pizzeria pomodorino krakow - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-25, 17:17   #1
kasiaturek3
BAN stały

pizzeria pomodorino krakow

Witam! Co sadzicie o pizzerii pomodorino w krakowie? Jak oceniacie jedzenie, pracownikow, wlasciciela?
Zalozylam ten watek aby ostrzec innych gdyz ja pracowalam w tej pizzerii i niestety nie moge powiedziec dobrego slowa o tym miejscu. Niestety zostalam oszukana przy wyplacie pieniedzy, o umowe musialam sie prosic przez kilka miesiecy a wiecie co to oznacza, zero ubezpieczenia, zero praw. Oczywiscie pozniej dostalam tylko umowe zlecenie. Wlasciciel zachowywal sie delikatnie mowiac jak psychopata, lacznie z tym ze nam grozil. Sytuacja ta nie dotyczyla tylko mnie oczywiscie ale takze innych pracownikow. Z dnia na dzien zostalam zwolniona i zostalam bez pracy. Bylo ciezko, ale z drugiej strony z calego serca ciesze sie ze juz nie pracuje w tym miejscu u tych ludzi.
Takze jezeli ktokolwiek myslalby o podjeciu tam pracy to niech przemysli czy napewno chce przechodzic przez to co ja, bo gwarantuje, ze napewno go to spotka.
Pozdrawiam

Edytowane przez kasiaturek3
Czas edycji: 2010-07-26 o 12:22 Powód: edycja
kasiaturek3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-25, 17:55   #2
abiblabla
Zakorzenienie

Dot.: pizzeria pomodorino krakow

czyzby wlasciciel(ka) pizzerii robił(a) badania rynku?
Stary 2010-07-25, 17:58   #3
7Paulina7
Zadomowienie

GG do 7Paulina7

Reklama?
Stary 2010-07-26, 18:02   #4
monik.a
Zakorzenienie

Juz bardziej antyreklama.
W kazdym razie mało przekonująca.
monik.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 18:06   #5
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaturek3 Pokaż wiadomość
Witam! Co sadzicie o pizzerii pomodorino w krakowie? Jak oceniacie jedzenie, pracownikow, wlasciciela?
Zalozylam ten watek aby ostrzec innych gdyz ja pracowalam w tej pizzerii i niestety nie moge powiedziec dobrego slowa o tym miejscu. Niestety zostalam oszukana przy wyplacie pieniedzy, o umowe musialam sie prosic przez kilka miesiecy a wiecie co to oznacza, zero ubezpieczenia, zero praw. Oczywiscie pozniej dostalam tylko umowe zlecenie. Wlasciciel zachowywal sie delikatnie mowiac jak psychopata, lacznie z tym ze nam grozil. Sytuacja ta nie dotyczyla tylko mnie oczywiscie ale takze innych pracownikow. Z dnia na dzien zostalam zwolniona i zostalam bez pracy. Bylo ciezko, ale z drugiej strony z calego serca ciesze sie ze juz nie pracuje w tym miejscu u tych ludzi.
Takze jezeli ktokolwiek myslalby o podjeciu tam pracy to niech przemysli czy napewno chce przechodzic przez to co ja, bo gwarantuje, ze napewno go to spotka.
Pozdrawiam
Fajna historia, tyle, ze w ogole nie wierze opowiesci osoby, ktora sie zarejestrowala na jakims forum specjalnie, by ponoc pojechac po bylym pracodawcy.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 19:56   #6
kasiaturek3
BAN stały

Oczywiscie, ze zarejestrowalam sie wlasnie po to aby opisac zaistanila sytuacje. Dla mnie niczego to nie zmienia i nie wnosi. Nie sadze takze aby post, ktory umiescilam zaszkodzil bylemu pracodawcy. Nie rozumiem jednak podejscia zgodnie, z ktorym czlowiek moze byc wykorzystywany i zle traktowany i na koniec powinien moze jeszcze za to podziekowac. Zdaje sobie sprawe, ze zapewne osoba powyzej chce prowokowac niepotrzebne dyskusje. Dlatego podkreslam raz jeszcze, celem tego postu mialo byc ostrzezenie innych, to czy z tego skorzystaja czy nie to ich wlasny wybor. Ja wiem napewno, ze wolalabym wiedziec wczesniej niz przekonywac sie na wlasnej skorze.
Stary 2010-07-26, 20:09   #7
Hortencja
Zadomowienie

Powinnaś się z tym udać gdzieś indziej, a nie na forum. Jeśli czujesz się skrzywdzona, są miejsca i organizacje, które mogą Ci pomóc. Tutaj tylko robisz wrażenie, jakbyś chciała na siłę kogoś oczernić.

