![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
***Luty*** u Anastazji***
NIEAKTUALNE
Witajcie. Zapraszam do wymiany. Perfumy wymienię najchętniej na inne perfumy. SZUKAM: -LIERAC fluid Hydra Chrono!!! interesuje mnie tylko nowy krem -kremy YR, ewentualnie maseczki- tylko nowe -perfumy YR- tylko nowe (oprócz COMME UNE EVIDENCE) -perfumy z górnej półki -BB kremy do jasnej cery o żółtym odcieniu -serum Avene tylko nowe -Glyco-A nowe na zapas DOKŁADKA: MISS DIOR CHERIE- oddam odlewki za nowe perfumy YR WYMIENIĘ The Different Company -Rose Poivree- oddam odlewkę Penhaligon's Jubilee Bouquet ze 100 ml zostało tyle ile widać na foto, mogę zrobić odlewkę Ralph Lauren Safari- chętnie oddam odlewkę, albo całą flaszkę, tester wyjściowo 125 ml edp Tres Jourdan- 50 ml, nieużywane, brak pudełka, splah Top notes are apricot, mandarin orange, cassia, raspberry, peach and grapefruit; middle notes are tuberose, violet, orris root, jasmine, lily-of-the-valley and rose; base notes are amber, musk, vanilla, heliotrope and cedar. The Body Shop White Musk- edt wyjściowa pojemność 30 ml, zużycie niewielkie, poziom płynu mniej więcej na poziomie napisu "Inflammable" DKNY Women- wyjściowo 30 ml- mam z wymiany PENHALIGON'S LP No 9 edt wyjściowo 50 ml, brak tej czarnej naklejki na flaszce Narciso Rodriguez FOR HER edt- oddam tylko odlewkę J'adore- nieużywane 15 ml edp, mam z wymiany Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-03-13 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Luty*** u Anastazji***
ZROBIĘ ODLEWKI:
L'ARTISAN Mure et Musc edt (brak na foto) COMPTOIR SUD PACIFIQUE -Barbier des Isles -Princesse Muscat -Coeur de Vahine -Le Roi Santa -Sultan Safran- mam odlewkę 15 ml Próbka fabryczna : Annick Goutal Folavril- nieużywana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
MURAD
Nawilżający tonik do twarzy, nowy 150 ml Kupiony na truskawce: http://pl.strawberrynet.com/skincare.../33702/#DETAIL MURAD Tonik z czystą witaminą C, nowy 150 ml Kupiony na truskawce: http://pl.strawberrynet.com/skincare.../33738/#DETAIL VICTORIA'S SECRET Rozświetlający balsam, pierwotnie 178 ml, zużycie niewielkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
miniatury
Estee Lauder Sensuous 4 ml wymiana IrkaIrka Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-03-12 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ciąg dalszy miniaturek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
MINERAŁY sample
EDM -brak Theme Park EGM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
UBRANIA nowe- najchętniej wymienię na kosmetyki
GISELE Nowy z metką. Rozmiar 70B. Piękny biustonosz w kropeczki. STEFANEL Nowa z metką. Rozmiar M. Śliczna żółta bluzka z ciekawą aplikacją. DKNY JEANS Piękna koszula. Kolor czarny. Z przodu zapinana na jeden guzik. Na przodzie materiał kopertowo zakładany. Z boku wiązanie na kokardę. Materiał: 98% bawełna, 2% elastan ROZMIAR z metki S, ale wg mnie S/M Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 60 cm, obwód pod pachami ok. 94 cm, długość rękawa zewnętrzna 54 cm, wewnętrzna 40 cm. Koszula jest nowa z metką. ASOS Nowa z metką. Rozmiar UK12. KORALOWA SUKIENKA Nowa bez metki, metki wewnętrzne wycięte. Rozmiar L oraz S. InWear dla JACKPOT Nowa z metką. Rozmiar S. Zielona bluzka. REALITY Nowa bez metki. Rozmiar M (z metki S). Koszula w kwiaty. SIMPLE Śliczny żakiet. W stylu retro. Czarny w paseczki. Z przodu zapinany na guziki. W talii paseczek. Od spodu podszewka. Materiał: wełna/PA elastan ROZMIAR z metki 34 Wymiary: długość 55 cm, obwód pod pachami 96 cm, długość rękawa wewnętrzna 45 cm, zewnętrzna 60 cm. ŻAKIET jest nowy z metką. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
DRDENIM dla ASOS
