|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
LUTY Kolorówka, perfumy, pielęgnacja
Witam
![]() KOLORÓWKA 1. Lakier Wibo Crocodile Skin, bordo, raz użyty 2. Lakier Simple Beauty mini, żółty, raz użyty 3. GOSH, Extreme Art Eyeliner - intensywnie zielony, nieco metaliczny. Zachwycająco supertrwały [ mam jeszcze wersje złotą, jest nie do zdarcia, ta niestety nie pasuje mi kolorystycznie ] - testowany kilka razy. - rezerwacja 4. Essence, I<3 Glam, liner pudrowy - raz użyty 5. Essence, Sparkling Romance, jasny bardzo połyskliwy róż, szminka - uzyta kilka razy - nie mój kolor 6. Astor, Rouge Couture, Nude Silk - szminka w kolorze czekolady - użyta dwa razy - ponownie nie moj kolor. 7.Essence, Holographic eyeshadow, kolor 43 mystic lemon, błyszczący szampański odcień - użyty góra 4 razy 8. Dr Irena Eris, Illu.Sphere - rozświetlająco-wygładzający podkłąd z proteinami, kolor 102 SAND - próbka 2 ml 9. Bourjois, Biodetox, podkład wzbogacony w chlorofil, kolo 52 Vanilla , 3 próbki *0,95 ml ZAPACHY: Miniaturki: Escada, Incredible Me EDP - prawie cała, niestety nie wiem jaka była początkowa pojemność, ale obstawiam 5 ml Próbki [wszystkie firmowe]: I Coloniali, Spirit of Africa, Happiness 1 ml I Coloniali, Spirit of Africa, Vitality 0,8 ml L de Lubin - 1 ml Burberry, Body EDP - 2 ml Solo, Loewe EDT - 1,8/2 ml Guerlain, Shalimar Parfum Initial -1 ml - 1 psik [ ciężko stwierdzić ile - atomizerek nieprzeźroczysty ] Carla Fracci, Hamlet EDP- 1,9 ml, bez atomizera Zdjęcia dołożę niedługo. Szminki of coz zdezynfekuję przed wysłaniem. ![]() Edytowane przez Zanthia Czas edycji: 2012-02-05 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Dot.: LUTY Kolorówka, perfumy, pielęgnacja
Coś u mnie za:
1. Lakier Wibo Crocodile Skin, bordo, raz użyty 3. GOSH, Extreme Art Eyeliner - intensywnie zielony, nieco metaliczny. Zachwycająco supertrwały [ mam jeszcze wersje złotą, jest nie do zdarcia, ta niestety nie pasuje mi kolorystycznie ] - testowany kilka razy.- za oba Escada, Incredible Me EDP - prawie cała, niestety nie wiem jaka była początkowa pojemność, ale obstawiam 5 ml ??
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Niestety,nic dla siebie nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Coś za:
1. Lakier Wibo Crocodile Skin, bordo, raz użyty 3. GOSH, Extreme Art Eyeliner - intensywnie zielony, nieco metaliczny. Zachwycająco supertrwały [ mam jeszcze wersje złotą, jest nie do zdarcia, ta niestety nie pasuje mi kolorystycznie ] - testowany kilka razy. 4. Essence, I<3 Glam, liner pudrowy - raz użyty 5. Essence, Sparkling Romance, jasny bardzo połyskliwy róż, szminka - uzyta kilka razy - nie mój kolor 7.Essence, Holographic eyeshadow, kolor 43 mystic lemon, błyszczący szampański odcień - użyty góra 4 razy Szalenie mi zależy, mogę poszukac poza wątkiem :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za GOSH, Extreme Art Eyeliner - intensywnie zielony, nieco metaliczny. Zachwycająco supertrwały [ mam jeszcze wersje złotą, jest nie do zdarcia, ta niestety nie pasuje mi kolorystycznie ] - testowany kilka razy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za 3, 4, 7 i 9?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.