Szczęście duśmy jak cytrynę, mamy mężów i rodzinę !!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-28, 21:48   #1
Mamba_2008
BAN stały

Szczęście duśmy jak cytrynę, mamy mężów i rodzinę !!!

Nasze wyciskarki szczęścia:

Eff8
Mamba_2008
Karinio
Olenkalejdi
Arnama
Telka10
Evelineau
Agusiowata
Corvette
Motylek1007

$Zapraszamy wszystkie mężatki do dzielenia się z nami swoim szczęściem$

Klub szczęśliwych mężatek cz. III

Edytowane przez Mamba_2008
Czas edycji: 2011-10-29 o 11:02
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 21:51   #2
eff8
Zakorzenienie

Dot.: Szczęście duśmy jak cytrynę, mamy mężów i rodzinę !!!

Pierwsza na liście, pierwsza na wątku jestem

trzeba dopisac jeszcze ze zapraszamy do pisania z Nami

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-10-28 o 21:52
eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 21:53   #3
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Pierwsza na liście, pierwsza na wątku jestem
hejka

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

dodam
Stary 2011-10-28, 21:55   #4
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość
hejka

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

dodam
no i super i może jeszcze że to III część bo kiedyś się pogubimy

Stary 2011-10-28, 21:57   #5
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
no i super i może jeszcze że to III część bo kiedyś się pogubimy
no widzisz jaka ty madra jesteś
Stary 2011-10-28, 21:59   #6
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
no widzisz jaka ty madra jesteś
hehe czasem mi się uda coś mądrego wymyślić ale takiego pięknego tytułu na pewno bym nie wymyśliła

Stary 2011-10-28, 22:04   #7
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
hehe czasem mi się uda coś mądrego wymyślić ale takiego pięknego tytułu na pewno bym nie wymyśliła
No dzięki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-28, 22:05   #8
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
No dzięki
no i teraz pierwszemu postowi już nic nie brakuje
chyba czas położyć się spać

Stary 2011-10-28, 22:09   #9
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
no i teraz pierwszemu postowi już nic nie brakuje
chyba czas położyć się spać
No ja chyba idę bo już pusto tu na wątku. poczekamy do jutra na resztę dobranoc efciu
Stary 2011-10-28, 22:10   #10
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
No ja chyba idę bo już pusto tu na wątku. poczekamy do jutra na resztę dobranoc efciu
no to dobranoc

Stary 2011-10-28, 22:12   #11
Mamba_2008
BAN stały

A i zapraszamy wszystkie nowe wyciskarki szczęścia
Stary 2011-10-28, 22:54   #12
Karinio
Zakorzenienie

Melduje się w nowej części wątku.
Jestem spełniona, bo parówki kupione i już zjedzone a chałwa także kupiona na jutro To apropo wykupowania dyskontu z chałw.

Cytat:
A i zapraszamy wszystkie nowe wyciskarki szczęścia
Popieram

Mąż poszedł już spać.Niedość, że mało czasu, to tak szybko leci i jakoś się nie moge nim nacieszyć.

Dobra nadrabiam posty z poprzedniego wątku.

Cytat:
Hihihihi mi wróżą dwójkę na raz
Acha to taki tort a żółty to taki kolor unisex
No to nieźle, z jednej strony mieć dwójeczke za pierwszym razem, super. Gdyby u nas tak było, nad drugim nie trzeba było pracować Zaś z drugiej strony, pełno roboty. No, ale co tam dałoby się rade. Kuzyn męża ma bliźniaczki, ale dwujajowe, bo niepodbne do siebie.

Cytat:
ja póki co też bym drugiego nie chciała, a już dwójka na raz szkoda gadać
szczerze mówiąc to z jednym jest ciężko w szczególności w tych pierwszych miesiącach
Oj tam, oj tam dalibyście rade.

Cytat:
no a jeśli chodzi o moje zakupy - to nic nie kupiłam
przeszliśmy całą galerie i w tym sklepie co sobie upatrzyłam płaszcz przez neta to oczywiście już ich nie było, w innych sklepach to albo nie podobały mi się albo przeważnie brakowało rozmiarów, same wielkie zostały jeden był piękny ale był tylko 38 rozmiar myślałam że będzie ok ale wisiał na mnie
no i na sam koniec ładną kurtkę zobaczyłam ale już taka byłam wkurzona że pytam się męża kupić ją a On więc jak zobaczyłam taką reakcję to wyszłam ze slepu i po zakupach nooo wygadałam się

a teraz ja siedze na jednym laptopku a mąż na drugim i mi pisze na gg "no nie bocz się już na mnie "
a ja w sumie nie na niego się boczę tylko na to że nic nie ma
Oj, bidulko Szkoda, że nie udalo Ci się nic kupić dla siebie. Też bym zapewne się wkurzyła.
Chcąc niechcąc foch był.

