|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Początkująca Minerałoholiczka pozbywa się nietrafionych próbek
DO WYMIANY:
MEAOW: Siamese 1-Sleek Pampered Puss i Flawless Feline Mau 1-Sleek Pampered P. Ocicat 1-Sleek Pamp. P Sphynx 1-Sleek Pamp.P Korat 1-Sleek Pamp.P i FF Chartreux 1-Sleek Pamp.P Bengal 1-Sleek Pamp.P i Purrfect P. Lucy, formuła Lucy Light: Cream Bisque Light Beautyfull Girl Minerals: Light Beige (raz użyta) Light neutral (raz użyta) Pudry: Delicate Radiant Glow EDM : matte base - LIGHT NEUTRAL matte base - MULTI -TASKING NEUTRAL semi matte base - LIGHT róż - ALL SMILES róż - PLUM DUST PIXIE: Cover De Luxe - Blossom 1 Cover De luxe - Pari 1 Cover de luxe Ailive 2 - odsypka Pielęgnacja: Vichy Normaderm na dzień próbki 15 szt po 1,5 ml Kwas salicylowy 20g. Naturalis Kosmetyki, ważność do stycznia 2011 Puder bambusowy - odsypka Mocznik - odsypka Do włosów: Ziołowy balsam koloryzujący z henną - Jantar - nowy, data ważn do 09.2011 Ziołowy balsam koloryzujący z henną - Tycjan - nowy, data ważn do 03.2012 Gliss Kur - Expresowa odżywka regenerująca bez spłukiwania - włosy suche, zmęczone - ubytek ok 10% (na zdjęciu) Edytowane przez xena2012 Czas edycji: 2011-05-28 o 06:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Początkująca Minerałoholiczka pozbywa się nietrafionych próbek
Siamese 1-Sleek Pampered Puss i Flawless Feline
Ocicat 1-Sleek Pamp. Pcoś u mnie może za te próbki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Mau 1-Sleek Pampered P. Sphynx 1-Sleek Pamp.P Chartreux 1-Sleek Pamp.P ? (najbardziej zależy mi na Sphynx ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
podoba mi się u Ciebie:
Siamese 1-Sleek Pampered Puss i Flawless Feline Mau 1-Sleek Pampered P. Bengal 1-Sleek Pamp.P i Purrfect P. Beautyfull Girl Minerals Fairy Light znajdziesz coś dla siebie u mnie? ![]() proszę odpisz u mnie!!!
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
z tego wszystkiego, co Ci się podoba to zostało mi tylko
5. dove summer glow normal to dark skin - 250 ml (zużyte ok. 100 ml) 5. witamina C-L-ascorbic acid - ultra fine powder (Naturalis) - 15 g - 08.2010 11. ekstrakt z pomarańczy (M) - ok. 8 g - 09.2010 ale mam jeszcze np. skrobię kukurydzianą dry flo doprawioną cynamonem - sprawdza się jako naturalny primer przed nałożeniem podkładu mineralnego - mogłabym Ci odsypać całkiem sporo, bo mam taką ilość, że nigdy tego nie zużyję ![]() http://www.kolorowka.com/3,zolcien-zelazowa.html nie przerażaj się intensywnością koloru ![]() zaproponuj co byś chciała wymienić za co i napisz u mnie ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Chętnie przygarnę:
Pixie korektor żółty i zielony Pixie słoiczki po korektorach i podkładach/pudrach Meow słoiczki po podkładach/pudrach/cieniach Inne ładne słoiczki ![]() Olej tamanu Olej z kocanki Olej ze słodkich migdałów Olej z orzecha włoskiego Olej śliwkowy Macerat z kasztanowca Gliceryna Puder bambusowy z jedwabiem (BU) olejek rozmarynowy Żel hialuronowy Joppa Minerals: Skin Renewal Moisturizer with Acai Berry Perfecting Eye Cream Repair and Revitalize Mask Avon serum na zniszczone końcówki (najchętniej stara wersja) Inne rzeczy którymi można mnie kusić ![]() Ładne pojemniczki/słoiczki/puszki/puszeczki/pudełeczka Akcesoria w stylu pin up / vintage (biżuteria, dodatki, pojemniki, zdjęcia) Bielizna, akcesoria bieliźniane (biustonosz 70dd, pasy/majty/inne M / 38) Edytowane przez xena2012 Czas edycji: 2010-09-03 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
cos za Vichy próbki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
chętnie przygarnę wszystkie kryjące "bladziochy"
![]() Zapraszam do mnie, poza wątkiem mam kilka razy użytego biga kaolinowego w odcieniu Fair i sampel różu Best Friend cały, zafoliowany z EDM. Reszta w moich wątkach. Znajdę jeszcze kilka sampelków z EDM jak się uprę ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
U Ciebie podoba mi się: Meow Korat 1-Sleek Pamp.P i FF, Chartreux 1-Sleek Pamp.P iBeautyfull Girl Minerals: Light Golden.
