|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Lutove Wymiankove Love! Dużo nowych! Asos, Zara, H&M, River Island, Atmosphere <3<3<3
wątek zamknięty
zapraszam do kwietniowego ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-04-03 o 11:41 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutove Wymiankove Love! Dużo nowych! Asos, Zara, H&M, River Island, Atmosphere
1 nowa sukienka ASOS
bandażowa, nowa bez metki rozm 36 ale na 38 tez bedzie ok kolor troszke przekłamany- w realu kolory są ładniejsze z boku zapinana na zamek bardzo elastyczna swietnej jakosci materiał oddam tylko za coś podobnej wartości- nowego 2 Kwiatowa sukienka rozm cos około SM mimo ze chyba na metce 40 stan idealny 3 NOWA szara długa sukienka dobra na xs s m 4 sukienka falbanki i cekiny pasuje na SM dla wyzszych osob jako tunika zalozona 1 raz polecam jest super 5 nowy naszyjnik ASOS metalowy pozłacany przez pomyłkę zakupiłam 2 takie same wzory dlatego jeden oddaje Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-28 o 11:43 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutove Wymiankove Love! Dużo nowych! Asos, Zara, H&M, River Island, Atmosphere
RURKI JEANSOWE:
6 GEORGE stan nowe rozm niby 11-12 lat ale sa identyczne rozmiarowo jak te ponizej z river island 7 MISS FANG stan nowe rozmiar widac na metce 8 RIVER ISLAND rozm widac na metce stan bardzo dobry Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-26 o 19:37 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
BLUZKI I TUNIKI:
11 bokserka z koronką stan bdb xs s moim zdaniem 12 oversize atmosphere pasuje na ok sml stan bdb kolor miętowy 13 nowa różowa bluzka żabot z zipów sm 14 nowa boxerka atmosphere w motyle 15 H&M divided boxerka z platkiem stan bdb 16 Nowa koszula C&A rozm ok 38 bodajże 17 Tunika różowa z ćwiekami stan idealny założona 1 raz z metki ML Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-12 o 13:29 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
MARYNARKI:
21 NOWA w paski rozm ok 38 40 (nie pamiętam teraz dokładnie) 22 NOWA czarna rozm ok 40 42 23 H&M marynarka w paseczki rozm 38 ale delikatny sztruks czy cos na podobe stan bdb ![]() 24. H&M miętowy kolor ciemna mięta/zieleń rozm z metki 42 ale na 40 też ok stan idealny marynarka była założona 2 razy i wyprana kolor w realu troszkę sie różni moj aparat niestety nie chciał pokazać prawdziwego koloru wymienie na cos extra! Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-26 o 19:37 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
DODATKI, BIŻUTERIA, KOSMETYKI I INNE RÓŻNOŚCI:
26 NOWA lisia kita prawdziwe futro bardzo długi nie nosiłam bo mam drugi ![]() kupiony za 35zł TOREBKI I BUTÓW BRAK 27 NOWY pierscionek Paw regulowany elektrowniaatomowa 28 NOWE eyalinery AVON mięta i fiolet 29 różna biżuteria -pierścionek zielone oko H&M rozm L - nowe kolczyki kokardki pięknie leżą - zółtawy brelok - zielone kolczyki -czarne kolczyki -pierscionek z zawijasem 30 ozdoby do paznokci nieużywane najchętniej oddam razem 31 kolczyki koła nowe kolczyki wkrętki białe 32 koraliki do wyrobu biżu nowe mam tego znacznie więcej prosze pisać jezelipotrzebujesz ![]() 33 kolczyki podkowy H&M NOWE Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-26 o 19:37 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
36 2 gorseciki
przepiękne stan bdb wymienie razem w tym z lewej brakuje koralikow w kilku miejscach 37 pasiak over pasuje tak na sm na pewno 38 czarna tunika over pasuje tak na okolo 38 40 39 NOWA koszulka ze złotą aplikacją pasuje na xs s 40 Bluzka F&F stan idealny pasuje tak na 38 mooze 40 Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-02-21 o 10:50 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
SUKIENKI:
42 ala satynka fioletowa VERO MODA rozm z metki M ale na l tez ok stan bdb 43 Czarna H&M cos ala welur rozm 40 42 stan bdb 44 NOWA ATMOSPHERE bombka z kwiatami z mETKI 38 pasuje tez na S tylko za coś super poszla na szafie 45 NOWA marszczona błękitna sukienka marszczona po calosci zdjecie na modelce pokazuje prawie taki sam fason pasuje na XS S M Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-02-29 o 14:00 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
BLUZKI, KOSZULE, TUNIKI:
