|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
~~ mega WISHLISTA ~ WEJDŹ, proszę ~~
SZUKAM:
. Pielęgnacja: : Kremy: -bbcreamy, zwłaszcza - BBCream Skin79!! -Auriderm XO -Rilastil Intensive -La Roche Posay, Effaclar K i H!! -Avene, Diacneal -Ziaja Med - kuracja trądzikowa, krem -Oriflame, Tender Care karmelowy -Olay, emulsja rozświetlająca : prepraty do włosów, paznokci ze skrzypem : Bielenda, Algi do mycia ciała : Nivea Hair Care, Styling Volume Sensation - spray unoszący włosy : Cetaphil/Physiogel : kosmetyki z Biochemii Urody - hydrolaty, peelingi itd. itp. : produkty do włosów Farmona (przeciw wypadaniu) . Kolorówka : podkład Bourjois, Healthy Mix oraz 10 Hour Sleep - jasne odcienie : podkład Neutrogena, Healthy Skin - jasny : podkład L'Oreal, True Match - jasny, najlepiej C2, N2 : podkład Lovely, Make-Up Brillance - pastelowy lub naturalny : podkład Clinique, Redness Solution - jasny : podkład MAC, Face and body foundation : jasny podkład mineralny, najlepiej formuła semi-matt, ale niekoniecznie - dużo sampli lub big : puder bambusowy BU - każda ilość : Dr. Hauschka, puder - nawet odsypki : Clinique, Redness solution - zwłaszcza puder : zielona baza pod makijaż : korektor Maybelline, Pure Minerals - jasny : korektor Bourjois, Healthy mix - jasny : Artdeco lub KOBO baza pod cienie : NAKED paleta Urban Decay : bronzer Benefit, Hoola !!! : bronzer NARS, Laguna : róż Essence - Cute as hell : róż Benefit - Thrrrob, Coralista : kredka żelowa do oczu Avon SuperShock - brąz : henna do włosów, brąz . Akcesoria i inne : pędzel typu skunks lub flat top, skośny do eyelinera, do cieni oraz do różu/bronzera : gąbki do podkładu : magnetyczna paletka na cienie : pusty flakon po Forbidden Rose i Black Star. . Perfumy (w pierwszej kolumnie - każdą ilość, w drugiej - na spróbowanie) - PILNIE PERFUMY O ZAPACHU BZU, np. Yves Rocher - Flowerbomb..............- Zagorsk - Belle de Minuit...........- Angel - Voile D'Ambre............- Agent Provocateur - All about Eve.............- Feerie - Jungle Tiger..............- Ethernal Magic - Miss Dior Cherie..........- Lempicka Midnight - Pure Orchid...............- Hidden i Midnight Fantasy, Curious - Vanille Vanille.............- Wish - Obsession..................- Shalimar - Euphoria...................- Manifesto - Dune........................- Fuel for Life (oraz Unlimited) - Nina Ricci...................- Like This/Tilda Swinton - Casmir.......................- Zen - Spirit of Africa............- Kingdom - Far away...................- Alien - Play it Spicy, Lovely.....- Pur Desir de Lilas - Twilight(jabłuszko)......- Chloe - Nature Millenaire.........- Avignon - Chocolovers...............- Delices de Cartier - Vanille Chocolate........- Ice Sheersy ......................... .........- Ghost Deep Night . Różności, ubrania : przedmiotów, ubrań z motywem sów - oddam wiele : biustonosz 70E,70-72DD, 70F : ubrania M-XL (zwłaszcza tuniki odcinane pod biustem) : kardigany, zwłaszcza szary : kozaki zwykłe czarne 37-39 : balerinki 37-38 : czarne czółenka na wygodnym, dosyć niskim obcasie 37-38 : jeansy - beżowe (kawa z mlekiem), czarne i granatowe/niebieskie 42-44 : damski portfel koniecznie z zewnętrzną kieszonką na monety : zatyczka Escada, Magnetism : szampon dla pieska : książki Grahama Mastertona (zwłaszcza najnowsze) . . Za powyższe rzeczy jestem skłonna zrobić nawet teoretycznie "nieopłacalną" dla mnie wymianę ![]() Za niektóre poszukam poza wątkiem ![]() Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2011-06-12 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~ mega WISHLISTA ~ WEJDŹ, proszę ~~
W moim wątku mam: Auriderm XO, odżywka Farmona Jantar na wypadanie wlosow i krem Ziaja Med tradzik rozowaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() mam w odlewkach / próbkach i mogę oddać ![]() - Flowerbomb mini próbeczka - Belle de Minuit odlewka -Angel próbka/ odlewka - All about Eve duża odlewka - Jungle Tiger mini próbka - Miss Dior Cherie jeśli być chciała mam małą odlewkę, ale w wersji Printemps chyba (?) - Britneyowe Fantasy - duża odlewka - Vanille vanille - próbka - Euphoria próbka - Dune próbka - Nina Ricci - klasycznego jabłuszka już nie mam, ale mam Le Paradis i Love by.. - Casmir próbka / odlewka -Alien próbka - Chloe próbka mogłabym to oddać chętnie za coś jednego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam poza wątkiem ciuchowym biustonosze głownie 75 D (zazwyczaj jest to spore D) nie wystawiam bo sama nie wymieniam za ciuchy. Mam np biustonosz La Senza w kolorze jaskrawej pomarańczy z ramiączkami zapinanymi normalnie lub do skrzyżowania, usztywniany push up - kupiłam do sukienki i tylko wtedy raz miałam na sobie.
Jak poszperam to pewnie znajdę inne, mam kilka biustonoszy w rozmiarze "4" Intimissimi, pewnie jakieś Calviny Kleiny by się znalazły. Wymieniam tylko za kosmetyki niestety. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej, mam poza wątkiem Olay, emulsja rozświetlającaz pompką, 75 ml, została użyta maks 3 razy, kupiona w lutym. Mi się u ciebie spodobał rozświetlacz Sephory. Może wynajdziesz coś u mnie jeszcze w wątku?
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
mam mineralny puder lancome, nowy.zapraszam
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mam wszystko poza wątkiem
![]() Fantasy mam w dość sporej ilości 65ml na 100ml Sun Moon Stars mam jakieś 12/30 ![]() a z Twojej wish na dobre spróbowanie gdzieś wala mi się po szafce Tabacco Vanille ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- mogłybyśmy zrobić tak żebym odlała Ci jakąś tam pożądaną ilość Britney ,SMS nie wiem co z nim będzie bo jedna wizażanka się nim zainteresowała ale pewnie się nie obrazi jak wyskrobie ze 2 ml na testy Agenta też mogła bym co nieco odlać i na pewno znalazło by się coś ![]() A zainteresowało mnie u Ciebie Torrente i odlewka Magnetism ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- tabacco dostałam w szklanej fiolce od Marigold ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- za SMS raczej nic u tamtej wizanki w wątku nie znajdę więc możliwe że całe 12ml zgarniesz ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- tabacco mam właśnie połowę z tych 4ml ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ---------- A co powiedziała byś abyś mi dostarczyła te 5ml więcej Escady za te Givenchy i było by już super ![]() Czyli wyglądało by tak: Sun Moon Stars mam jakieś 12/30 2ml Tobacco Vanill 2ml Agenta 5 ml Fantasy mianiaturka Amirage 12ml Razem:33ml ![]() za: 7ml Torrente 10 ml Lolity 12ml Magnetic(atomizerka jak nie masz oczywiście podeśle) razem :29ml ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- jeśli się zdecydujesz to zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
interesuje cie cement - kerastase do wlosow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Posiadam Iwostin- zel do mycia twarzy
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.