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A jakże pasuje mi taka wymiana
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hej
bardzo chciałabym lucy light: light i cream: nie mam duzo.. czego szukasz, co lubisz? to bym cos wiecej zaproponowała.. LUCY próbki malutkie zużycie lub próba paskowa: OCC bisque OCC 2x light medium OCC shell beige OCS bisque - zużycie 20% Finishing Powder original 2/3 struny odsypka Teal liner na wypróbowanie odsypka morning mist odsypka cienia Royal purple na wypróbowanie http://annelangguth.vpweb.com/vp/JS-...37985467107500 odsypka glow blush na wypróbowanie http://annelangguth.vpweb.com/vp/JS-Lib/CustomerSites/Common/view_larger.htm?src=http% 3A%2F%2Fannelangguth.vpwe b.com%2F500_500_csupload_ 13353054.jpg%3Fu%3D634137 985467107500 duża odsypka Lucy Light original EDM róż Like Lady Bird Lake 1 ml MEOW próbki raz użyte: feliner neurotic http://www.meowcosmetics.com/feliners2.htm#Neurotic olej awokado 50ml 1/3 toniku LRP mikrozłuszczającego eveline krem nawilżająco-matujący 80% moge ci zrobic probke kremu isispharma glyco-A 12 na kilka użyć - bardzo dobry używam go regulranie działa i na tradzik i na duze pory i na zmarszczki... Próbki filtra Iwostin solecrin SPF 25: 3 sztuki po 3 ml Probki culture bio Yves Rocher krem na dzień dobry 3x po1ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba, że znalazłabyś coś z poniższych rzeczy: Tusz do rzęs nowy, lub niedawno otwarty i niewiele używany Ładne pojemniczki/słoiczki/puszki/puszeczki/pudełeczka Akcesoria w stylu pin up / vintage (biżuteria, dodatki, pojemniki, zdjęcia) |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś za Pixie?
Ania
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za EDM :
matte base - LIGHT NEUTRAL Lucy, formuła Lucy Light: Bisque |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
hej
![]() interesuje mnie u Ciebie Ocicat 1 z Meow,Alive 2 z Pixie,ewentualnie kwas migdałowy odsypka ![]() poza wątkiem mam olej z kocanki. Szczególnie zależy mi na tym ocicat 1,napisz co Cię interesuje to poszukam ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
witaj, interesują mnie minerały i puder bambusowy, może skusisz się na coś z moich rzeczy, wymieniłybyśmy się bezpośrednio w Krakowie. Gdybyś była zainteresowana odpisz proszę u mnie lub na priv:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455194 Edytowane przez yumei Czas edycji: 2010-10-18 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
[
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 Edytowane przez yumei Czas edycji: 2010-12-13 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Kwas salicylowy 20g. Naturalis Kosmetyki, ważność do stycznia 2011
Kwas migdałowy - odsypka Puder bambusowy - odsypka Mocznik - odsypka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Ocicat 1-Sleek Pamp. P
Mam kilka mineralow an wymianę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.