70 koszula H&M z metki 38 zwiewna, rękawki można wywinąć stan idealny założona raz! oddam za coś super 71 NOWA szara bluzeczka z metki nie pamiętam ale pasuje na xs s 72 NOWA z metką bluzka H&M z metki 32 ale na 34 36 tez pasuje wymienie tylko za coś super! 73 NOWA czarna tunika stan nowa, nienoszona rozm 40 pasuje na 38 mozna nosic jako over ma szlufki ktore mozna uciac, lub przeplesc jakis pasek -wedle uznania cekiny, zip, kieszona niegniecacy sie materiał cudeńko!!! Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-01 o 10:47 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
BUTY:
80 szare kozaki CCC naomi, rozmiar 39 stan chyba widac na foto moim zdaniem stan bdb fleki ok minusik tylko za to ze byly wykladane a ja schowałam to do srodka poniewaz wypalo mi jedno koleczko i moim zdaniem teraz buty wygladaja lepiej mozna to uciac ale nie ma potrzeby, ponieważ w niczym to nie przeszkadza 81 czarne 38 stan widac na foto nie sa takie szarawe jak na fotkach to wina lampy blyskowej zamki sprawne fleki ok minus to obcasy-tyły są starte trzeba by to bylo czyms zamalować siegaja za kolano, mozna podwinac a beda krotsze 82 szpilki deichmann rozmiar 38 stan bdb byłam w nich zeszłego lata z 5 razy od tamtej pory leżały w szafie Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-02-21 o 11:03 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
85 NOWA narzutka z aplikacjami
z metki L ale pasuje na M L XL nowa z metka kolekcja beyonce i jej matki oddam za cos super 86 NEW LOOK floral stan idealny założona 1 raz na plecach rozporek 87 NOWA metaliczna bluzka mam ja z wymiany ale jest mi za mała w biuscie bedzie ok na XS S z łezką z przodu oddam za coś super bo oddałam za nią dużo! biżuteria i buty ze zdjęcia-niedostępne Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-02-24 o 13:06 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
90 nietypowa bluza
przepiekna! stan z zewnatrz idealny w srodku peknieta podszewka - do zaszycia pasuje na xs 92 mietowa bluzka nietypowa piekna wszystko ok tylko z tyłu ma 2 moze 3 malutkie dziurki pasuje tak na 38 40 moze 42 93 jeansowa sukienka jak NOWA była założona raz pasuje tak na S nie pamietam dokladnie teraz rozm z metki 94 NOWE buty evie roz 37 wkładka tak na stopę 23,5 do max 24cm raz w nich wyszlam, za małe dla mnie;( 95 zółte spodnie LEVIS pasuja tak na xs 96 NOWY gorset ASOS + spódniczka TERRANOVA jak nowa Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-06 o 11:11 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
80 NEW LOOK
tunika dł ok 74cm stan bdb- minus za delikatne zmechacenia pasuje na xs s nie bede wybredna 81 motyl kardigan z metki m pasuje tez na s stan materialu widac na foto ja oceniam na bdb- tak jak powyzej nie bede wybredna 82 czarny golf nietoperz jak nowy zalozony raz gdzie niegdzie przepleciony srebrna nitka pasuje na sm golf jest super, gruby , pasuje na teraz do noszenia do skórzanek kurtki siega tak do tylka 83 narzutka waterfall pasuje na xs s m z metki chyba s stan uzywany ale raczej bdb nie ma zmechacen czy dziur w najdluszczym miejscu siega tak do kolana Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-01 o 10:47 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
90 płaszcz VERO MODA
S stan 5/6 używany jesienią plaszcz na sezon jesien wiosna polecam 91 chusta stan bdb+ 92 sukienka ONLY XS stan idealny założona raz 93 płaszcz TOP SHOP rozm S stan 5/6 noszony jesienią na sezon jesień wiosna 94 torebka wężowa a4 stan bdb 95 kamizelka only pasuje na xs s stan idealny Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-12 o 13:29 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
100 NOWE rurki z kokardkami
z metki M ale na S tez ok elastyczne oddam tylko za coś nowego, bo kupiłam drogo 101 szara eko skóra stan 5/6 bylby idealny gdyby nie przetarcie w tyle pokazane na foto bardzo male i raczej niewidoczne rozm M na s tez ok mialam na sobie 3 razy 102 NOWY komin na wiosnę szaro rozowy neon podwojnie sie go przeklada 103 workery atmosphere 37 ale na 36 tez ok wkladka 24cm ale na 23cm tez bedzie ok uzytkowanie widac tylko na podeszwie, na skorze i w srodku wszystko super najchetniej za inne buty 37/24cm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-26 o 19:40 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
110 NOWE SOCZEWKI FRESHLOOK KOLOR VIOLET (FIOLET)
