|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
LUTY ubrania 42-44, buty40, biżuterianieaktualne Witam szukam dla siebie: -biżuterii jakiejś fajnej, jestem młodą dziewczyną, nie chodzę w koralach. -sukienek najchętniej mini, roz42-44 chętnie jakieś falbanki koronka. -butów roz40 na obcasie lub balerinki. -torebki chanelki lub kuferka. -broszek, planuje na swój ślub zrobić bukiet z broszek. -pierścionki, pierścionki, pierścionki... -transporterek dla mojej fretki i kotka. -domku dla kotka, moja fretka już ma a kotkowi zrobiłam z pudełka ale chciałabym aby i on miał swój mięciutki domek -legowisko dla kotka -drapak dla kotka - różne fajne rzeczy do pokoju, chodzi mi o takie ''słodkie'' rzeczy np. telefon-but, poduszki, pościel, maskotki, no i wszystko inne co słodkie, w załączniku przykładowe rzeczy *w dalszych zdjęciach wklejam zdjęcia mojego pokoju, może macie coś co by do niego pasowało i moje zdjęcia naprowadzą was na ten trop!
włosy: 98cm ![]() Edytowane przez paulinia18 Czas edycji: 2012-06-13 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.