2 more months...
Hortencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-26, 20:54   #8
kasiaturek3
BAN stały

Wlasnie najlepszym sposobem jest forum, tak robia na calym swiecie. Jezeli jest pracodawca, ktory jest nieuczciwy w stosunku do pracownikow to w taki sposob.
Takie sytuacje sie zdarzaja ale to nieznaczy ze trzeba sie tego wstydzic , co czesto jest tak wlasnie odczuwane a do tego sa tez ludzie ktorzi nieslusznie karza sie chowac z tego typu sprawami ,ale z doswiadczenia wiem ze to jest wlasnie polska mentalnosc i lekkie zacofanie tego kraju choc sama jeste polka.
Walczyc w jakis sposob z bandyta i kryminalem z jakies pizzeri to nazywasz oczernianiem ??!! ze niby ja ofiara mam sie wtydzic ?^!! a ten kryminal nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
TO ON POWINIEN SIE WSTYDZIC ZA TO CO ZROBIL A NIE JA. , I TY TEZ ZA BRONIENIE TAKICH PRZESTEPCOW JA ON !!!!!!!!!!!!!!!
WSTYD ZEBY POLSKA MIALA TAKICH OBYWATELI CO NIEPOTRAFIA DOCENIC PRAWDY I WOLNOSCI
Stary 2010-07-26, 21:06   #9
Hortencja
Zadomowienie

Cytat:
Wlasnie najlepszym sposobem jest forum, tak robia na calym swiecie. Jezeli jest pracodawca, ktory jest nieuczciwy w stosunku do pracownikow to w taki sposob.
Takie sytuacje sie zdarzaja ale to nieznaczy ze trzeba sie tego wstydzic , co czesto jest tak wlasnie odczuwane a do tego sa tez ludzie ktorzi nieslusznie karza sie chowac z tego typu sprawami ,ale z doswiadczenia wiem ze to jest wlasnie polska mentalnosc i lekkie zacofanie tego kraju choc sama jeste polka.
Walczyc w jakis sposob z bandyta i kryminalem z jakies pizzeri to nazywasz oczernianiem ??!! ze niby ja ofiara mam sie wtydzic ?^!! a ten kryminal nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
TO ON POWINIEN SIE WSTYDZIC ZA TO CO ZROBIL A NIE JA. , I TY TEZ ZA BRONIENIE TAKICH PRZESTEPCOW JA ON !!!!!!!!!!!!!!!
WSTYD ZEBY POLSKA MIALA TAKICH OBYWATELI CO NIEPOTRAFIA DOCENIC PRAWDY I WOLNOSCI
To niby do mnie? Że ja się mam wstydzić? Niby czego? Takie wypisywanie oskarżeń po forach jest nieobiektyne, niby dlaczego miałabym Ci wierzyć, że nie jesteś tylko wściekłą konkurencją ww pizzerii? I wyluzuj trochę i radzę Ci, z caps locka też zrezygnuj, bo szybciej stąd znikniesz niż się pojawiłaś
EOT.

2 more months...
Stary 2010-07-26, 21:15   #10
kasiaturek3
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hortencja Pokaż wiadomość
To niby do mnie? Że ja się mam wstydzić? Niby czego? Takie wypisywanie oskarżeń po forach jest nieobiektyne, niby dlaczego miałabym Ci wierzyć, że nie jesteś tylko wściekłą konkurencją ww pizzerii? I wyluzuj trochę i radzę Ci, z caps locka też zrezygnuj, bo szybciej stąd znikniesz niż się pojawiłaś
EOT.
niewierzysz toniemusisz pisac , jestes tylko zlosliwa i niepozwalasz na wypowiedzi ludzi ktuzi by chcieli sie na ten temat szczerze wypowiedziec , to tobie zalerzy zeby tego forum niebylo i to ty moze jestes wlascicielem tej firmy sie o to starasz i hcesz robic z innch glupkow wiec sie odczep i niepisz wiecej na tym forum PRYMITYWIE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2010-07-26, 21:19   #11
sine.ira
BAN stały

Jak Ty w robocie też jesteś taka nerwowa i się wydzierasz jak szalona, to nic dziwnego, że masz kłopoty.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2010-07-26 o 21:21
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-26, 21:19   #12
Hortencja
Zadomowienie

Cytat:
niewierzysz toniemusisz pisac , jestes tylko zlosliwa i niepozwalasz na wypowiedzi ludzi ktuzi by chcieli sie na ten temat szczerze wypowiedziec , to tobie zalerzy zeby tego forum niebylo i to ty moze jestes wlascicielem tej firmy sie o to starasz i hcesz robic z innch glupkow wiec sie odczep i niepisz wiecej na tym forum PRYMITYWIE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytuję, w razie jakbyś chciała wyedytować. Zgłosiłam już post do modów. EOT!
Tak, tak, to ja, właścicielka pizzerii pomidorino:cojest :, pozdrawiam!

