![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopad Wymiana u Zośki
Witam
![]() Wymienię już nieużywane, nietrafione kosmetyki, które komuś mogą jeszcze posłużyć. Wymienię się za: pędzle do makijażu Maestro lub Hakuro (w szczególności H55) fixer Kryolan Kosmetyki The Body Shop. Nie interesują mnie ciuchy i próbki kosmetyków pielęgnacyjnych. Jestem konsultantką Avon. Nie odmieniam się ![]() Ja odpisuję u Ciebie a Ty u mnie. Kolor czerwony - kosmetyki z dokładki Kolor fioletowy - rezerwacja Makijaż twarzy: Makijaż ust: MaxFactor Pretty Flaminngo (nowa ) Makijaż oka: Tusz Extralasting Black Amethyst. Podkreśla zielony kolor tęczówek. Użyty raz. Pielęgnacja włosów, twarzy i ciała: Eveline Slim Extreme 3D Aktywne serum do biustu. Kuracja powiększająca i modelująca biust. Krem 2 razy wypróbowany (moim cyckom nie pomoże bo ich nie mam ![]() Śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoldu Planet Spa Avon Spa krem do twarzy z białą herbatą. Nowy Odżywka bez spłukiwania Avon AT Balsam wygładzająco-nawilżający do włosów normalnych i grubych. Dat. prod 2009 Połowa opakowania z 200ml Śródziemnomorski olejek do włosów z oliwką. ZApachy: Oriflame Volare brak kilku psiknięć Avon TTA Romantic Voyage nówka Avon TTA Heart (zużycie niewielkie) Nie wymieniam się na inne ciuchy ![]() Posiadam spory zapas nowych, niużywanych kosmetyków Avon z serii Anew i Planet Spa oraz perfumy męskie i damskie również nówki.
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2011-12-14 o 18:20 Powód: złamanie regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad Wymiana u Zośki
coś u mnie?
za Sleek Paletka Oryginal. Zużycie pojedyńczych kolorów do 15% Część kolorów nieużywana. Z aplikatorem Sleek Paletka Sunset Zużycie pojedynczych kolorów do 20%. Część kolorów nieużywana. Z aplikatorem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Sleek Paletka Original i revlon bronzer? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Sleek Paletka Oryginal. Zużycie pojedyńczych kolorów do 15% Część kolorów nieużywana. Z aplikatorem Sleek Paletka Sunset Zużycie pojedynczych kolorów do 20%. Część kolorów nieużywana. Z aplikatorem oddam wiele ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pozostałe zdjęcia
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2011-11-22 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za którąś ze Sleekowych paletek?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Loreal Farba do włosów Preference Kolor 7.4 Mango. Kolor czystej miedzi. Nowa nieużywana. Wszystko w komplecie (brak ulotki)
Sleek Paletka Oryginal. Zużycie pojedyńczych kolorów do 15% Część kolorów nieużywana. Z aplikatorem Sleek Paletka Sunset Zużycie pojedynczych kolorów do 20%. Część kolorów nieużywana. Z aplikatorem oddam wiele z watkow poza watkiem mam napewnok 22ml z 30ml Kate kate moss prawie cala testowana tylko baze pod cienie artdeco krem do twarzy z profesjonalnej serii testowany tylko norel http://www.hurtowniakosmetykow.com/i...wej-200ml.html czego szukasz poza pedzlami? mam w watku jeszcze 2 komsetyki z pielegnacji profesjonalnej krem do masazu i peeling enzymatyczny Norel z kryolana mam w watky 3 cienie sypkie
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-11-13 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za Sleek Paletka Oryginal?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Manhattan Róż do policzków 10 Cinnamon Data produkcji 2008 Z pędzelkiem zużycie 15% Nivea Beaute Lumi illusion Brązujące mazidełko w odcieniu Bronze reflets. Produkt lekko perfumowany. Daje brązująco - opalizujący efekt zdrowej opalenizny. Brak daty produkcji Przywieziony z Niemiec. Zużycie 10% Loreal true Match podkład Nowy nieużywany Kupiony w tym roku z Douglasie Odcień W5 Pojemność 30ml. Nietrafiony prezent Loreal korektor Touche Magique Rozświetlający korektor kolor 6 Miel dore Golden honey. Nowy nieużywany. Kupiony w Douglasie . Loreal Farba do włosów Preference Kolor 7.4 Mango. Kolor czystej miedzi. Nowa nieużywana. Wszystko w komplecie (brak ulotki) Sleek Paletka Oryginal. Zużycie pojedyńczych kolorów do 15% Część kolorów nieużywana. Z aplikatorem Sleek Paletka Sunset Zużycie pojedynczych kolorów do 20%. Część kolorów nieużywana. Z aplikatorem Bronzer Revlon Radiance. Puder CCUK. Kolor Rose Tea. Ładny naturalny kolor. Nadaje sie do wykańczania makijażu. Matuje. Polecam. Posiadam 2 sztuki. ?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Loreal korektor Touche Magique Rozświetlający korektor kolor 6 Miel dore Golden honey. Nowy nieużywany. Kupiony w Douglasie . Sleek Paletka Oryginal. Zużycie pojedyńczych kolorów do 15% Część kolorów nieużywana. Z aplikatorem ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
wstępnie tak, a moglabys mi foto koloru wyslac? bo na necie wszedzie inny, ja jestem raczej blada, no może średnia a nie chcialabym by był za ciemny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej, u Ciebie interesuje mnie paletka sleek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1321200143
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Może coś u mnie za Sleek Sunset i Loxon ? Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2011-11-14 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za
Manhattan Róż do policzków 10 Cinnamon Data produkcji 2008 Z pędzelkiem zużycie 15% Avon Lakier Cotton candy Avon sypki cień Black. Kolor głęboka czerń z granatowym połyskiem. Piękny kolor. Zużycie niewielkie. Avon Puder sypki Personal MAtch kolor Almond data do zużycia 2012 Połowa opakowania ok 7gram, bardzo wydajny? Za wszystkie lub którykolwiek z nich ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Oj mój błąd.. Pomyliłam stężenia.. 5% to ten na receptę, prawda?
Ja szukam tego dostępnego bez recepty.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.