![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
W styczniu u Fekete - buty, sukienki, dodatki i inne
NIEAKTUALNE!!!
dokładam odlewkę Burberry Women ok. 8/10ml - mam z wymiany, zapach interesujący, ale jednak nie dla mnie ![]() KWC Dokladka: 1. szara tunika - w miejscu gdzie powinien byc pasek (paska nie moge znalezc ) ten nadruk jest nieco wyplowialy - dobra na s i m 2. dłuższa bluzka (wczesniej to byla tunika, ale ja skrocilam przez wade materialu) z ozdobnymi kamieniami - nienoszona (z metka) - dobra na s, moze m 3. codzienna sukienka jane norman (miała kilka małych dziurek - zaszyte) - r. 36 4. śliczny rózowy sweterek, z fajnym splotem, niestety nie do twarzy mi w takim kolorze, chetnie wymienie na inny sweter ![]() 5. czarny grzybek, grubszy - fajny material, mało noszony dobry na s i m 6. 2 golfiki - fajny grubszy material, mocno opina! dobre na xs/s , brazowy ma lekkie odbarwienia pod pachami 7. nietoperz toll - s , przy sciagaczu podszylam go bo nitki byly slabe Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-02-05 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W styczniu u Fekete - buty, sukienki, dodatki i inne
telefon samsung f480 - niestety czesto nie zaskakuje wyświetlacz (szczegolnie gdy jest zbyt zimno lub zbyt ciepło, wtedy praktycznie nic sie nie da zrobic, ale nie zaskakuje czesto bez powodu) , nie wiem dokladnie w czym jest problem, moze ktoś się na tym zna i małym kosztem uda mu się to naprawić
![]() 1. tunika a&f - nie wiem czy oryginbalna, bo kupiona na all, ma małą dziurkę koło łosia ![]() 2. dłuzsza bluzka vila - M , material sredniej jkosci, chyba troche przyszarzala w praniu 3. body - ładnie się prezentuje na kims ![]() Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-01-31 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. sukienka h&m - w rockowym stylu - z metki r. 40 ale była przerabiana na s/m
wymiary: paszki - 41cm pas - ok.33cm dł. całk. - 87-89cm 2. sukienka w kwiaty 3. Spodnica z falbankami, r. 40 (eur), 14 (GB) Prawdopodobnie mozna ja zmniejszyc, niestety ja nie potrafie, a szkoda, bo jest piekna! kolor ecru 4. spodnica rozowa nowa z emtka - r. 40, myslalam ze bede ja przerabiac, ale jednak sie rozmyslilam, dlugo lezala w szafie, wiec przyda jej sie odswiezenie ![]() 5. bermudy na zime - george, skracane z długich spodni - r. 36 6. imprezowa megaobcisla bluzka new look - jak gorset - r. 36 7. lekko mieniaca sie bokserka bay - dobra na s i m Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-01-23 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Nieużywana bombka z metkami - ma skazę - pokazana na drugim zdjeciu
2. koronkowa bibise r. S 3. ruda na ramiączkach - ma takie małe białe kropki (taki materiał, zawsze tak było ![]() Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-01-29 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. spodnie zara - w jednym miejscu niechcacy je wybieliłam, wiec zeby to wyrownac wlozylam je cale do wybielacza - efekt widac na zdjeciach :P "pachna" chlorem, przetarcie w kroku i z boku jeansow (widac na zdjeciach)
2. jasne spodnie Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-01-24 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. sandaly irregular choice r. 36 - najchetniej za inne buty tej firmy
2. czolenka na srednim obcasie z guziczkiem 3. granatowe retro - Trzeba wymeinic wkladke ![]() 4. koturny r. 36 5. botki stradivarius r. 36 Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-01-27 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
gruba bluza h&m z działu dziecięcego, część srodkowa (granatowa) jest nieco splowiala w porownaniu ze sciagaczami