Cytat:
Ogólnie to musztardę sos do chińszczyzny i frytki
Fajne zakupy

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
No dochodzę, ale to po mału już mnie wykańcza, ratunku. Codziennie mam temperature poniżej 36 stopni tak przeciętnie 35,5. Wiem bo mierzę sobie co dzień. Już uregulowałam posiłki od soboty jem 5 razy dziennie choć nie jestem głodna. Staram się urozmaicenie. I ciagle jestem mega słaba, na nic siły a ni ochoty. Tylko nerwy, smutek i zniecierpliwienie. Mój stan psychiczny jest do bani. Poszłabym do psychologa mojego znowu ale jak sie zadeklaruje to bede musiala chodzić a ja raz mam troszkę sił a raz nie w zasadzie przeważnie leże w łozku. Od przedwczoraj jestem przeziebiona, mma chore gardło, od wczoraj suchy kaszel i za moment katar będzie. dzis pół dnia walczyłam z biegunką i to taką, że nie byłam w stanie nad nią zapanować. Nie mogę już pić soków ani herbaty bo boli mnie cały brzuch a tylko wodę niegazowaną i po malutku zaczynam nietolerować mlecznych rzeczy, jogurtów, kaszki, mleka i tp.
O matko bidulko, ale Ty się namęczysz. Obyś się szybko o wiele lepiej poczuła.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-10-28 o 23:01
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 23:25   #13
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Acha to taki tort a żółty to taki kolor unisex
Tort biały, buciki żółte, z białymi sznurówkami. Z napisem srebnym.

Cytat:
zostałyśmy same na polu bitwy mąż właśnie poszedł na spacerek z pieskiem a jak wróci to będzie chciał żebym położyła się z Nim do łóżeczka, damy radę skończyć ??
oo nie wiedziałam że Karinio w TESCO, pewnie zapas chałwy wykupuje
Pisałam przecież, że zaraz wracam tylko po parówki z mężem jade do sklepu. No, ale wróciłam i Was już niet Dałyście rade, bo skończyłyście klaski;
A co oferty od Twego męża, fiu fiu fiu
Ad chałwy

Cytat:
Nie wiem czy skończymy W tekewizji zaczyna się chyba jakiś horror ja sama w domu :strach-drzwi:
Chciałam zapytać jaki to był horror, ale doczytałam że przełączyłaś.
lubie horrory

Cytat:
tak się Nam tydzień temu spodobała nasza wycieczka że jutro chyba też jedziemy w to samo miejsce
To super, że wycieczka niedość że udana to jeszcze do niej w sensie miejsca powrócicie.

Nadrobiłam co nieco, zrobie sobie herbaty, wypije i pójde położe się....koło męża.
Z kochankiem laptopem.

Tak w ogóle młode mi się dzisiaj słabo ruszało :/ Może dlatego, że ja p[rzymulona byłam, to może on i też i przespał pół dnia albo więcej. Ruszał się ale delikatnie.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

faffinette,Elmok, VI4 jeśli jesteście mężątkami, zapraszamy do Nas do rozmów, bardziej plotek.

Coś pisałam o słabych ruchach, chyba młode usłyszało bo zaczął wierzgać.

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Eh, herbata zrobiona, trzeba wypić oraz przestać tu już pisac, bo czuje się dziwnie. Prowadze monolog, pisząc praktycznie sama do siebie

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Jakby co nie znikam jeszcze, będe się krzątać po wizażu
Stary 2011-10-29, 05:47   #14
Corvette
Zadomowienie

Heeee Haaaw , andele , andele.... rozum mi sie miele

Hej Kochane Dziewczątka Melduję się ale...nie wiem na jak długo bo.... tylko strona Wizażu ciągle siada na amen, zupełnie! nie mogę wpisać komentarzy do fotek, i jakoś tylko tutaj strona internetowa działa w większości czasu (często zjada zaznaczone wpisybez względu na ilość, wyłącza się niespodziewanie, i nawet nie mogę wkleić to co napiszę w innym programie, i wyskakuje mi że nie ma jakichś tam rozmiaru liter ....
Zaniosłam laptop do przeglądu i wszystko jest z nim ok. Jak poprzednio, powiedziano mi że to wina strony internetowej Wizażu, i jedyne co ja mogę, to to, co dotychczas, a ja chyba już zdążyłam osiwieć....
A tak poza tym żyję i oddycham No i...NARZEEEKAAM

SUPER TYTUŁ

Edytowane przez Corvette
Czas edycji: 2011-10-29 o 05:50 Powód: Skleroza...moja najwierniejsza "przyjaciółka", wszędzie i zawsze ze mną :-)
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 08:12   #15
agusiowata
Zakorzenienie

