|
|
#1 |
|
BAN stały
|
HR, SISLEY, ELF, LANCOME, DEBORAH ITP. październik
NIEAKTUALNE!!
Witam! Wreszcie troszke więcej czasu i swój własny wątek, wszystkie zdjęcia dodam wieczorem oraz dokladnie zużycie ![]() Ze względu na długie godziny pracy wysyłka raz w tygodniu. ZAPACHY: Sex in the city perfumy edp 100ml nówka, kartonik TWARZ/MAKIJAŻ: MAKE UP FACOTRY - Volume mascara / czarna ponad połowa została - troszke zgęstniała dlatego dodam do jakiejś fajnej wymianki jako gratis BEYU LASH QUEEN MASCARA nowa, czarna DEBORAH DEFINITIVE VOLUME- CZARNY/ uzyty 2,3 razy swiezy i mokry Bourjois happy Light - podklad rozświetlający jasny beżowy / zostało ok 60% VICTORIA'S SECRET beauty rush - błyszczyk ala fuksja / pare razy uzyty DEBORAH MILANORED- najnowsza pomadka w kolorze różowym nr 6 linki: LANCOME STAR BRONZER BAMBOU- 40 g puder brązujący SISLEY PHYTO BLUSH - 1 raz uzyty/ kartonik Helena rubinstein ILLUMINATION puder sypki ( nr 05 light) zuzycie ok. 40% Clinique perfectly real compact makeup shade 106 (N)- zuzycie góra 10% Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=21632&next=1 BEYU CAT EYES MASCARA nowka w kartoniku czern Revlon photo ready podkład/ nude uzyty 2-3 razy ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka Synergen korektor w sztyfcie nr 01 vanilla Deborah 24 ore primer – nowa baza makijaż Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural SEPHORA paleta do makijażu ( 6 cieni, 1 róż i rozświetlacz) NOUBA SWEET KISS - 2 błyszczyki nowe/ jeden jasny perłowy róż drugi, beżowo-brzoskiwiniowy oba slicznie połyskują AVON GLIMMERSTICK LUXE - srebrna automatyczna kredka do oczu/zużycie połowa OCZY: DIOR 5-TKI/ spring boquet DIOR 5-tki PINK NUDE Ylang-Ylang oraz Pomaranczowy olejek do aromoteriapii – nowy 10ml MATRIX VAVOOM – nowa pianka w sprayu zwiększająca objętość Lancome pure focus – krem matujący zostało jakies 15-20ml dorzuce na przetestowanie INGRID - cienie podwójne perłowo-szare/ deliktane jak nowe NOUBA RAINBOW EYELINER - CZARNY EYELINER NÓWKA RIMMEL 100% waterproof mascara nowy tusz czarny NOUBA KAJAL&CONTOUR - nowa, brązowo-bordowa kredka do oczu Wibo eyeliner czarny DERMACOL 211 nówka, w kartoniku JUICY TUBES barbe a papa - jasny, perłowy róz (mniejsza wersja-uzyty ze 3 razy) MAC CREMESHEEN GLASS/ odcien loud&lovely/ połowa DEBORAH - poczwórne cienie quad nr 06 nowka ROUGE BAISER paris- sliczny kremowy kryjący błyszczyk zgaszony róz ROUGE BAISER szminka rouge intensement deborah sense mat - lakier matowy ciemna jagoda essence nail art special effect essence eclipse twilight Loreal lakier inglot amc frencz safari fiolet DEBORAH MAXI KHOL KAJAL -CZARNY DEORAH BIOETYC CORPO NUOVO WELLNESS - MLECZKO nawilżający energetyzujace 75ml Filmy na dvd (bardzo chetnie za inne filmy na dvd): Zakochany bez pamięci Matador Dziewczyna z perłą Ściema Drzwi w podłodze AKCESORIA: Biżuteria: H&M, PARFOIS, MOHITO, ORSAY Deborah pinzetta tweezers – nowa pęseta z cyrkoniami/ foto 2 nowe klipsy do włosów avon KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto wymienione: Barry m touch of magic nr 941/ pomadka EDM intensive fair concealer / nowy sampel E.L.F – korektor w sztyfcie / apricot begie jasny BASS nowa rękawica do peelingu z tkmaxxa Edytowane przez hot_summer Czas edycji: 2011-12-30 o 10:13 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: HR, SISLEY, ELF, LANCOME, DEBORAH ITP. październik
Coś u mnie za wkład mac?
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, róż Sisleya to jaki kolor?
i czy znajdziesz ewentualnie u mnie coś w zamian? |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
no nareszcie masz swój wątek ;p
coś u mnie? chodzi mi o: Synergen korektor w sztyfcie nr 01 vanilla Rouge BAISER PARIS szminka, slicznie zapakowana – w kolorze wina/idealna na prezent (ale niekoniecznie) Lancome pure focus – krem matujący zostało jakies 15-20ml dorzuce na przetestowanie 1 lub 2 klipsy do wlosow avon Edytowane przez wypad Czas edycji: 2011-10-25 o 14:09 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
podoba mis ię parę rzeczy, poza wątkiem mam klka produktów avon
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- ice sheers, slip into, rewitalizujące ampułki do twarzy i rozśweitlające serum do twarzy
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Helena rubinstein ILLUMINATION puder sypki ( nr 05 light) zuzycie ok. 40%?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
coś u mnie za podkład revlon? podoba mi się jeszcze olejek do aromaterapii, tusze do rzęs (zwłaszcza deborah) , oraz pensetka ;-)
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
E.L.F – korektor w sztyfcie / apricot begie jasny Deborah 24 ore primer – nowa baza makijaż Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk i może kuferek na kosmetyki? Jeżeli coś u mnie znajdziesz to proszę o fotki ![]() Zapraszam do październikowego i listopadowego wątku.
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
A czy masz jakies perfumy poza watkiem??
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Kochana przykro mi ale za aliena perfum szukam
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej !
Podoba mi sie u Ciebie : -DERMACOL 211 nówka, -EDM intensive fair concealer -Lancome pure focus – krem matujący no i pewnie by się coś jeszcze znalazło ![]() Powiedz kochana co Cię dokładnie interesuje u mnie ![]() Pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
A co Cię u mnie interesuje?
Jakie kolory są w: SEPHORA paleta do makijażu ( 6 cieni, 1 róż i rozświetlacz)?
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2011-11-02 o 20:18 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
już odpisywałam Ci, prosiłam o zdjęcia
NOUBA sweet Kiss nowy błyszczyk w kolorze delikatny jasny perłowy róz Lancome Juicy tubes- barbe a papa/ sliczny perłowy róż jasny VICHY AQUALIA THERMAL - sloiczek 50ml ubytek ok 30% wazny do 03/13 Lancome pure focus – krem matujący zostało jakies 15-20ml dorzuce na przetestowanie to mnie interesuje ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- podoba mi się |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
WItaj
![]() Mi się podoba LANCOME STAR BRONZER BAMBOU. Ale to sporo, a nie wiem co Tobie wpadło w oko...
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się bronzer lancome, co Cię dokładnie interesuje u mnie
?
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się podobają u Ciebie broszki i może coś z kosmetyków też znajdę. A co konkretnie być chciała ode mnie??
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie pianka matrix roz sisley ale zalezy jaki kolor,i korektor
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, a co Cie u mnie interesuje?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
korektor jednak żaden nie moje kolory
A Ty czym jesteś zainteresowana?
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja podziękuję.Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A Ty czym jesteś zainteresowana?