|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Solarium w gabinecie kosmetycznym...
Witam! Zastanawia mnie jeden fakt, otóż ostatnio bardzo dużo mówi się o szkodliwości solarium wobec czego wytłumaczcie mi dlaczego w prawie każdym gabinecie kosmetycznym znajduje się łóżko opalające
![]() ![]() Proszę aby kosmetyczki nie obraziły się na mnie,po prostu dziwi mnie ta nagonka na osoby korzystające z solarium a przecież to Wy kosmetyczki oferujecie nam taką opaleniznę,a może solarium nie jest jednak tak szkodliwe?! Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Solarium w gabinecie kosmetycznym...
Każdy orze jak może
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Opinia Beaty Krajnik:
Kosmetyczka , która ma "spaloną" w solarium skórę nie jest autorytetem dla swojej klientki. Opalanie skóry (na słońcu czy w solarium) jest szkodliwe jednak lekko zabrązowiona skóra poprawia wygląd , samoocenę i tym samym samopoczucie - o tym jak opalać się aby wyrządzić skórze jak najmniej krzywdy pisałam w artykule na www.wizaz.pl Są osoby , które nie zrezygnują z opalania , dlatego warto aby zapoznały się z moimi wskazówkami na ten temat I opnia obu naszych autorytetów ![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1020976090 Moim zdaniem klientki czasem same wymuszają obecność solarium w gabinecie - wtedy rolą kosmetyczki jest ostrzeganie przed skutkami nadmiernego opalania. Niestety nie wszyscy chcą sie do tych ostrzeżeń stosować ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niestety ,bardzo rzadko można spotkać kosmetyczkę która OSTRZEGA! Ja się jeszcze z tym nie spotkałam, jedyne co mówią to "proszę przeczytać przeciwskazania" i tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
solarium nawet jest w prywatnym gabinecie mojego dermetologa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, dajcie spokój. Ludzie i tak będą korzystać z solarium, nawet jeśli się im będzie nawet kładło kawa na ławę, że to szkodliwe. O tym, że opalanie w solarium w nadmiarze jest szkodliwe to chyba każda wie, a jak nie wie, to niech się popatrzy w lustro. Przesuszona cera z wypryskami, o brzydkim brunatno-żółtym odcieniu powinna coś zasugerować. A jak nie sugeruje (co sie zdarza nadzwyczaj często), to znaczy, że osoba głupia albo ślepa i żadne informacje ze strony kosmetyczki nic tu nie zdziałają. Przecież nie żyjemy na bezludnej wyspie, mamy dostep do mediów, a one trąbią bez przerwy o szkodliwości opalania się.
P.S. Sama korzystam z solarium, tylko w lecie, co tydzień lub dwa, nie opalam twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.