długosc - 57cm pachy - 44cm (tylko trzeba wziac pod uwage ze ona jest grubsza) z metki to jest 146/152, ale jak widac po wymiarach pasuje na s ![]() 1. sweterek fishbone, S długosc - 61cm pachy - 35cm 2. obcisły czerwony sweter - wg mnie xs 3. bluzka jane norman - r. 36 4. tunika we wzory (dziurka na rekawie) dobra na s/m 5. sliwkowa tunika zara - M, skaza na rekawie (brzydko wyglada szew) Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-01-31 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Spodnice - 2 pierwsze wymienie za cos drobnego
1. ciepla na jesien/zime 2. w pepitke max&co 3. regulowana paskiem, w kwiaty - rozmiar wg mnie uniwersalny Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-01-06 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
bluzki:
1. Piękna tunika heine z kamieniami r.36 2. H&M narzutka 3. Narzutka H&M xs 4. wełniana żółta 5. kolorowa 6. h&m mietowa Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-01-31 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. eleganckie klipsy z perełką - nieuzywane, mam je z wymiany , dziewczyna mowila ze raczej sa ze zlota, ale bylam u jubilera i okazalo sie ze nie sa, a ja nie moge nosic zwyklych, a szkoda bo prezentuja sie swietnie
2. piekna chusta (chyba jedwabna) 3. zielona tez chyba jedwabna 4. portfel - kiedys zle dzialal zamek, ale mam mi go naprawila (nie wiem czy na dlugo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ksiazki:
- Gorzka czekolada // Lesley Lokko Laura i jej towarzyszka Ameline wychowują się razem w domku na biednych przedmieściach Petionville (Haiti). Melanie opływa w dostatki, ale w rezydencji położonej w londyńskiej dzielnicy willowej brakuje jej rodzinnego ciepła. Trzy siedemnastolatki rozpaczliwie szukają akceptacji i miłości. Wkrótce okaże się, że dorosłe życie ma smak gorzkiej czekolady. - Niedokończone życie // Mark Spragg Jean Gilkyson mieszka w przyczepie samochodowej z kolejnym brutalnym kochankiem, kiedy nagle uświadamia sobie, że musi skończyć z takim życiem dla własnego dobra, lecz przede wszystkim dla dobra swojej córki, Griff. Jedynym miejscem, gdzie mogą znaleźć schronienie, jest miasteczko Ishawooa w stanie Wyoming, gdzie mieszka jej były teść, który najchętniej widziałby ją martwą - Całe piękno świata // M. Esposito Frank, kawaler po czterdziestce, nie wierzył już, że spotka tę jedną jedyną. I pewnego dnia tak się właśnie stało: nagle, w sklepie! Niestety, piękna Tina, matka dwóch dorastających synów, jest wciąż pogrążona w żałobie po mężu. Z pomocą przyjaciół Frank wysyła Tinę, by odpoczęła na dalekiej Bali - najpękniejszej wyspie świata. Wkrótce sam do niej dołącza i namawia na wspólną podróż w głąb wyspy. Czy jego uwielbienie i magia wspaniałych krajobrazów przezwyciężą przeszłość? - Smaki miłości // J. Mitchard Poznajcie Julie Gillis, dziennikarkę prowadzącą kącik porad dla czytelników w lokalnej gazecie. Jest podobna do każdego z nas, wiedzie spokojne życie. Jednak pewnego dnia los wystawia ja na bolesną próbę, prawie jednocześnie trafi to, co wydawało się jej najważniejsze: miłość męża i zdrowie. Zostaje sama z trójką dzieci. Czy w tej nowej sytuacji samotna kobieta odnajdzie sens życia? Różne są przecież smaki miłości. - Rok wieczności // A. Ronald Jessie Sienna, pisarz i publicysta po trzydziestce, zmaga się z chorobą swojego pokolenia - nieumiejętnością tworzenia trwałych, wartościowych związków. Kiedy wreszcie poznaje piękną i uroczą kobietę, boi się w pełni zaangażować i odwzajemnić uczucie. W tym samym czasie, zaniepokojony stanem zdrowia swego starzejącego się ojca, postanawia zabrać go do siebie. Odkąd mężczyźni zamieszkują razem, ich wzajemne relacje nabierają głębi. Opowieść ojca o największej miłości jego życia zmienia perspektywę patrzenia Jessiego na miłość, życie i