Touche Eclat YSL - jaki kolor i zuzycie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za Guerlain Terracotta Lady Tan Magnifier Powder Face and Body?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
przykro mi ale w watku nic nie widze za niego
---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;29524488]Interesuje mnie Terracotta.[/QUOTE] hej, masz bardzo dużo fajnych rzeczy ale obecnie nic mi sie nie przyda z nich niestety ![]() jakbyś miała puderek sypki na wydaniu albo podkład Diorskin Nude to chetnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nic niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Powiedz czego szukać za pedzel maca ??
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ach.sama nie wiem - najpilniejsze sa wymienione w pierwszym poście a nic innego jak narazie mi do głowy nie przychodzi...mozna kusic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ja po 138 - Tapered Face brush
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Odpowiedziałam u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do nowego wątku
![]() p.s podoba mi sie również szminka guerlain.
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley ![]() Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2011-09-27 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;29654801]chętnie przygarnęłabym pędzelek Maca ![]() niestety niczego za pedzelek nie znalazlam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.