|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Grudniowe poszukiwania BLACK ANGEL - Sprawdź, może masz :)SZUKAM
![]()
rzeczy, rekwizyty przydatne do sesji foto: KOCYK albo coś co kocyk przypomina, może być z frędzlami, może to być stara narzutka na fotel... potrzebuję , by niemowlaczek miał miękko, a zdjęcie wyszło efektownie ![]() szukam jeszcze wiklinowych i innych koszy, wiader drewnianych i wszystkiego w czym niemowlę się zmieści ![]() za te rzeczy oddam sporo, być może macie coś takiego na strychu czy w garażu ![]() piórka, wstążeczki, czapeczki robione na szydełku, kostiumy dziecięce (dla niemowląt raczej) książki dot. obróbki foto (szczególnie Photoshop CS4 lub CS5) za te rzeczy chętnie poszukam poza wątkiem... można też kusić wszystkim innym, tylko błagam nie rozmiarami XS czy S Jeśli masz coś co mogłoby mi się spodobać a nie znalazłaś nic u mnie, napisz mi, a rozejrzę się w szafie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Grudniowe poszukiwania BLACK ANGEL - Sprawdź, może masz :)
A może ponczo z mojego wątku nadałoby się jako kocyk dla dzieciaczka?
Jest kolorowe, bardzo miłe w dotyku, ciepłe, stan idealny. Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-12-09 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.