|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Luty- ostatki :)Niewiele już zostało, ale może komuś coś się przyda, zapraszam na mój wątek ciuszkowy tam na górze moja wish i dużo rzeczy z ciuchów, biżuterii! KLIK! Nie interesują mnie odlewki/odsypki! Odlewka może być tylko Magnetism- Escada, a odsypka soli lawendowej Farmony. Reszta w oryginalnych butelkach/opakowaniach. Legenda: Rzeczy nowe: NOWE! Rzeczy wymienione są zaznaczone jasnym kolorem, mogą być jeszcze zdjęcia tych rzeczy- do póki paczki nie dojdą do Wizażanek zdjęć nie usuwam. Rzeczy, które oddam za drobiazg są oznaczone jako DROBIAZG!- takie rzeczy oddam najchętniej (1 za 1) za sole do kąpieli, używane mogą być Biedronkowe/Lidlowe ![]() Rzeczy oznaczone jako GRATIS! oddam gratis do paczki z wymienionymi rzeczami/za koszt wysyłki jeśli tylko ta rzecz Ci się podoba. Rzeczy oznaczane jako EXTRA!- będę wybredna, w większości mogą mi się przydać lub były drogie. Zawsze można mnie kusić tymi rzeczami: 1). Sole do kąpieli 2). Kule do kąpieli 3). Płyny do kąpieli Chętnie Farmona sól bursztynowa, lawendowa (ta jako jedyna może być bez butli- mam swoją).
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-02-08 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty- ostatki :)
Kosmetyki- proszę pytać o stan, ilość zużycia, dokładne kolory i daty ważności ![]() Zdjęcie 1: *Double Wear, Estee Lauder, kolor 2N2 Fresco 01, kupiony w hiszpańskiej perfumerii, używany- dla zainteresowanych postaram się ustalić zużycie. Nie zostało go dużo, nie wiem, może 1/4, musiałabym sprawdzić dokładnie. *Kwas mlekowy, używany- dla zainteresowanych postaram się ustalić zużycie *NOWY! Kwas salicylowy, ważność: 09.2013 *NOWY! Hydrolat z rumianku rzymskiego, jest otwarty chyba (?)- nigdy nie używany Zdjęcie 2,3: *Lakiery pękające IsaDora, KOLORY: 805 i 806 użyte raz. Zdjęcie poglądowe kolorów. Mam 2,3 z tego zdjęcia. Nakrętka z zewnątrz trochę przybrudzona od kredki do oczu, która mi się rozwaliła w kosmetyczne, ale umyję ją ![]() Zdjęcie 4: NOWA! Bromelaina 1200GDU, 15g, ważność: 05.2012 Zdjęcie 5: NOWE! Płatki na wągry Nivea, jest jeszcze chyba 10szt. Zdjęcie 6: NOWE! DROBIAZG! Paletki cieni. Te, których nie ma są skreślone. Na pewno są zielone, reszty musiałabym poszukać ![]() Zdjęcie 7: Bielenda, Zielona Herbata + Endorfiny, Żel wyszczuplający, użyty 3 razy Zdjęcie 8, 9: EXTRA! Yves Saint Laurent, błyszczyk Twin Lips, zużycie perłowego 90%, tego różowego ok. 2-5%. Zdjęcie 9 real. Zdjęcie 10- poglądowe koloru.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-02-15 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Perfumy: Zdjęcie 1:
The Healing Garden, Gingerlily Therapy, cologne spray, dwa razy przetestowany, więc ubytek na poziomie 0.5ml, początkowo 30ml. Odlewki, nie całe flaszki mam atomizerów: Zdjęcie 2:*Burberry Brit, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, perfumy kupione w Sephorze, mogę podać kod. *EXTRA! Lancome, Tresor In Love,mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, perfumy kupione w Galerie Lafayette, mogę podać kod.. *Fragonard, Belle de Nuit EDT, kupione w Paryżu w muzeum perfum Fragonard, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka *Moschino Hippy Fizz Woman, kupione w Wiedniu w Douglasie, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, mogę podać kod. Zdjęcie 3: *EXTRA! Perfumy Gres Caline Woman, mam z wymianki, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, mogę podać kod. *Sephora, Insoumise? Vanille Caramel, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, perfumy kupione w