Świetne jeansy. Proste nogawki. Z przodu zapinane na zamek i guzik. Po bokach kieszonki. Z tyłu kieszenie zapinane na zamki. ROZMIAR z metki 27/32 Proszę zwrócić uwagę na wymiary: obwód w pasie 72 cm, długość od pasa do kroku 22 cm, długość nogawki zewnętrzna 102 cm, wewnętrzna 80 cm, obwód nogawki na samym dole 30 cm. SPODNIE są NOWE. PUMA Świetna czerwona bluza. Z przodu zapinana na zamek. Po bokach kieszenie. Ze znaczkiem pumy. Z kapturem. Oryginalna, wewnątrz mała metka z hologramem. Materiał: 80% bawełna, 20% poliester. ROZMIAR ok. M/L Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 64 cm, obwód pod pachami 100 cm (mierzone na płasko bez rozciągania), długość rękawa mierzona od pachy 50 cm. BLUZA jest NOWA z papierową metką. BISOUBISOU Nowa bez metki. Rozmiar ok. S/M (na metce XS). Piękna bluzka z rozszerzanymi rękawami. ASOS Koszulka, halka. Seksowna, prześwitująca. Kolor czarny. ROZMIAR około M/L Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 86 cm, obwód pod pachami 94 cm. Koszulka jest NOWA. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-02-05 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
miejsce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ciąg dalszy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie? : ) Podoba mi się J'adore i miniaturki Parisienne, Prady i Eaudemoiselle : ) Może znajdziesz coś u mnie chociaż za jedną z tych rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32081071]Coś u mnie? : ) Podoba mi się J'adore i miniaturki Parisienne, Prady i Eaudemoiselle : ) Może znajdziesz coś u mnie chociaż za jedną z tych rzeczy?[/QUOTE]
Dziękuję, ale nic dla siebie nie wypatrzyłam. Masz sporo kolorówki, a ja raczej szukam pielęgnacji ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Dziękuję bardzo, ale nic dla siebie nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cześć, znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za jadora??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic dla siebie nie wypatrzyłam.
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Zainteresował mnie ten krem krem Yves Rocher, Cure Solutions, Anti–Fatigue Soin Vitalité 24h, 15ml ale to chyba jakaś miniaturka? ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Dziękuję, ale nic dla siebie nie wypatrzyłam. ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32081631]W twojej wish wyczytałam BB Creamy, jakieś konkretne Cię interesują? Bo poza wątkiem mam trochę SkinFood Aloe 1 i Elemong.[/QUOTE] Najchętniej przygarnę SkinFood Mushroom. Ewentualnie inny w delikatnym żółtym odcieniu. Interesują mnie nowe kremy, bo mam swoje dwa otwarte. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
mogłabyś zajrzeć do mnie?
![]() Podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy a nie wiem czy mam czym Ci głowe zawracać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale na chwilę obecną nic dla siebie nie wyszperałam.
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- W jakiej tonacji jest ten krem: The Oriental Gold BB Cream Plus 40g_Tube Type zużycie testowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz mi napisać jaka pojemność- micel VICHY nowy? ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32085414]Oj, to nowych niestety nie mam ; ) No i szkoda, że YR perfumy też tylko nowe ; ) Cóż, odezwę się jak będę miała coś dla Ciebie.[/QUOTE] Masz jakieś używane perfumy YR? Bo np. Yrię mogę przygarnąć używaną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() Słońce jak opiszesz zapachy Penhaligon's Jubilee Bouquet i PENHALIGON'S LP No 9 ![]() Dasz radę je przyblizyć ? Nie znam tej firmy zupełnie a ciekawią ojj ciekawią ![]() Pozdrawiam ania
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, ja do Ciebie po miniatury van cleef & arpels, znajdziesz coś?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.