Witam się w nowym wątku. Tytuł bardzo mi się podoba. Mamba zamiast Szczęśliwe III dodaj klub szczęśliwych mężatek III

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Wczoraj wieczorem skosztowaliśmy ciasto. Mąż stwierdził, że jest pyszne i pytał się, czy może wszystko jutro zjeść.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-29, 09:34   #16
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Pisałam przecież, że zaraz wracam tylko po parówki z mężem jade do sklepu. No, ale wróciłam i Was już niet Dałyście rade, bo skończyłyście klaski;
A co oferty od Twego męża, fiu fiu fiu
No to cosik nie doczytałam a no udało się ale już tylko we 2 ciągłyśmy
oferta była nie do odrzucenia więc i trochę później spać poszliśmy

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość

Hej Kochane Dziewczątka Melduję się ale...nie wiem na jak długo bo.... tylko strona Wizażu ciągle siada na amen, zupełnie! nie mogę wpisać komentarzy do fotek, i jakoś tylko tutaj strona internetowa działa w większości czasu (często zjada zaznaczone wpisybez względu na ilość, wyłącza się niespodziewanie, i nawet nie mogę wkleić to co napiszę w innym programie, i wyskakuje mi że nie ma jakichś tam rozmiaru liter ....
Zaniosłam laptop do przeglądu i wszystko jest z nim ok. Jak poprzednio, powiedziano mi że to wina strony internetowej Wizażu, i jedyne co ja mogę, to to, co dotychczas, a ja chyba już zdążyłam osiwieć....

SUPER TYTUŁ
JESTEŚ KOCHANA Coś się nie odzywasz ostatnio Mówisz że to przez ten laptop
Odzywaj się częściej bo my tu w głowę zachodzimy co u Ciebie... Buziaki

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość

Wczoraj wieczorem skosztowaliśmy ciasto. Mąż stwierdził, że jest pyszne i pytał się, czy może wszystko jutro zjeść.
o tej kremówce mówisz?? no to fajnie że pyszna wyszła

ja zaraz chyba się ubieram i idę na zakupy do rossmana wczoraj nic nie kupiłam do ubrania to nadrobię dziś kosmetykami

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2011-10-29 o 09:36
Stary 2011-10-29, 09:45   #17
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 --------

o tej kremówce mówisz?? no to fajnie że pyszna wyszła
ja zaraz chyba się ubieram i idę na zakupy do rossmana wczoraj nic nie kupiłam do ubrania to nadrobię dziś kosmetykami
Tak o tej kremówce mówię. Eff co chciałabyś kupić z kosmetyków? Ja wczoraj nie byłam w sklepie, nic konkretnego nie potrzebowałam, to nie chciałam głupoty kupować. Ostatnio oszczędzam.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Przed snem mąż tak strasznie przytulał się, aż zasnął. Mówił, że tęsknił. Cały dzień bez żoneczki. Wypił o jedno piwko za dużo. Dziś do pracy ciężko się wstawało. Dobrze, że na portierni nie sprawdzali alkomatem.
Stary 2011-10-29, 09:47   #18
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Tak o tej kremówce mówię. Eff co chciałabyś kupić z kosmetyków? Ja wczoraj nie byłam w sklepie, nic konkretnego nie potrzebowałam, to nie chciałam głupoty kupować. Ostatnio oszczędzam.
w sumie to jest kilka rzeczy: tusz do rzes, szminke, puder, zel pod prysznic i tak się ogólnie rozejrze na pewno mi cos wpadnie do ręki

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:

Przed snem mąż tak strasznie przytulał się, aż zasnął. Mówił, że tęsknił. Cały dzień bez żoneczki. Wypił o jedno piwko za dużo. Dziś do pracy ciężko się wstawało. Dobrze, że na portierni nie sprawdzali alkomatem.
To miło że tak tęsknił
a no na pewno ciężko mu się wstawało

Stary 2011-10-29, 09:53   #19
agusiowata
Zakorzenienie

Eff dziś będziesz dalej poszukiwała płaszcza?

