|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
LIPIEC - Żakiet ze skórzanymi wstawkami, r. M - perełka z szafy
Witam,
Z żalem wymienię żakiet duńskiej marki Hawaleschka, oferującej oryginalne, z najwyższej jakości materiałów ubrania. "The brand Hawaleschka is characterized by fascinating details, timeless design and a unique mix of fabric combinations. The inspiration behind the brand’s exceptional look is found in ancient cultures and the nature. During the sketching Line tends to trust her intuition and use this as her main tool. Hawaleschka introduce two main collections and two smaller collections per year. Every style is produced in limited amounts, because it is important that the clothes do not become commercial." Żakiet jest na mnie trochę za duży, noszę rozmiar S, a żakiet prezentuje się idealnie na osobie noszącej typowe M. Żakiet jest w kolorze ciemnego granatu, wręcz czerni (taki kolor jak na zdjęciach), posiada ciekawe skórzane wstawki, prezentuje się bardzo oryginalnie i kobieco. Pasek świetnie podkreśla talię. Stan żakietu to idealny, prawie w ogóle nie był noszony. Żakiet można potraktować również jako płaszczyk/kurteczkę, świetnie prezentuje się do jeansów. Serdecznie polecam, szkoda, żeby chował się w mojej szafie
Edytowane przez Sternchen_7 Czas edycji: 2012-07-19 o 16:25 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC - Żakiet ze skórzanymi wstawkami, r. M - perełka z szafy
cos u mnie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
mają po 50ml
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.