przemijanie. Harry Potter - cz. 4,5,6,7 - ktoras z czesci ma poplamione kartki a moze i 2 ,ogolnie widac slady uzytkowania (cos sie wylalo,ale bardziej z zewnatrz a nie w srodku ,wiec w czytaniu to nie przeszkadza) H. Fielding - Potega sławy i obie czesci Bridget Jones Ala Makota - 5 czesci + Chlopakom, których kiedyś kochałam Małe kobietki + Naznaczona P.C + K. Cast // Zoey to zwyczajna nastolatka, która dzieli życie między szkolną monotonię a rodzinną sielankę. Pewnego dnia cały jej świat staje na głowie. Zostaje Naznaczona i musi udać się do szkoły Domu Nocy. Tylko tam może przejść niezbędną Przemianę w dorosłego wampira. Dziewczyna próbuje odnaleźć się w nowym, fascynującym świecie. Wkrótce odkrywa, że jest wyjątkowa, co przysparza jej wielu wrogów. // |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
koturny ecco - r. 36
Bardzo porządne buty, nosiłam je naprawde czesto, a nadal prezentuja sie super ![]() ![]() ![]() Są nieco zniszczone w środku (widac na zdjeciach) z zewnątrz delikatne ryski, otarcia czubków, przy noszeniu nie bedzie to raczej widoczne - wszystko pokazane na zdjęciach ![]() wkładka - 23,5 cm ( ale jak dla mnie to typowe 36 - na stope ok 23cm (ja mam mniejsza ale nosilam do nich zelowa wkladke i byly super ![]() Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-01-26 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej, cos za sukienke h&m z 1 postu?
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ZARA szara kurtka pilotka ze skóry ekologicznej, r. S - nowa z metkami (identyczna jak czarna powyżej) - raczej tylko na ramoneske/jakis plaszcz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1325339251 BERSHKA 'gnieciona' kurtka ze skóry ekologicznej, ściągacze na rękawach, r. L - nowa - raczej tylko na ramoneske/jakis plaszcz Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-01-01 o 15:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie w watkach -zapraszam do wszystkich
za telefon?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej, a moze znalazlabys poza watkami cos np z kosmetykow zeby dorzucic do sukienki wtedy moglabym oddac za nia szara kurtke co ty na to?
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za:
3. Spodnica z falbankami, r. 40 1. Sukienka codzienna melrose r 36/38 1. gruba bluza h&m z działu dziecięcego
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś za
1. sukienka h&m - w rockowym stylu - z metki r. 40 ale była przerabiana na s/m wymiary: paszki - 41cm pas - ok.33cm dł. całk. - 87-89cm ? ![]()
![]() |
#25 | ||||
Zakorzenienie
|
Zaraz wszystkim odpisze
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
podoba mi sie ew. https://wizaz.pl/forum/attachment.php...7&d=1325 266044 - ma jakies wady? Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1322739165 torebka niestety nic odpisane Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-01-01 o 17:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1325429728
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Hej, interesuje mnie spódnica Only w kratę, rozm 38. Nie mam swojego wątku, ale mogę zaproponować, do dyskusji:
- książki: mam sporą ilość kryminałów, ze szczególnym uwzględnieniem skandynawskich ![]() - body shop - masła Moringa - ok. 2/3 opakowania i Strawberry ok. 1/3 opakowania, AA limonka - ok 3/4 opakowania - Zara Home - balsam do ciała jaśminowy - ok. 3/4 opakowania - CK Secret Obsession balsam do ciała - ok. 1/3 tuby - z ubrań chętnie oddam jeansy Levi's, rozmiar ok. L (dokładne wymiary doślę jeśli będziesz zainteresowana), kupione w USA, noszone kilka razy, kolor granatowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2012-01-01 o 17:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.