![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię Sephora, Kryolan, Dior, Opi,Orly, Lolita Lempicka
Witam
Dokładka ( Są to produkty zakupione na początku roku 2011) * torebka czarna River Island- jest jak nowa, nie ma śladów użytkowania, skóra eko - za coś ekstra ![]() *Paleta pomadek/błyszczyków matowych NYX nudes - małe zużycie * Paleta 18 cieni Kryolan (ta kolorowa) zużycie minimalne * Magiczne kółko kamuflaży Kryolan nr3 zużycie jak na zdjęciu To co zostanie wymienione zmieni kolor czcionki na czerwony. Kosmetyki, które tutaj wystawiam pochodzą głównie z Sephory, Douglasa, część lakierów zakupiona na VB, perfumy pochodzą z Supherpharm. W razie pytań, chętnie odpowiem. Jeżeli pamiętam kiedy coś kupiłam to piszę o tym, poza tym, wszystkie kosmetyki są świeże i posiadam je najdłużej od wakacji 2010- chyba że zaznaczę inaczej. Odpisuję tylko w tym wątku, chyba że ktoś sobie życzy odpisać u siebie. Nie wymieniam się na siłę. Wysyłka zawsze poleconym priorytetem. Wymianki o przybliżonych wartościach. Nie szukam ciuchów i biżuterii-proszę nie proponować. Mogę czasami z zakręcenie nie odpisać, proszę się przypomnieć ![]() A teraz spis kosmetyków: KOLORÓWKA: * Paleta Sleek Storm- zużycie jak na zdjęciu leci do hot summer * Paleta 21 cieni +5 róży- minimalne zuzycie leci do hot summer * Paleta pomadek Kryolana, kupiona rok temu, zużycie dotyczy głównie kilku kolorów, jak na zdjęciu. leci do hot summer *Paleta 5 cieni Dior kolor Night Dust, posiadam ją około pół roku, kod 8Y01 * podkład Color Stay Revlon, odcień 180 Sand Beige , kupiony w grudniu w Douglas, zużycie maksymalnie 5ml * rozświetlacz Essence crazy about color (jak nowy) * rozświetlacz-bronzer Essence sun club pasiak wersja blondes (jak nowy) * paleta czterech cieni Flormar w neutralnych odcieniach leci do hot summer * błyszczyk Flormar matowy, brązowy, nowy * puder prasowany , raz użyty, kolor 191 * róż- bronzer kolor P114 * cienie poczwórne w beżach kolor 401 leci do hot summer * kredka czarna Kryolan, jak nowa * kredka Inglot , ciemny niebieski, numer 85 * cień w pyłku Inglot kolor 51, jak nowy * nabłyszczacz do ust w krążku Kryolan srebrzysty, raz wypróbowany * pyłki My Secret kolory: złoty 2, brzoskwinia 4, srebrzysty 5 i granat 9 * korektor Bourjois Bio Detox kolor medium, raz użyty * liner w żelu Inglot (raz użyte, świeżutkie, kupione w styczniu) : fiolet 74 i zieleń 86 * Kryolan podkład TV (ten szary) kolor G177, nie wykręcałam do do końca ale zużycie jest bardzo małe, za ciemny ten kolor dla mnie, (kupiony w grudniu 2010) * mały camuflage creme 4 ml w słoiczku zielona nakrętka kolor D8W( ciemny, opalony) * Flormar brązer terracotta numer 23 (dwa kolory) jak nowa leci do hot summer * NYX szminka REA- raz użyta leci do hot summer * Inglot kredka matowa do ust jasny róż nr 30 , jedynie wypróbowana * KOBO pigment nr 502 misty rose - raz użyty * Vichy Dermablend podkład kolor nude - trudno określić ile zostało- myślę że 1/4 *Poczwórne cienie z limitowanki Lancome Ultra Lavande - odcień Cold Harmony ( użyte dwa razy,posiadam kartonik) wymienię na inne cienie lub rozświetlacz wymianka z kamelya *Błyszczyk z limitowanki Lancome Ultra Lavande- 384(użyty maks trzy razy,posiadam kartonik) Pani w Sephorze namawiała mnie na niego intensywnie, udało się jej, ale ja nie czuję się w takim różu na ustach wymianka z kamelya *Podkład Diorskin Nude w kolorze 020 - ubytek testowy,posiadam kartonik - dla mnie za ciemny wymiana z brzozka88 *Podkład/puder sypki, mineralny Dior nude, kolor 020, pełnowymiarowy tester- jedynie wypróbowany wymianka z tysiulka18 LAKIERY Wszystkie wystawione tu lakiery zostały zakupione od sierpnia 2010, posiadają minimalne zużycie- na ogół zostały przetestowane raz, jeśli będzie inaczej dopiszę do danego koloru. * Orly opisuję na zdjęciu od lewej strony : Luxe, Winter Wonderland, Prince Charming(posiada ubytek minimalny 3 razy nim malowałam), Blushing Bud oraz biały do frencha Pointe Blanche * China Glaze : Cherry Pie, Flyin High, Lemon Fizz - nie ma go na zdjęciu ale posiadam w zbiorach) PIELĘGNACJA: (wszystko zakupione na początku tego roku) * LRP żel Effaclar- jest ponad połowa wymianka z _Kari_ * LRP krem Rosaliac UV- parę razy użyty wymianka z _Kari_ * IWOSTIN krem intensywnie nawilżający spf 20 - raz użyty wymianka z _Kari_ * Bielenda profesjonalny peeling z efektem mikrodermabrazji, dla salonów kosmetycznych- super działa, ale dla mnie za ostry. Pierwotnie 175 gram, użyłam kilka razy ale można zawyżyć że 50 gr nie ma leci do hot summer * Olay emulsja rozświetlająca dla cery mieszanej- maks 3 razy użyta * AA naturalne rozświetlenie peeling enzymatyczny w słoiczku - raz użyty * Dermomask maseczka regenerująca - raz użyta * Dove krem na noc do włosów- intensywnie regeneruje- raz użyty * Pierre Rene Medic kuracja redukująca zmarszczki w ampukach- nowa- 7 ampułek w pudełeczku * krem pod oczy na worki i cienie pharmaceris- raz użyty PERFUMY: *zielone jabłuszko Lolita Lempicka eau de parfum 30 ml, bardzo małe zużycie ( kilka psików) tak jak widać na zdjęciu) Kupiony w Superpharm miesiąc temu, nie mam kartonika do niego * fioletowe jabłuszko Lolita Lempicka, pierwotnie 30 ml, ubytek widoczny na zdjęciu. Kupiony w superpharm, nie mam kartonika. * Chopard Wish, zużycie jak na zdjęciu, też kupiony w Superpharm i bez pudełka. * Euphoria Calvin Klein pojemność wyjściowa 30 ml, pozostało ponad 5 ml. Niektóre z pozycji mogą nagle znikać, gdyż część produktów wystawiam również na aukcjach. Może się zdarzyć, że coś jest na liście ale nie ma na zdjęciu, w razie czego,pytać. Edytowane przez baterflajek Czas edycji: 2011-03-29 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Wymienię Sephora, Kryolan, Dior, Opi,Orly, Lolita Lempicka
