![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Aleppo, Effaclar, biała perła, olejek do opalania Mariza
NIEAKTUALNE!!!
ZAPRASZAM ![]() Witam, kilka kosmetyków szuka nowego domu ![]() W zamian najchętniej przyjmę półprodukty kosmetyczne np. z BU, Zrób sobie krem itd. ale rozważę każdą propozycję.
wymiana Edytowane przez lipss Czas edycji: 2012-10-01 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Aleppo, Effaclar, biała perła, olejek do opalania Mariza
1. Biała perła- 1 opakowanie żelu wybielającego (nie otwierane)+ 1 nakładka na zęby (nie używana)+strzykawka do dozowania preparatu. Ważne do 14.10.2013
2. Mydło Aleppo 35%- Zostało około 60 % odcięte nożem i oczywiście nie używane. 3. Kremy p/trądzikowe Acne Win(zimowy) i Acne Mat (matujący). Polecone przez dermatologa, niestety nie przypadły mi do gustu. Oba ważne do 15.12.2012
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
4. Effaclar K- pozostało ok 50%, data ważności do 11.2012, otwarty jakiś rok temu
5. Effaclar Duo- pozostało około 70 % , otwarty 2 miesiące temu, data ważności 11.2014 6. NIE MA Effaclar żel do mycia twarzy- nie otwierany, posiada folie zabezpieczającą na zakrętce, data wżności do 10.2014 7. Olejek przyspieszający opalanie Mariza- zużycie widoczne na zdjęciu, otwarty w lecie ubiegłego roku, data ważności do 07.2012 8. NIE MA Emulsja odżywczo-nawilżająca do skóry mieszanej i tłustej spf 15, 100ml- otwarta miesiąc temu, pozostało około 75 ml 9. Filtr Rossman 50 SPF, 50 ml- pozostało na pewno 40 ml, ważność do 07.2013
wymiana Edytowane przez lipss Czas edycji: 2012-05-08 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
9. Podkład kryjąco-wygładzający Eveline kolor kość słoniowa (jest jednak dość ciemny), ważność do 06.04.2013, użyty 3 razy
10. Podkład Rimmel Lasting Finish kolor 200 Soft Beige, pozostało około 15 ml 11. Korektor pod oczy Rossman, zużycie minimalne 12. Lakier do paznokci Rimmel kolor 286 Oyster Pink, użyty raz otwarty w ubiegłym tygodniu 13. Szminka Loreal Rouge Caresse 301 Dating Coral, użyta 5 razy, niestety nie trafiłam z kolorem 14. Róż do policzków Lumiere sample w słoiczku -Wild Rose -Ditto O Niewielkie zużycie 15. Tonik z kwasami AHA/BHA 10 % z biochemi urody, pozostało około 15 ml ze 100ml, myślę że na miesiąc testów spokojnie wystarczy. Ważny do 11.07.2012 16. Hydrolat oczarowy ze sklepu BeautyEver 100ml, nie otwierany. Niestety już jest po dacie ważności (04.2012)
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś za 13. Szminka Loreal Rouge Caresse 301 Dating Coral, użyta 5 razy, niestety nie trafiłam z kolorem?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
5. Effaclar Duo- pozostało około 70 % , otwarty 2 miesiące temu, data ważności 11.2014
6. Effaclar żel do mycia twarzy- nie otwierany, posiada folie zabezpieczającą na zakrętce, data wżności do 10.2014 coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Mydło Aleppo 35%- Zostało około 60 % odcięte nożem i oczywiście nie używane. Effaclar K- pozostało ok 50%, data ważności do 11.2012, otwarty jakiś rok temu Effaclar żel do mycia twarzy- nie otwierany, posiada folie zabezpieczającą na zakrętce, data wżności do 10.2014 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612340
Coś u mnie za effaclar k i żel, biała perła ? Link do mojego wątku wyżej ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
wyszukasz coś za:
3. Kremy p/trądzikowe Acne Win(zimowy) i Acne Mat (matujący). Polecone przez dermatologa, niestety nie przypadły mi do gustu. Oba ważne do 15.12.2012 4. Effaclar K- pozostało ok 50%, data ważności do 11.2012, otwarty jakiś rok temu 5. Effaclar Duo- pozostało około 70 % , otwarty 2 miesiące temu, data ważności 11.2014 6. Effaclar żel do mycia twarzy- nie otwierany, posiada folie zabezpieczającą na zakrętce, data wżności do 10.2014 16. Hydrolat oczarowy ze sklepu BeautyEver 100ml, nie otwierany. Niestety już jest po dacie ważności (04.2012)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za biala perle?
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Coś za białą perłe? Mam troche zapachów poza wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Effaclar Duo, szminkę L'oreala, mydło Aleppo, hydrolat oczarowy, tonik z kwasami i filtr Rossmanna? Szczególnie zależy mi na dwóch pierwszych
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś za białą perłę?
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
A. Christie zostały mi tylko morderstwo w mezopotamii i tajemniczy przeciwnik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
6. Effaclar żel do mycia twarzy- nie otwierany, posiada folie zabezpieczającą na zakrętce, data wżności do 10.2014 4. Effaclar K- pozostało ok 50%, data ważności do 11.2012, otwarty jakiś rok temu
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za mydło i effaklar duo?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za mydło alep i żel effaclar ?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nic, dziękuję
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
Olay complete effaclar i effaclar duo (krem i zel do twarzy) krem matujacy na tradzik?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
5. Effaclar Duo- pozostało około 70 % , otwarty 2 miesiące temu, data ważności 11.2014 6. Effaclar żel do mycia twarzy- nie otwierany, posiada folie zabezpieczającą na zakrętce, data wżności do 10.2014? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za szminkę z loreala dating coral i mydło aleppo, sample róży też chętnie przygarnę
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Biała perła- 1 opakowanie żelu wybielającego (nie otwierane)+ 1 nakładka na zęby (nie używana)+strzykawka do dozowania preparatu. Ważne do 14.10.2013
3. Kremy p/trądzikowe Acne Win(zimowy) i Acne Mat (matujący). Polecone przez dermatologa, niestety nie przypadły mi do gustu. Oba ważne do 15.12.2012 coś u mnie? odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() -Mydło Aleppo 35%- Zostało około 60 % odcięte nożem i oczywiście nie używane -Effaclar K- pozostało ok 50%, data ważności do 11.2012, otwarty jakiś rok temu -Effaclar Duo- pozostało około 70 % , otwarty 2 miesiące temu, data ważności 11.2014 ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za białą perłę i lakier rimmel? możliwa wymiana osobista w Tarnowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.