|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
serum do paznokci
Witam chciałam sie poradzić bo mam w swoim salonie klientki ktore przychodz na np manicure i chcą aby nalożyc im serum na paznokcie często po zdejmowaniu zelu i akrylu a raczej po zrywaniu przez nie same lub na przepilowane plytki po "stylistkach" paznokci. polecam im odzywki ale szukam czegoś profesjonalnego żeby mieć w salonie coś super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: serum do paznokci
Znam tylko jedno serum do paznokci - z firmy Lovely, ale mnie szczerze mówiąc nic nie dało (paznokcie były po chałupniczym zdjęciu zelu także stan opłakany). Także podsumowując nie polecam, ale na KWC widziałam sporo pozytywnych opinii:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...itamina-c.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja za to bardzo lubilam wibo ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
A czy jest gdzieś wątek dotyczący serum Lovely? Chyba mnie wyszukiwarka nie chce słuchać i wątku nie wyszukuje, chyba że pisać w "najlepszych odżywkach"?
P.S. Już znalazłam, dziękuję Edytowane przez lucy007 Czas edycji: 2012-02-08 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.