*Paleta XXXL Sephora : zakupiona pod koniec grudnia 2010, posiadam do niej karton, zużycie niewielkie, część kolorów została raz przetestowana.
podklad revlon, cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
witamy na targowisku
![]() wypatrzysz coś u mnie w zamian za: * podkład Color Stay Revlon, odcień 180 Sand Beige , kupiony w grudniu w Douglas, zużycie maksymalnie 5ml * rozświetlacz-bronzer Essence sun club pasiak wersja blondes (jak nowy) *podkład Bourjois Healthy Mix kolor vanille 52 ? Linki do moich wątków: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=508447 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504676 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kilka rzeczy mi się podoba, czy znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kici kici miau miau
|
bylabym chetna na lakierek Orly
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=508561 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
cos za lolitke
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=508569&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie 4 sztuki lakierów do paznokci - znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Lolitę, OPI Elephantastic Pink, Baguette Me Not, Boris & Natasha (wszystkie trzy są jak nowe)
* korektor z gąbką Flormar kolor 02 jasny beż, nowy * błyszczyk Flormar matowy, brązowy, nowy *podkład Bourjois Healthy Mix kolor vanille 52( od kiedy kupiłam lancome teint miracle leży samotnie, parę razy użyty) * Chopard Wish, zuzycie jak na zdjęciu, też kupiony w Superpharm i bez pudełka. ? ![]()
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2011-02-19 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie pare rzeczy,zajrzyj prosze do mnie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
rozświetlacz Essence crazy about color (jak nowy)
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za tą paletę:
Paleta 21 cieni +5 róży- minimalne zuzycie
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za zielone jabluszko i tusz loreal?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
hej! cos u mnie za podkład Color Stay Revlon, odcień 180 Sand Beige , kupiony w grudniu w Douglas, zużycie maksymalnie 5ml ?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() moze znajdziesz cos u mnie za: liner w żelu Inglot (raz użyte, świeżutkie, kupione w styczniu) : fiolet 74 i lub zieleń 86 ? ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Mam do wydania dwa cienie BB, może za Lolitę i coś jeszcze?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
hej! moze cos za palete sephory?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
podklad Inglot LW 600 i podkład Bourjois Healthy Mix kolor vanille 52 ?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
* Paleta Sleek Storm- zużycie jak na zdjęciu
* liner w żelu Inglot (raz użyte, świeżutkie, kupione w styczniu) : fiolet 74 i zieleń 86 znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? bądź część/jedną?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Co chciałabyś za:
*Paleta XXXL Sephora : zakupiona pod koniec grudnia 2010, posiadam do niej karton, zużycie niewielkie, część kolorów została raz przetestowana * Paleta Sleek Storm- zużycie jak na zdjęciu * Paleta 21 cieni +5 róży- minimalne zuzycie * paleta Inglota z wkładami podłużnymi, oraz kilka wkładów z Kobo( te okrągłe) mało używane, kupione w tym roku * liner w żelu Inglot (raz użyte, świeżutkie, kupione w styczniu) : fiolet 74 i zieleń 86 ??? Poszukam poza wątkiem. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
coś za
podkład Bourjois Healthy Mix kolor vanille 52( od kiedy kupiłam lancome teint miracle leży samotnie, parę razy użyty) podkład Color Stay Revlon, odcień 180 Sand Beige , kupiony w grudniu w Douglas, zużycie maksymalnie 5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Może coś u mnie za dwa lakiery OPI Elephantastic; Baguette Me Not oraz Boris & Natasha i ewentualnie podkład Bourjois Healthy Mix kolor vanille 52 Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2011-02-19 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
coś u mnie?? interesuje mnie głównie podkład healthy mix
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post24992579 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.