![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Styczeń- oddam brązery E.Lauder,Galenic,cienie SMASHBOX,balsamTBS,Kors.G reenTe
e. arden green tea summer edt, 100 ml. (tylko testowane), bez pudełka
balsam do ciała michael kors 150 ml , z malusieńkimi złotymi drobinkami, mocno perfumowany, (otwarty 16 października 2011) i tylko raz przetestowany na dłoni https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-kors-edp.html &next=1 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczeń- oddam brązery E.Lauder,Galenic,cienie SMASHBOX,balsamTBS,Kors.G reenTe
Znajdziesz coś u mnie za Estee Lauder Bronze Goddess lub cienie Smashbox?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
# cienie smashbox eye shadow trio, ubytek znikomy (jasny beżowy, ciemny brąz i ciemny zgaszony fiolet)
# puder brązujący Estee Lauder Bronze Goddess Soft Matte Bronzer 21 g (zużycie ok 5- 10%) z pędzelkiem, brak kartonika # puder brązujący Galenic z filtrem 10 SPF UVA 12 g (tylko raz przetestowany), brak kartonika coś u mnie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hej! Coś ode mnie za:
lakier OPI kolor granatowy (light my sapphire) raz użyty, otwarty wczoraj. pomadka chanel rouge allure 74 comedia (tylko testowana) ?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=585047 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz coś za lakier OPI??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Hej, coś u mnie za chanel rouge allure 74 comedia? Oddam wiele : ) Poza wątkiem mam min. lakier Chanel.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się balsam do ust The Body Shop Spiced vanilla lip balm (13 g), zużycie ok. 2 %
![]()
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
A np. szminki Cię interesują? Bo coś by się znalazło poza wątkiem też ; )
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Oj, to niestety nie, mam jedną swoją kochaną Chintz i za nic nie oddam : ) To przemyśl sprawę tego lakieru i daj mi znać w miarę szybko, dobrze? : ) Kolor jest naprawdę ładny, taka jadalna czekoladka, ale kurczę ja jednak muszę się ograniczyć do klasycznych beży, róży i czerwieni, w innych wyglądam mało korzystnie ; ) ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Pełnowartościowy, z nakrętką tą ochronną kwadratową, kartonik też miałam, ale wyrzuciłam : ( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się u Ciebie Boss i szminka allure 74 comedia.Moze coś dobierzesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Hej, i jak? Przemyślałaś sprawę z tym lakierem? : )
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- No cóż, szkoda, może innym razem będę miała coś dla Ciebie : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.