![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lipcowa wymiana - MAC, NARS, Nina Ricci, Flowerbomb, Bioderma i inne :)
NIEAKTUALNE
Zapraszam do wymiany ![]() Szukam: Givenchy Ange ou Demon Le Secret, dobrej pielęgnacji do włosów, bransoletek Lilou, BB kremów (Missha PC 21, Skin79 Oriental Gold, IOPE Repair, Innisfree Eco Cover), podkładu mineralnego Lumiere Light Neutral lub Light Golden. Kolorówka: * paletka cieni Bobbi Brown Metallic Velvet Plum, jeden z cieni jest ukruszony * paletka cieni NARS Rajasthan - użyta kilka razy * paletka cieni NARS Taiga - użyta kilka razy * szminka NYX B52 - tylko delikatnie wypróbowana * szminka MAC On Hold - użyta kilka razy * błyszczyk MAC Dazzleglass Baby Sparks - użyty ok. 3-4 razy * błyszczyk MAC Dazzleglass w kolorze Internationalist - nowy * błyszczyk MAC Dazzleglass w kolorze Steppin' Out - nowy * IsaDora Bold Tip Eyeliner - czarny eyeliner w pisaku, nowy, zafoliowany * róż MAC Dainty - użyty kilka razy z kartonikiem i nakładką ochronną * GOSH Extreme Art Eye Liner, numer 13 - przetestowany raz * wkład do paletki MAC Amber Lights - dwa razy testowany * zdepotowany wkład do paletki MAC Et Tu Bouqet? - dwa razy testowany * pełnowymiarowy podkład mineralny Lumiere w jasnym, neutralnym kolorze Fair Neutral, lekka formuła Cashmere - nowy, nieotwierany * szminka Clinique High Impact w kolorze Red-dy to Wear, nowa, z kartonikiem, wszystko w idealnym stanie Lakiery do paznokci: Rescue Beauty Lounge Lulu, użyty raz Zoya Posh, użyty dwa razy Essie Kisses and Bises - użyty raz Finger Paints Hue Rang? - nieużywany China Glaze Little Drummer Boy - użyty raz Avon Matte Red Velvet - użyty raz NYX Enchanted Forest - użyty dwa razy Revlon Talk Dirty - użyty raz IsaDora Combat Khaki, użyty raz IsaDora Jaded, użyty raz IsaDora In The Army, użyty raz Accessorize Starlet, nowy Perfumy: * Armani Code EdP - połowa z 30 ml, z kartonikiem * D&G Light Blue, ponad 80/100 ml, z kartonikiem * V&R Flowerbomb La Vie En Rose 2011 - ponad 45/50 ml * Shiseido Zen EdP - 25/50 ml, kartonik * V&R Flowerbomb Extreme - ok. 25/50 ml, kartonik * Givenchy Hot Couture EdP - 30/100 ml * Estee Lauder Sensuous - nowa miniatura ze sprayem Pielęgnacja: * filtr Bioderma SPF50 Ultra Light, odcień jasny - tylko wypróbowany na ręce, ubytek minimalny * spray Nivea dodający objętości - nowy, oddam za drobiazg Inne: * nowe klasyczne balerinki Atmosphere w kolorze granatowym, rozmiar 36
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2011-10-21 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowa wymiana - MAC, NARS, Nina Ricci, Flowerbomb, Bioderma i inne :)
Witaj, znajdziesz coś u mnie za Ninę?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
wkład do paletki MAC Amber Lights - dwa razy testowany
NARS Taiga Nina Ricci Nina coś u mnie? mam jeszcze perfumy she wood crystal creek
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
róż MAC Dainty - użyty kilka razy z kartonikiem i nakładką ochronną
Może coś Ci się u mnie spodoba? ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
hej cos z listy ponizej moze??
