|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Lipcowo przedwoodstockowo!
Hej, mam do wymiany kilka rzeczy.
Ubrania które mnie interesują to przede wszystkim takie w rockowym klimacie ![]() ![]() interesują mnie też staniki, różne śmieszne skarpety (ale tylko nówki nie śmigane ![]() 1 - sukienka ze śliskiego materiału, uniwersalny (ale podejrzewam że M/L) 2 - Sukienka z asymetrycznym dołem z tygrysem M/L 3 - różowo biała sukieneczka z kokardą S 4 - krótkie spodenki z wysokim stanem, kolor ecru w granatowe serduszka - XS 5 - szara bawełniana bluzka z House, założona kilka razy - S 6 - Koronkowa krótka bluzka H&M - M 7 - Bluzka z Hameryki, której nigdy nie miałam na sobie, mogę dać jako gratis 8 - Bluza moro, wkładana przez głowę, założona 3-4 razy Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2014-07-14 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lipcowo przedwoodstockowo!
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś za bluzę moro?
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Cos za pierwszą sukienkę z Alicją?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jak na złość sweterek sprzedałam na innym portalu a bluzke chyba wymienie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.