|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niska kobieta w ciąży
Witam
Mam zaledwie 155 cm wzrostu i jestem 5 miesiącu ciąży. Brzuszek rośnie coraz intensywniej a ja przestałam się mieścić w swoje ubrania. Zawsze miałam problem z kupnem ubrań ( szczególnie spodni ) i częste wizyty u krawcowej to była codzienność, ale teraz nie specjalnie mam na nie ochotę. Czy któraś z Was jest w podobnej sytuacji? Pocieszcie proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niska kobieta w ciąży
Cytat:
![]() Ja mam 158cm, jestem w 9mc i całą ciążę przechodziłam w legginsach, albo w tunikach + grube rajstopy. Jeansy ciążowe mam jedne, ale nie podobam się sobie w nich, dlatego je sobie odpuściłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kochana ja mam 157 cm i tez bylam w ciazy i chodzilam wlasnie w legginsach, tunikach, spodnie ciazowe wydaja mi sie brzydkie i do tego koszmarnie drogie a do tego by przyszlo jeszcze skracanie.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja mam 158 cm i jestem bardzo drobna ale udało mi się kupić jedne spodnie ciążowe w odpowiedniej długości
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam jedne spodnie ciążowe w rozm. 36 z h&m i do końca były na mnie za duże
![]() A w ciąży (rodziłam w maju) tak jak piszą Ci dziewczyny najwięcej chodziłam w legginsach i tunikach. Do tego szersze oficerki, mało seksowne ale wygodne ![]() A no i nie inwestowałam w typowo ciązowe ciuszki bo zgadzam się, że są dość drogie tylko kiedy pojawił się brzuszek to kupowałam rzeczy normalne w większym rozmiarze. I to dosłownie kilka sztuk. Pamiętaj, że za chwilkę urodzisz i nie warto inwestować nie wiadomo ile w ciuszki na czas ciąży. Zainwestuj jedynie w dobra bieliznę, także do karienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się z Wami, że legginsy i tuniki to świetne rozwiązanie ale nie koniecznie w moim przypadku. Jestem cały czas aktywna zawodowo i jeśli nie poczuje się gorzej to mam nadzieję to utrzymać przez dłuższy czas ciąży. Praca wymaga ode mnie pewnych standardów ubioru - oczywiście stylowo i elegancko.
W tym wypadku tunika + legginsy odpada... Sukienki owszem ale i tak kupując te w większym rozmiarze muszę przerabiać w ramionach ![]() O spodniach nie wspomnę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
że
Cytat:
Nie kupowałam większej bo sukienka była odcinana pod biustem więc spokojnie zmieściłam się w rozmiar 36 .
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam co prawda 180
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.