|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrzesień Pielęgnacja, kolorówka, prostownica. Zapraszam!
Uwaga: we wrześniu będę trochę w rozjazdach, na chwilę obecną sama nie wiem, w jakich terminach będę gdzie. Z tego powodu mogę nie być w stanie od razu podać dodatkowych informacji o przedmiotach czy wysłać od razu. Wrześniowe wymiany chciałabym zrealizować do ok. 26 września, ponieważ kilka dni później wyjeżdżam na 2 tygodnie i będę odcięta od internetu.
Proszę o odpisywanie w moim wątku oraz o odpisywanie nawet, gdy nic u mnie was nie interesuje. Rzeczy wymienione/nieaktualne zaznaczam na szaro Chętnie przygarnę perfumy Cacharel Amor Amor oraz Moschino Glamour. Można mnie oczywiście kusić innymi rzeczami, ale w kwestii kosmetyków będę wybredna i chętna głównie na te nieużywane. Możliwa wymiana za książki (patrz mój wątek książkowy). Bardzo chętnie przygarnę wszelakie NIEZAPISANE pocztówki. Nie interesują mnie ubrania (chyba że nowe). Rzeczy na wymianę: Pielęgnacja: 1) Perfecta, Cera Mieszana, Maseczka oczyszczająca i normalizująca skórę. Mam z wymiany, dostałam użytą 2-3 razy, sama użyłam raz. 2) Dove, Go Fresh, antyperspirant. Ciężko określić zużycie, myślę że połowa jeszcze spokojnie została, może trochę mniej/więcej. - pannaaleksandra 3) Biotherm Homme, Total reactivator anti-aging gel care. Męska próbka 5ml. Dorzucę do jakiejś wymiany. - miss kitsch 4) Pantene Pro-v, Większa objętość, Odżywka, cienkie, przetłuszczające się lub pozbawione objętości włosy, zostało ok. 2/3 opakowania, może więcej 5) Carmex, użyty dosłownie kilka razy 6) Ziaja Med, kuracja antybakteryjna, krem redukujący trądzik, myślę, że została połowa, może trochę mniej/więcej (nie widać pod słońce ile) - miss kitsch Kolorówka: 1) W7, Gel pencil, Blackest black, kredka do oczu, użyta kilka razy 2) My Secret, paletka cieni, użyta kilkunastokrotnie 3) Essence, Colour&go, 56 got a secret, szary lakier do paznokci, użyty raz - miss kitsch 4) Essence, limitowana kolekcja Into the wild, cień do powiek podwójny 01, brąz i róż, użyty kilkukrotnie 5) Pigment Collection Dazzle me!, kolor zielony, użyty 1-2 razy 6) Essence, limitowanka Return to paradise, kredka do oczu w eyelinerze, użyta max. kilkunastokrotnie Inne: 1) WELLAton, Rozświetlony blond, NOWA, ważna do 12/2011 2) Prostownica do włosów Stylistic, ma ładnych kilka lat, prawie nie była używana, ale sprawdziłam, że nadal działa. Ma wymienne nakładki, dołączam takie do falowania. Były też do karbowania, ale niestety nie wiem, gdzie się znajdują. Nie posiadam instrukcji obsługi ani pudełka. Nie będę za nią chciała czegoś o jakiejś dużej wartości ![]() Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2011-09-19 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrzesień Pielęgnacja, kolorówka, prostownica. Zapraszam!
coś za carmex i kredkę essence?
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- hmmm, a nic innego nie znajdziesz? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Hmmm... nosz kurcze, nic nie wypatrzyłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
cos za
1) W7, Gel pencil, Blackest black, kredka do oczu, użyta kilka razy 4) Essence, limitowana kolekcja Into the wild, cień do powiek podwójny 01, brąz i róż, użyty kilkukrotnie 6) Essence, limitowanka Return to paradise, kredka do oczu w eyelinerze, użyta max. kilkunastokrotnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
nie nic nie dokladalam. wiec te rzeczy mnozesz juz odrezerwowac
![]() tylko ja juz tego kremuy nie mam bo na all go sprzedalam. wiec chyba z wymianki nici ![]()
Nowe stanik i koszula do karmienia itp. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761907 Edytowane przez emila730 Czas edycji: 2011-09-19 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
mogłabym wymienić obie rzeczy za ten żółty sweterek z guziczkami w kształcie kwiatów i antyperspirant dove go fresh.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Chimay
|
u Ciebie ze wszystkich wątków podoba mi się tylko
1) Perfecta, Cera Mieszana, Maseczka oczyszczająca i normalizująca skórę. Mam z wymiany, dostałam użytą 2-3 razy, sama użyłam raz.
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
coś za 1) W7, Gel pencil, Blackest black, kredka do oczu, użyta kilka razy
i 5) Pigment Collection Dazzle me!, kolor zielony, użyty 1-2 razy ? ; )
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę niestety nic z mojej wish.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
witaj
może znajdziesz coś u mnie? pozdrawiam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591094 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.