2 more months...
Stary 2010-07-26, 21:34   #13
eyo
Zakorzenienie

moim zdaniem wielu ludzi poszukuje pracy właśnie czytając takie opinie
sama przekonałam się że rzadko są prawidziwe... np. obecnie pracuję w firmie w której są świetne warunki, bardzo dobre zaplecze socjalne, nikt pracowników nie wykorzystuje, bardzo dobrze rozwinięte bhp (tak że każdy pracownik może czuć się bezpiecznie) no i atmosfera jest przyjzna, nie ma wielu napięć,k wpłaty też niczego soebie.. a to wszystko mimo tego, że w necie o tej firmie krążą opowieści rodem z krypty ;D która wygłaszają najczęściej leniwe osoby który się palcem kiwać w pracy nie chciało albo za szczyt wysiłku uważali uwalenie się za maszyną na spanie przy nocnej zmienie...

Cytat:
btw moim zdaniem ty też powinnaś się wstydzić bo zamiast rozsiewać ploty na forum powinnaś zgłosić sprawę do sądu pracy
i własnie masz polską mentalność - do sądu nie pójdziesz ale ploty będziesz robić...

sorry ale nie szanuję ludzi którzy robią burdel na forach a do sądu nie pójdą
tak samo nie szanuję ludzi którzy jak widzą, że ktoś kogoś bije nie reagują
ty nie reagujesz na przestępce mimo że jesteś podobno ofiarą

powinnaś się wstydzić że nie przykładasz palca do tego żeby tego człowieka ukarali

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 22:44   #14
kasiaturek3
BAN stały

Boze jakie glupie te polki sa ja cie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A skad ty wiesz czy niepodalam ????

Co ty wogule wiesz oprucz tego ze masz sobie balsam kupic i paznkcie zrobic

moja mama mniala razje trzymaj sie zdala od polakow !!
Stary 2010-07-26, 22:53   #15
Hortencja
Zadomowienie

"Czy leci z nami moderator" ? Bo chyba pora ukrócić czyjeś żenujące ataki.

2 more months...
Stary 2010-07-26, 23:00   #16
kasiaturek3
BAN stały

tak leci , to ty atakujesz mnie , ja otworzylam forum a ty sie wypowiadasz w sposub prowokacyjny , rozumiesz to pustaku czy nie ??
Stary 2010-07-26, 23:16   #17
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
tak leci , to ty atakujesz mnie , ja otworzylam forum a ty sie wypowiadasz w sposub prowokacyjny , rozumiesz to pustaku czy nie ??

nalezy ci sie ban za obrazanie innych forumowiczek.

To nie jest forum o pracy, a jezeli juz chcialas napisac o bylym pracodawcy to9 trzeba bylo to zrobic konstruktywnie. Bo teraz sie osmieszasz rzucajac niczym nieuzasadnione oskarzenia.

Ps. Pizzeria w krk a ty na polakow narzekasz jakbys za granica siedziala?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 23:19   #18
Hortencja
Zadomowienie

Próbowałam na spokojnie powiedzieć jej to samo w moim pierwszym poście, ale cóż... Są i tacy, co tylko wyzwiskami przez internet mogą sobie ulżyć.

2 more months...
Stary 2010-07-26, 23:19   #19
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiscie, ze zarejestrowalam sie wlasnie po to aby opisac zaistanila sytuacje. Dla mnie niczego to nie zmienia i nie wnosi. Nie sadze takze aby post, ktory umiescilam zaszkodzil bylemu pracodawcy. Nie rozumiem jednak podejscia zgodnie, z ktorym czlowiek moze byc wykorzystywany i zle traktowany i na koniec powinien moze jeszcze za to podziekowac. Zdaje sobie sprawe, ze zapewne osoba powyzej chce prowokowac niepotrzebne dyskusje. Dlatego podkreslam raz jeszcze, celem tego postu mialo byc ostrzezenie innych, to czy z tego skorzystaja czy nie to ich wlasny wybor. Ja wiem napewno, ze wolalabym wiedziec wczesniej niz przekonywac sie na wlasnej skorze.
Od tego jest inspekcja pracy, sady pracy, a nie oczernianie pracodawcy bez mozliwosci obrony.