Dior 5-tki spring boquet Dior 5-tki pink nude Dior skinflash primer GIVENCHY POP Crystal gloss- sliczny limitowany koronkowy błyszczyk Bb cream BRTC BELMISH RECOVER BALM trouble clinic line Light, oil controlling blemish balm nowka 40ml Sex in the city perfumy edp 100ml nówka, kartonik Sephora nowy pedzel do podkładu SMASHBOX high definition healthy fx foundation Spf 15 oil free, LIGHT L3 /połowa Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 Nouba blush on bubble /paletka testerków nr 41,43,44 VICHY AQUALIA THERMAL - sloiczek 50ml ubytek ok 30% wazny do 03/13 KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy matowy szary Oriflame pedzel do pudru/rózu Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka OCZY: Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23581,jilian-dempsey-professional-kohl-eyeliner-precyzyjny-olowek-do-kresek.html&next=1 Calvin Klein- intense eyeshadow nr 109 darkened greek, kolorek khaki ASTOR BIG &BEAUTIFUL –czarny tusz , ubytek ok.25% Chanel mat lumiere wklad nr 40 sable USTA: Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk BOURJOIS eau gloss cosmic nr 21 capuccino ice (ok.30% zuzycia) Victoria’s secret Beaty rush lip gloss, kolor punchy – ze 2-3 razy uzyty Sephora maniac – szminka nr 10, piekny kolor wina- uzyta ze 3 razy Ylang-Ylang olejek do aromoteriapii – nowy 10ml EDM korektor intensive fair nowy sampel + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois 2nowe klipsy do włosów avon ESSENCE twilight saga / eclipse collection lakier+błyszczyk Jil sander dwustronna z pędzelkiem konturówka do ust Sephora flash mattifying compact Revlon photo ready podkład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za nine? odpisz prosze u mnie
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
za zegarek niestety nic nie znalazlam, ale moze za cos z watku kosmetycznego wybierzesz za : błyszczyk MAC Dazzleglass Baby Sparks - użyty ok. 3-4 razy
?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za
granatowe balerinki * paletka cieni NARS Rajasthan - użyta kilka razy * spray Nivea dodający objętości - nowy, oddam za drobiazg
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
witam
![]() zapraszam do obu moich wątków! może wypatrzysz coś za którąś z tych rzeczy: błyszczyk MAC Dazzleglass w kolorze Internationalist - nowy błyszczyk MAC Dazzleglass w kolorze Steppin' Out - nowy Nina Ricci Nina - 30 ml z niewielkim ubytkiem, kartonik jeszcze w folii V&R Flowerbomb Extreme - ok. 25/50 ml, kartonik - bardzo mi zależy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
* błyszczyk MAC Dazzleglass Baby Sparks - użyty ok. 3-4 razy * błyszczyk MAC Dazzleglass w kolorze Internationalist - nowy * błyszczyk MAC Dazzleglass w kolorze Steppin' Out - nowy * zdepotowany wkład do paletki MAC Et Tu Bouqet? - dwa razy testowany * róż MAC Dainty - użyty kilka razy z kartonikiem i nakładką ochronną
![]() |
#17 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nolu, interesują mnie błyszczyki MAC
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=539139 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie??Podoba mi się Hot coulture .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za
* filtr Bioderma SPF50 Ultra Light, odcień jasny - tylko wypróbowany na ręce, ubytek minimalny Nina Ricci Nina - 30 ml z niewielkim ubytkiem, kartonik jeszcze w folii * róż MAC Dainty - użyty kilka razy z kartonikiem i nakładką ochronną * IsaDora Bold Tip Eyeliner - czarny eyeliner w pisaku, nowy, zafoliowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam już tego lakieru
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Podoba mi sie :
* błyszczyk MAC Dazzleglass Baby Sparks - użyty ok. 3-4 razy * błyszczyk MAC Dazzleglass w kolorze Internationalist - nowy * błyszczyk MAC Dazzleglass w kolorze Steppin' Out - nowy * zdepotowany wkład do paletki MAC Et Tu Bouqet? - dwa razy testowany * róż MAC Dainty - użyty kilka razy z kartonikiem i nakładką ochronną
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Cześć, znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy? : )
* paletka cieni NARS Rajasthan - użyta kilka razy * paletka cieni NARS Taiga - użyta kilka razy * Nina Ricci Nina - 30 ml z niewielkim ubytkiem, kartonik jeszcze w folii * V&R Flowerbomb Extreme - ok. 25/50 ml, kartonik * Estee Lauder Sensuous - nowa miniatura ze sprayem |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Może znajdziesz coś za cienie nars lub / i flowerbomb ? ![]() z listy mam zafoliowane duże masełko z TBS
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Interesuje Cię może zapach T. Mugler Angel la rose 100 ml tester
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550342 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28598366]Cześć, znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy? : )
* paletka cieni NARS Rajasthan - użyta kilka razy * paletka cieni NARS Taiga - użyta kilka razy * Nina Ricci Nina - 30 ml z niewielkim ubytkiem, kartonik jeszcze w folii * V&R Flowerbomb Extreme - ok. 25/50 ml, kartonik * Estee Lauder Sensuous - nowa miniatura ze sprayem[/QUOTE] Dzięki, ale nic. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.