soczewek nie otwierałam, kupiłam na all i jakos nigdy nie mialam okazji założyć, płyn także dokupiłam na innej aukcji. soczewki nie byly otwierane. płyn otworzylam z ciekawosci, pudelka takze, wszystko widac na foto, w zestawie oddaję płyn, pudelko na soczewki i soczewki 2 sztuki. soczewki ZERÓWKI a wiec kazdy moze je nosic sa to bodajze soczewki na caly miesiąc Soczewki te w zdecydowany sposób zmieniają kolor jasnych i średnio ciemnych oczu. Soczewki nadają twoim jasnym oczom MOCNY kolor. Soczewki w zdecydowany sposób zmieniające kolor zarówno jasnych, jak i ciemnych oczu. Kupione na all za ponad 50zł, płyn za 23zł +przesyłka do tego wiec oddam za cos super!!!!!! 111 NOWA czarna MAXI DRESS pasuje tak na S xs/m 112 różowy sweter H&M stan bdb rozm 38 podobny do tego z kroju co na dziewczynie na zdjeciu 113 TOP SHOP legginsy bardzo elastyczne pasuja na xs s stan bdb- minus za gumki ktore wystaja w kroku trzeba uciac malo widoczne ale sa Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-17 o 11:40 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
115 NOWA ATMOSPHERE
żakiecik cały w cekinach z metki 42 ale pasuje na pewno juz na 38 nienoszony, wisi od mimentu zakupu w szafie oddam za cos nowego 116 NOWA ASOS tuba motyw pawia rozm 40 42 117 spodnica MAXI nowa marynarska w granatowo biale paski z metki 38 118 oversize niebieski stan bdb pasuje na xs s m l 119 sukienka jak by robiona na szydełku pasuje na okolo S elastyczna cala dziurkowana stan idealny super na cos lub np na kostium kapielowy Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-26 o 19:39 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
145 LEGGINSY 3 pary
leginsy ala jeans bik bok i new look leginsy byly uzywane nei maja dziur czy plam nie sa porozciagane delikatne zmechacenia gdzie niegdzie wszystkie sa takie same mimo ze bikboki to niby xs a new look s to moim zdaniem to xs niestety przytylam i sie w nie nei mieszcze pasuja na xs pas 2x29cm max ok 2x45cm dł nogawki od kroku 74cm ale sie naciagna nogawka u dołu 2x11cm ale sie rozciaga do ok 2x14cm najchetniej oddam wszystkie razem 146 torebka ATMOSPHERE nie miesci a4 stan idealny gdyby nie wada URWANY PASEK wszystko widac na foto mozna nosic w reku albo jakos to przyszyc wedle uznania Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-12 o 13:28 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
130 Jeansowe baleriny
rozm 37 tak na 23,5- 24cm stan bdb założone 2 razy są czyste, wszystko widac na foto 131 Srebrne sandały NOWE dł wkladki 24cm ale ja polecam tak na 23- 23.5 bo ja mam 24 i jak by troszke byly za male oddam za cos fajnego 132 kosmetyki, najchetniej oddam wszystko razem 1.muss AVON nude mało zużyte- widac na foto 2.NOWY srebrny cień w tubce vivo 3.NOWY zestaw do brwi, cienie i peseta i pedzelek 4. NOWE 2x korektory , tylko zielony raz mazniety 5. perfum, psikniety 2 razy nie mój zapach Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-29 o 14:44 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
200 NOWA sukienka ASOS
kolo fioletowy fason dopasowany do ciała, bo bokach zmarszczony, idealnie maskuje niedoskonałości z metki rozmiar 38 ale na 36 na pewno bedzie dobra! wydaje mi się że będzie ok takze na 34, w razie potrzeby podam wymiary sukienka jest bardzo elastyczna, na podszewce, pożądnie wykonana, z tyłu dekold sukienka jest krótka i bardzo sexowna polecam na lato, materiał dobry gatunkowo, nie będzie sie kulkować itp ![]() 201 NOWA z metką beżowa spódniczka ozdobiona kokardą super materiał dobra jakościowo z metki rozmiar SM moim zdaniem lepiej leży na xs s elastyczna, na gumce, super krój Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-27 o 11:58 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
204 katanka jeansowa
stan bardzo dobry bez wad rozm ok S 205 NOWA pastelowa sukienka FISHBONE 206 NOWE żółte czółenka rozm ok 37 38 207 spodenki szerokie zaiewne ale spodnica stan bdb 208 malutkie spodenki jeansowe xxs xs stan bdb 209 spodenki pastelowe rozm ok M Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-03-27 o 12:09 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
coś za 8?
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
hej cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1329139802 i pawia;>
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za czarną marynarkę?
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
szkodaaaa
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.