|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj. Estee Lauder DW , Mac, Clinique,Masazer, Avene,bioderma,Lancome i inne
Witam w moim wątku
Wysyłka: -wysyłamy razem ,chyba,że ktoś ma 0 liczbę przekupek -wysyłka kopertą bąbelkową,poleconym ekonomicznym ,na życzenie priorytecik -wysyłam zazwyczaj w ciągu 48 h RZECZY ZAZNACZONE NA SZARO - WYMIENIONE, RESZTA DOSTĘPNA EWENTUALNIE ZAREZERWOWANA. Szukam: - gadżetów do iphona 4s -podkład revlon photoready, mac studio fix nw 20, DW light 1.0 - z małym zużyciem -Mac paintpot jasne odcienie , - białe spodnie małe XS ! -małe wody termalne -olejek na cellulit ,najlepiej z pompką np ziaja -Kosmetyków do blond włosów (john frieda,aussie ) -Książki dla kosmetologów,kosmetyczek -Suplementy typu : błonnik, bellisa andi red, bellisa na włoski, merz special, skrzypowita, vitalleg , witaminy i minerały, tabletki na odchudzanie,cynk. najlepiej całe opakowania ( nie po jednym listku) -Daisy Fresh Marc Jacobs , Paris Hilton Heiress ,kenzo jungle , dior addict - odlewki,resztki we flakonach -Maseczki algowe nawilżające/wybielające Wymienię : Kolorówka -podkład Estee Lauder double wear kolor ecru 1N1 ,raz użyty.Wymienię tylko na MAC studio fix w odcieniu Nw 20 lub double wear light w kolorze 1.0 -Podkład Revlon Color stay cera mieszana tłusta kolor 150 buff -Mac róż loverush testowany -Mac eyeliner do kresek , bardzo małe zużycie otwarte miesiąc temu, zrobiłam permanentne kreski więc mi nie potrzebny juz ale wymienię na coś fajnego co mi się przyda -Clinique 102 N testowany perfectly real compact , puder w kamieniu -Bell róż - nowy - z kissboxa -Estee Lauder szminka sunlit coral , zużycie może 20 % Kolorówkę wymieniam na to co mi się przyda najlepiej na inną kolorówkę z tej samej półki, może coś zniknąć ,ponieważ sprzedaję na allegro Pielęgnacja ZSK -Korund mikrodermabrazja z zróbsobiekrem 5 ml -Alantoina 5 ml Cera tłusta,mieszana,naczynkow a -Lancome żel nawilżający do cery miesznaje tłustej -Bioderma sebium ok 1/3 ciężko mi ocenić -Avene Cleance żel nawilżający do cery mieszanej i tłustej ok 1/5 -Effaclar duo ok 1/3 ciężko mi sprawdzić -Ziaja krem na naczynka -Maska na wągry black head nowa Ciało -Farmona masełko pistacja czekolada użyte na test, rezerw dla Germini -Masełko put & rub trawa cytrynowa i kokos, próbeczka z glossyboxa Opalanie -1/3 przyspieszającego opalanie żelu dax - 1/3 olejku z spf 10 brazujący przyspieszajacy opalanie (odkleiła mi się kiedyś nalepka) - oba są ważne, można używać do solarium, oddaje bo nie mogę już się opalać. -Nivea 15 spf , praktycznie cała butla Mam na wymianę również telefon NOKIA C3 złoto biała stan bdb + pudełko,płytka,ładowarki x2,słuchawki. Wymienię na jakieś perfumki. Zdjęcia kosmetyków i ciuchy tutaj : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611384 ZAPRASZAM
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2012-05-09 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj. Estee Lauder DW , Mac, Clinique,Masazer, Avene,bioderma,Lancome i inne
Wątek uzupełniony zapraszam
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dot.: Maj. Estee Lauder DW , Mac, Clinique,Masazer, Avene,bioderma,Lancome i inne
ok. Róż Mac gentle za i ten podkład Twojego Mac'a + clinique jeśli pasuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się u Ciebie NOKIA C3, z Twojej listy posiadam spalacz, maseczke algową, serum antycellulitowe, a z poza listy podkład Bourjois bio detox bardzo dobrze kryjący
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś za nokię?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.