![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
WRZESIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU Zapachy, kolory, różności:)
NIEAKTUALNE!!!!!
DOKŁADKA 02.12.11 Witam ![]() HOT COUTURE GIVENCHY EDP - 45/50ML JEST KARTONIK DUNE, Dior, edt - nie ma kartonika, ilość podam jak dojdzie do konkretnej rozmowy, bo używam co jakiś czas - za wish ALIEN EDP - do 20ml/60ml refill - mój własny zapas ![]() HERMES EAU CLAIR DES MARVEILLES - 5/7,5ml edp, miniatura z kartonikiem. Piękne ![]() Annick Goutal - Passion - 10 ml edp - odlewka CIOCCOLATO MON AMOUR BIANCO - 2ML Z ATOMKAMI KOSMETYKI KOLOROWE i DO WŁOSÓW All About Eyes CLINIQUE - nówka 7ml miniatura. Chanel ROUGE COCO SHINE - pomadka w kolorze Monte Carlo 62, użyta kilka razy, kupiona w czerwcu w Sephorze albo Douglasie (nie pamietam ![]() GOLDWELL spray CURL Style Twist Around - 130/150ml JOICO K-PAC Reconstruct - Split End Mender - preperat na zniszczone końcówki - 7ml saszetka SEPHORA Colorfull 9 - dziewiątka mini cieni do powiek - kolor Amethyst Harmony 02. - zużycie 5% Wish: Soir de Lune Sisley - każdą ilość Ange ou Demon Le Secret lub wersja Elixir Elixir des Marveilles Hermes __________________ Mój wątek wymiankowy: ALIEN edp, The One D&G, HOT COUTURE, DUNE Dior, Rouge Coco Shine, Szukam: Elixir marveilles, Soir de Lune, Ange ou Demon Le Secret na zapas ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php...4#post30 186244 Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2011-12-12 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, kolory, różności:)
Może coś u mnie za Euphorię?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za tusz bourjois?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
witaj
A może byś oddała całego Aliena i/lub Euphorię? Ile go jest ? Mogłabym zaproponować Sensi Armniego + Chanel Chance eau Tendre np. co Ty na to ? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuję za wszystkie propozycje, ale nic nie znalazłam. Pozdrawiam serdecznie, M. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
🦄
|
Byłabym chętna na Fuel for Life- nie chcesz może Angelka?
![]() ![]()
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2010-09-10 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Euphoria CK edp - 15ml/50ml z kartonikiem
In2U CK edt - 75/150ml - z kartonikiem coś u mnie? ![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
hej, mogłabym Ci oddać Versace BC i Cartiera za:
Code ARMANI edp - 30ml - NÓWKA W FOLII Euphoria CK edp - 15ml/50ml z kartonikiem co o tym myślisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za propozycje, ale nic nie znalazłam dla siebie...pozdrawiam, M. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam bardzo za pominięcie. Niestety nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam, M.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dziękują, ale nie szukam tuszu. Generalnie nie wymieniam zapachów na kosmetyki kolorowe. Ewentualnie na dobrą pielegnację i tylko nową w folii. Pozdrawiam. M.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie znalazłam. Pozdrawiam, M.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.