Cytat:
Jesli faktycznie postpil niezgodnie z prawem, to na calym swiecie najlepszym miejscem zalatwienia tego jest sad pracy.
Jesli to bylo zgodne z prawem, to Twoje posty nosza znamiona pomowienia.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-26, 23:25   #20
Eve1603
Zakorzenienie

Alez nerwusek z autoreczki moze lyczek neospasminki ???

ale cos w tym jest, ze jak ludzie traca prace, to pozniej bzdury kompletne o bylej firmie opowiadaja...

p.s. to bylam ja - kolejny "pustak"

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-27, 00:42   #21
kasiaturek3
BAN stały

niewarto z wami rozmawiac na zaden temat , na pewno trafilem na bande idiotek jakimi na pewno jestescie a ban akurat mnie nieinteresuje
dobrze wiem jaki jest wasz tok myslenia jesli o0 mysleniu wogule mozna powiedziec , a nie sadze zebyscie wiedzialy co to wogule jest

pozatym sytuacja sie wydarzyla i to nie tylko mnie ale i wielu innym pracownikom tej firmy , gdyby byl ktos mondry na tym forum mozna by bylo rozmawiac ale niema sa same pustaki
Stary 2010-07-27, 01:18   #22
Eve1603
Zakorzenienie

Na poczatek proponuje zakup slownika ortograficznego, bo az oczy bola jak sie Ciebie - chodzaca inteligencjo czyta...

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-27, 05:52   #23
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Pozdrawiam
tu kobieta

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

Cytat:
niewarto z wami rozmawiac na zaden temat , na pewno trafilem na bande idiotek jakimi na pewno jestescie a ban akurat mnie nieinteresuje
dobrze wiem jaki jest wasz tok myslenia jesli o0 mysleniu wogule mozna powiedziec , a nie sadze zebyscie wiedzialy co to wogule jest

pozatym sytuacja sie wydarzyla i to nie tylko mnie ale i wielu innym pracownikom tej firmy , gdyby byl ktos mondry na tym forum mozna by bylo rozmawiac ale niema sa same pustaki
tu mężczyzna...

to kim ty wkoncu jestes?
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-27, 07:49   #24
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Boze jakie glupie te polki sa ja cie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A skad ty wiesz czy niepodalam ????

Co ty wogule wiesz oprucz tego ze masz sobie balsam kupic i paznkcie zrobic

moja mama mniala razje trzymaj sie zdala od polakow !!
To ja przetrzymam trolla "zdala" od tego prymitywnego forum.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 08:51   #25
Baracuda1980
Przyczajenie

Witam Wszystkich.

NIe chcę tworzyć nowych tematów więc napisze w tym. W Krakowie byly dwie pizzerie pod nazwą pomidorino.

Jedna z nich była na Estery 16 (nie chodzi mi o tą przy ul. Bonarka). Od dwóch tygdni jest tam nowa pizza. Moje pytanie jest czy ktoś wie może gdzie przeniosła się ta pizzeria w Krakowie. Dostałem informację że na Królowej Jadwigii ale nie mogłem jej znaleźć. Zależy mi na tej informacji ponieważ mieli super pizze z pastą pesto, z pietruszką. I świetne ciasto.

Z góry dziękuję za pomoc.
Baracuda1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-29, 09:07   #26
Baracuda1980
Przyczajenie

Wiatm ponownie. Nie wiem czy wcięło mojego poprzedniego posta, więc pozwalam sobie napisać go ponoweni. Wrazie pojawienia się poprzedniego proszę Admina o jego usunięcie.

Proszę o pomoc w znalezieniu pizzeri Pomidorino, króa była zlokalizowana przy Estery 16 w Krakowie (nie chodzi mi o lokal przy Bonarka 5) Od dwóch tygodni działa tam już inna pizzeria.
Dostałem informację, że lokal przeniósł się na Królowej Jadwigi ale nieznalazłem go na tej ulicy.

Mieli super pizze z pest, z pietruszką sprzedawane na kawąłki.

Baracuda1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-07, 08:58   #27
Dorota B
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Baracuda1980 Pokaż wiadomość
Wiatm ponownie. Nie wiem czy wcięło mojego poprzedniego posta, więc pozwalam sobie napisać go ponoweni. Wrazie pojawienia się poprzedniego proszę Admina o jego usunięcie.

Proszę o pomoc w znalezieniu pizzeri Pomidorino, króa była zlokalizowana przy Estery 16 w Krakowie (nie chodzi mi o lokal przy Bonarka 5) Od dwóch tygodni działa tam już inna pizzeria.
Dostałem informację, że lokal przeniósł się na Królowej Jadwigi ale nieznalazłem go na tej ulicy.

Mieli super pizze z pest, z pietruszką sprzedawane na kawąłki.

Punkt z ulicy Etery z pizza w kawalkach, Pomodorino2, przeniosl sie do wiekszego lokum i stal sie restauracja na ulicy Krolowej Jadwigi 256.
Wracajac do poprzedniego watku. Pracuje w Pomodorino od samego poczatku i zadnej nawiedzonej Kasi w w/w sposob nie zwolniono. Punto e basta.
Dorota B jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości