![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SIERPIEŃ Aqua di Gioia, Lacoste, Midnight Poison, Color Fever
NIEAKTUALNY, zapraszam do nowego:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post30186244 DOKŁADKA 19.10.2011!! Witam ![]() CHANEL CHANCE edp - flakonik, kartonika już nie ma - za wish HERMES EAU CLAIR DES MARVEILLES - 5/7,5ml edp, miniatura z kartonikiem. Piękne ![]() Emporio Armani She edp - 3ml/50ml - na spróbowanie ![]() VERSACE YELLOW DIAMOND EDT 50ML - nówka w folii - za wish ![]() ![]() Annick Goutal - Passion - 10 ml edp - odlewka Angel Violette - edp - refill, jest kartonik - ilość podam jak dojdzie do rozmów, bo chciałabym zostawić sobie odlewke, ale jak mnie cos bardzo skusi to oddam całość ![]() Dune, Dior, edt - nie ma kartonika, ilość podam jak dojdzie do konkretnej rozmowy, bo używam co jakiś czas - za wish Midnight Poison Dior edp - jest kartonik KOSMETYKI KOLOROWE i DO WŁOSÓW Estee Lauder PLATINUM ILLUMINATOR - zużycie ok.10%, jest kartonik. Estee Lauder - lakier do paznokci w kolorze Black Wine - ciemna czerwień Chanel ROUGE COCO SHINE - pomadka w kolorze Monte Carlo 62, użyta kilka razy, kupiona w czerwcu w Sephorze albo Douglasie (nie pamietam ![]() GOLDWELL spray CURL Style Twist Around - 130/150ml JOICO COLOR ENDURE - szampon i odżywka 7ml + 7 ml saszetki JOICO K-PAC Reconstruct - Split End Mender - preperat na zniszczone końcówki - 7ml saszetka SEPHORA Colorfull 9 - dziewiątka mini cieni do powiek - kolor Amethyst Harmony 02. - zużycie 5% ANTIDRAL - antyperspirant apteczny - 50ml, nowy, nigdy nie użyty, kupiony w sierpniu. Bali Dream Estee Lauder - edp, 30 ml /50ml - zapach wakacji na Bali czuć w nim słońce, kokos, i rozgrzane opalone ciało - Pola ALIEN suessence - 30ml/60ml - w żółtej butelce (tester) - za wish - wymienione Histoires de Parfums 1826 Eugénie de Montijo - 5ml odlewka ze współnych zakupów Hypnotic Poison Eau Sensuelle edp - 10 ml bez testowego psika - odlewka z ostatnich wspólnych zakupów - Paradiso Perduto Parfum d'Empire Ambre Rousse - 10ml w atomku, ze wspólnych zakupów na wizażu. Zachciało mi się niszy..., ale chyba trzeba do niej dorosnąć ![]() Link do opisu Sabbath:http://sabbathofsenses.blogspot.com/...m%20d%27Empire - za Ruska chciałabym Black Cashmere odlewke 10ml - Ewa_Ch Aqua di Gioia, Armani - edp, ok.40ml/50ml, kartonik jest - wymienione z *Milka* Lacoste Femme - edp, ok. 30/90ml, bez kartonika - wymienione z Gosia197 Rochas, Femme - edt, ok.15ml/30ml, kartonik jest - Ewa_Ch Ma Dame Jean Paul G. edt- ok. 10ml/30ml, kartonika brak - Dinulka Loreal Expert Force Vector Szampon Do Włosów Łamliwych I Kruchych 250ml. - z technologią Glyco-cell - zużycie ok. 10% Lancome Color Fever Gloss - winner w KWC, błyszczyk w kolorze Sunbaked Coral, użyty kilka razy dla sprawdzenia koloru - nie ma JOICO K-PAC Color Therapy Oil- luksusowy olejek (m.in. arganowy) do pielęgnacji włosów, przedłuża trwałośc koloru, Doskonałość Roku Twój Styl 2010!! - pełne opakowanie 100ml, nówka. Razem z nim otrzymałam taką małą próbkę 12,5 ml i niestety nie dla mnie. - Dorota-Coco CE CE MED seria z jedwabiem do włosów suchych, dwufazowa nawilżająca odżywka w spraju bezspłukiwania 190/200ml (użyta 2 razy) - Dorota-Coco GoodSkin Lab - Triactiline - krem pod oczy wypełniajacy zmarszczki 30ml - użyty 3 razy (do 3 razy sztuka, ale niestety mnie uczula) nowy, zakupiony w czerwcu na lotnisku, znaczek z datą trwałości - 24 m-ce od otwarcia.Link: http://1.bp.blogspot.com/_tpSgkvnODH...o+Magazine.jpg Chetnie wymienie na inny krem o podobnej wartości i też nowy lub prawie nowy. Na zdjęciu to ten z fioletowym paskiem na opakowaniu. Zapraszam ![]() Zdjęcia wkleję niebawem ![]() Szukam: ![]() ![]() Soir de Lune - każdą ilość Ange ou Demon Le secret Elixir Black Cashmere Elixir des Marveilles Hermes Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2011-10-27 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ Aqua di Gioia, Lacoste, Midnight Poison, Color Fever
Cos za Acgua???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za lacoste?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za aqua armaniego?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
insolence edp 50ml tester za aqua?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej mam w watku 32/75ml Aliena chetnie przygarne Aqua di Gioia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś za Armani i Lacoste?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Za Armaniego proponuję Flower by Kenzo 50ml nowe w opakowaniu.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=545372 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za lacoste?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za lacoste??
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Aqua di Gioia, Armani - edp, ok.40ml/50ml, kartonik jest Lacoste Femme - edp, ok. 30/90ml, bez kartonika
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Dziękuję nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Dziekuję nic ie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A co ze mna ? Mam Aliena w watku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję, nic nie znalazłam.
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Wiem, wiem ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Dziękuję, nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Dziękuję, nic nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem jak dla mnie zapach mocno sie nie rozni...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Pewnie tak, ale jak kochasz klasyka, to żadne "nawiązania" nie dadzą satysfakcji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2011-08-18 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2011-08-20 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28877311]Coś u mnie za Lancome Color Fever Gloss? Oddam wiele : )
[/QUOTE] NIESTETY NIC NIE ZNALAZŁAM, POZDRAWIAM, m. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej.
Znajdziesz cos u mnie za Bali bądź Midnight Poison? ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Słoń ma ubytek jakies 4 ml z pojemności poczatkowej 30 ml Likier ma ubytek jakies 2 ml z pojemności początkowej 30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Wymienisz Likier za Bali Dream ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.