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Dziś teście przychodzą na inspekcje. Może teściowa powie, jak mąż źle wygląda. Nie lubię tego.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-29, 09:56   #20
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Eff dziś będziesz dalej poszukiwała płaszcza?
Agusia już nie wiem nawet gdzie go szukac mamy tylko 2 galerie i w nich juz bylam... wszystko wykupione i pewnie przed Wszystkimi Swietymi juz nie zdaze
mamy jechac na ta wycieczke wiec chyba sobie odpuszcze zakupy płaszczowe i pojde w starym.. po ciazy sie w nim nie miescilam ale przymierzylam wczoraj i jest dobry wiec od biedy bedzie

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
---

Dziś teście przychodzą na inspekcje. Może teściowa powie, jak mąż źle wygląda. Nie lubię tego.
oo wieczorem mają przyjść w odwiedziny?? Ciężko nie wyglądać źle jak się troszkę za dużo wypiło, nie przejmuj się nią

oo już ta godzina to musze iść na te zakupy bo mała za godzinkę sie obudzi tymczasem pa

Stary 2011-10-29, 10:00   #21
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Agusia już nie wiem nawet gdzie go szukac mamy tylko 2 galerie i w nich juz bylam... wszystko wykupione i pewnie przed Wszystkimi Swietymi juz nie zdaze
mamy jechac na ta wycieczke wiec chyba sobie odpuszcze zakupy płaszczowe i pojde w starym.. po ciazy sie w nim nie miescilam ale przymierzylam wczoraj i jest dobry wiec od biedy bedzie

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------
A na targu byłaś?

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:

oo wieczorem mają przyjść w odwiedziny?? Ciężko nie wyglądać źle jak się troszkę za dużo wypiło, nie przejmuj się nią
Nie wieczorem, tylko po południu. Mąż jest teraz w pracy. Nie zdąży się wyspać. Podejrzewam, że nie wygląda najlepiej. A jak ma wyglądać po piwkach i o wstawaniu przed 4.
Stary 2011-10-29, 10:47   #22
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość

SUPER TYTUŁ
Hellól Corvi nareszcie się odezwałaś ale wybaczamy że cię nie było trzeba wizażowi zlać tyłek

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
w sumie to jest kilka rzeczy: tusz do rzes, szminke, puder, zel pod prysznic i tak się ogólnie rozejrze na pewno mi cos wpadnie do ręki

-
UUU jakie zakupy ja poproszę podkład i może jakieś nowe cienie a i jeszcze w rossmanie są fajne staniki do fitnessu to też chcę

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:

A nie możesz pojechać gdzieś dalej na zakupy ??? Effciu napisz w klubie gdzie to mieszkasz
Stary 2011-10-29, 11:00   #23
Karinio
Zakorzenienie

Bry

Od 10 sąsiad wierci i stuka. :/ a średnio w nocy spałam, bo mały się wiercił, zaczeła mnie noga sedzieć, po drapaniu szczypać, chyba to była jakaś pokrzywka :/ i w dodatku miałam wyciek z cycka. Męża przebudziłam, współczuł-pożałował i spał dalej bo rano musiał wstawać do pracy. Aa i idąc wczoraj do Tesco, zrobiłam sobie odcisk na pięcie z tyłu

corvi, no jesteś No to masz przeboje z laptopem-wizażem. :/

eff, nie doczytałaś co pisałam wczoraj , nie ładnie ale wybaczam

aga, to fajno, że ciacho smakowało. Powodzenia z rewizją teściami

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-10-29 o 11:05
Stary 2011-10-29, 11:04   #24
Mamba_2008
BAN stały

No to witaj w klubie ja mam tak samo remont i remont u mnie postój a u sąsiada praca wre
Stary 2011-10-29, 11:07   #25
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
No to witaj w klubie ja mam tak samo remont i remont u mnie postój a u sąsiada praca wre
No widzisz, wiesz jak to jest. Tak czy siak musiałam się obudzić, bo mnie cisło. No, ale moge sobie jeszcze poleżeć chwile, bo głodna jestem więc wypadałoby wstać
Stary 2011-10-29, 11:13   #26
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
No widzisz, wiesz jak to jest. Tak czy siak musiałam się obudzić, bo mnie cisło. No, ale moge sobie jeszcze poleżeć chwile, bo głodna jestem więc wypadałoby wstać
No będziesz leżeć czy wstajesz bo się gubię
Stary 2011-10-29, 13:25   #27
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
No będziesz leżeć czy wstajesz bo się gubię
Fakt misz masz mi wyszedł w poprzedniej wypowiedzi.
Wstałam

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Pustki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-29, 13:39   #28
Mamba_2008
BAN stały

Ok ogarnęłam swoje włosy i paznokcie teraz czekam na męża
faktycznie pustki
Stary 2011-10-29, 13:42   #29
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Ok ogarnęłam swoje włosy i paznokcie teraz czekam na męża
faktycznie pustki
Jakaś imprezka się szykuje??? Czy tak poprostu??
Fajnie masz, ja musze czekaż aż do wieczora.
Nom
Stary 2011-10-29, 13:45   #30
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Jakaś imprezka się szykuje??? Czy tak poprostu??
Fajnie masz, ja musze czekaż aż do wieczora.
Nom
No pojedziemy na groby weźmiemy chrześnicę męża i jeszcze wpadniemy do wujka męża a potem do rodziców już do wtorku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości