|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Moderatoreska
|
Zmiany na forum, sugestie i propozycje.
Witam.
Bardzo proszę o wpisywanie swoich propozycji dotyczących zmian na forum pytania do kosmetyczki. Wiele wątków powtarza się nagminnie, ciągle powstają nowe i jak wiemy robi się bałagan, dlatego potrzebna jest reorganizacja na forum. Dlatego prosimy o wpisywanie w tym wątku swoich pomysłów na udoskonalenie forum. Zapraszam do dyskusji. Edytowane przez eweska Czas edycji: 2012-02-20 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiany na forum, sugestie i propozycje.
wątki rozpoczynające się od "jestem tu nowa i szukam porady" .. autokorekta powinna zmienic ten tekst na "jestem tu nowa i obiecuje używać wyszukiwarki"
![]() mozemy zrobic wiecej zbiorczych od redakcji i podwiesić je u góry. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141281 ten mozna uaktualnić i rozbić może na pare mniejszych watków z konkretnym tytulem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
po prostu kasujcie tematy, ktore sie powtarzaja i sa niepotrzebne to nie bedzie balaganu. a nie jak w niektorych watkach; 'temat juz byl' i nic. nie reagujcie na to tylko zwyczajnie usuwajcie, zminimalizujcie je do min. czyli tych ktore nie beda sie powtarzac tymi samymi pytaniami. Zawsze znajda sie osoby, ktore i taknie dostosuja sie do zasad forum, nie beda korzystac z wyszukiwarki, nic na to nie poradzicie, ale pilnowanie porzadku to wkoncu wasza robota.
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
A może spróbować wyłonić wątki dotyczące "twarzy" i oddzielnie "ciała"? Może byłoby łatwiej znaleźć konkretny problem na podforum ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Narazie jestem na urlopie więc mma ograniczony dostęp do internetu ale stworzylam pare(nascie) watków zbiorczych oznaczonych ikoną zielonej strzałki-by bardziej się wyrózniały. Myslę że watki zbiorcze dla najbardziej popularnych tematów zminimalizują ilość zakladanych topics. w dalszym ciagu myśle że https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141281 ten wątek trzeba uaktualnić i rozszerzyć na miarę kompendium. jest ten duzo watków gdzie wizanka opisuje indywidualny problem z cerą, pyta o pięlegnację, wstawia zdjęcia. Czasami cieżko jest je podpiąc pod istniejące wątki. Myślicie że mozna stworzyć podforum i pod tym kierunkiem..? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]()
nie koniecznie kasowac watki przez swierze osoby, tylko je przenosic w odpowiednie dzialy glowne, to robota dla moderatorow i adminow, czasochlonne, ale od czasu do czasu trzeba sie wysilic...
a moze po zdublowanym watku dac ostrzezenie, poprosic o ponowne przeczytanie regulaminu i skorzystanie z naszej wyszukiwarki, a jak ktos sie nie przystosuje dac bana na pare dni ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Fisiasia Czas edycji: 2010-04-17 o 06:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko wtedy może wyjść,że wątek zbiorczy będzie składał się z posklejanych postów odnośnie jednego problemu,ale z pytaniami zadawanymi przez różne "świeże osoby'". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Kosmetyk Wszech Czasów jest genialnym pomysłem bo zawiera składy kosmetyków. Jednak moim zdaniem brakuje możliwości wyszukania kosmetyków po składzie. Aktualnie szukam kremu z filtrem bez gliceryny i bez paraffinum liquidum i nie jestem w stanie żadnego takiego znaleźć
![]() Buziaki dla Was! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Forum jest jak do tej pory bez zastrzeżeń,ale było by dobrze,by ktoś utworzył temat pielegnacji problematycznych cer dojrzałych.Sama taką posiadam w wieku lat 47 .Tłustą,zaskórnikową,pome manopauzalną,nierówną,pop rostu okropną.Jak dbać,o taką włąśnie cerę?Czyli ,Dojrzała cera,a łojotok,jak sobie z tym radzić.Wszystkie porady są super,ale nie do końca się sprawdzają w wieku ok 50 lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i fajnie, gdyby znów leki (bez recepty) wróciły na kwc np acnederm ![]() A tak w ogóle to jest super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A ja myślę że na forum jest mały bałagan. Można by było podzielić tematy na np cera taka, taka, taka i taka, tradzik, solarium, depilacja i to by było główne tematy a w tych nasze pytania. Jak dla mnie nie jest tu za przejrzyście i mnóstwo wątków się powtarza...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może tak jak piszą dziewczyny : podzial na twarz i ciało oraz wyszczególnienie rodzajów skóry? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
No ja tylko piszę co myślę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.