Sephorze, mogę podać kod. *La Perla, J'aime, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, perfumy kupione w SP, mogę podać kod. *Victoria`s Secret, Love Spell, kupione na Allegro, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, mogę podać kod. Kosmetyki c.d: DROBIAZG! Pasta Camsakizi, zostało ok 1/2 opakowania, może ciut mniej, tak 45% na pewno. Zdjęcie 5: EXTRA! Masło do ciała Pear Clace, Victoria's Secret. Zużycie ciężko stwierdzić, ale ok. 3/5- mogę zrobić zdjęcia real na życzenie. Zdjęcie 6: DROBIAZG! Plastry do depilacji w pudełku Carfour, ale są tam też innych firm, razem 13 podwójnych plastrów i 3 chusteczki. Olejki zapachowe/granulki zapachowe: Zdjęcie 7:NOWE! Granulki zapachowe do kominka, ForgetMeNot Zdjęcie 8: NOWE! Olejek zapachowy, Zmysłowy, 10ml Zdjęcie 9: Olejek zapachowy, Wiosenny bukiet, 7,5ml (początkowo było 10ml) Zdjęcie 10: Olejek zapachowy, Paczuli, 9ml (początkowo było 10ml)Buteleczka taka sama jak dwóch pierwszych!
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-02-07 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie 1:
NOWA! EXTRA! Waga łazienkowa- wyjęłam tylko z pudełka sprawdzić czy działa i włożyć baterie, mam dwie więc jedną mogę oddać ![]() Zdjęcie 2: EXTRA! Olejek do kąpieli Caffe Latte, Stara Mydlarnia, zostało 60% (pomyłka, jest więcej niż 50%!) Zdjęcie 3: EXTRA! Masło do ciała Caffe Latte, Stara Mydlarnia, zostało 95% Zdjęcie 4: Bingo, Błoto kolagenowe na cellulit i rozstępy, zostało 95%. Początkowa waga 0,5kg. Zdjęcie 5: Dwie farby Garnier
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-02-07 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Moze cos u mnie za
-waga -farby garnier z wish mam poza watkiem raz użyty płyn do kapieli fenial 400ml, sól do kąpieli brzoskwinia i mango 600-650g (PRZESYPAĆ mogę bo jest w takim duzym ciężkim słoju , który sobie zostawiam -https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,31638,bath-salt.html), żele pod prysznic,balsamy do ciala - w watku
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2012-02-07 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Odpisane.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
EXTRA! Olejek do kąpieli Caffe Latte, Stara Mydlarnia, zostało 50%
Zdjęcie 3: EXTRA! Masło do ciała Caffe Latte, Stara Mydlarnia, zostało 95% Zdjęcie 4: Bingo, Błoto kolagenowe na cellulit i rozstępy, zostało 95%. Początkowa waga 0,5kg. NOWE! Olejek zapachowy, Zmysłowy, 10ml EXTRA! Masło do ciała Pear Clace, Victoria's Secret. Zużycie ciężko stwierdzić, ale ok. 2/5- mogę zrobić zdjęcia real na życzenie. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
oDPISANE
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Widzisz coś u mnie, co Cię interesuje? Bo ja mam kilka rzeczy na oku
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za wage?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witam ,
może znalazłabyś coś u mnie ?? za Bielenda, Zielona Herbata + Endorfiny, Żel wyszczuplający, użyty 3 razy i Pastę Camsakizi Pozdrawiam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post32152808 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Victoria`s Secret, Love Spell i Bingo, Błoto kolagenowe na cellulit i rozstępy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Odpisane!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak pisz w tamtym
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Tak jak Ci pisałam, najchętniej przygarnę Victoria`s Secret, Love Spell i Bingo, Błoto kolagenowe na cellulit i rozstępy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.