|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jaka farba brąz dla blondynki? ( zdjęcia)
Chciałabym jutro zafarbowac włosy bo mam juz odrosty. albo zafarbuje na kolorek ktorym zawsze farbuje albo zdecyduje sie na braz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jaka farba brąz dla blondynki? ( zdjęcia)
a może zafarbowa po prostu blondem? teraz farbuję bardzo jasnym blondem popielatym. hmm.... co myśliie o ciemnym blondzie?albo średnim? albo l'oreal excellence creme nr 7 jest chyba dośc ciemny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja bym Ci proponowała jakiś karmelkowy kolorek, miodowy albo ciemny blond
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
na twoim miejscu nie obawiałabym się czy kolor nie wyjdzie za ciemny, tylko czy nie będzie zielonkawej poświaty, która często pojawia się przy farbowaniu blond na brąz
![]() Jeżeli chcesz przyciemnić trochę włosy proponuję 7 Loreala, ładny, naturalny średni blond ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Śliczny blondzik, nie pozbywaj się go! Ślicznie Ci!
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
jeśli na prawdę chcesz brąz,ale żeby nie był za ciemny, to polecam farbę ciemny blond, a firma... najlepiej loreal, nie kupuj garniera, szybko sie zmywa i blaknie. ja z natury jestem blondynką,ale zachciało m isię zmian(więc Ciebie rozumiem
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez medzia Czas edycji: 2008-12-21 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ale ten swiat mały. Przegladałam NK i patrze a tu zdjecie autorki. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witam . Od dłuższego czasu zastanawiam się jaką farbe wybrac aby z blond wyszedł mi jasny braz . Czy z moich włosów wyjdą mi takie jak na tej farbie ? . Loreal nr . 7
Dołanczam swoje zdj. prosze o rade. czy ta farba będzie dobra czy tez mam wybrac inna . aby wyszedł mi ładny brązik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
farby z poziomu 7 są już dość ciemne i jeśli weźmiesz brąz z tego poziomu to na pewno wyjdzie Ci o wele ciemniejszy, nie mający nic wspólnego z jasnym brązem. Będzie się też wypłukiwał i niewiadomo jak - pewnie na rudawo :p
Polecam skorzystanie z odcienia blond (też poziom7) albo jasny blond (poziom8), które wyjdą ciemniej niż masz obecnie. Ja miałam włosy takie jak Ty, tylko ze nie takie żółtawe ale popielate i pofarbowałam L'Orealem kolor blond popielaty 7.1 W świetle dziennym jest to fajny bardzo naturalny średni blond, natomiast w świetle sztucznym wygląda jak jasny brąz o chłodnym (nie rudawym) odcieniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, zawsze byłam ciemną blondynką..pare dniu temu wpadłam na pomysł żeby się zafarbować na brąz.. na spróbowanie kupiłam szamponetkę czekoladowy brąz.. może doradzicie mi jaką farbę mam kupić (najlepiej z Loreala) żeby wyszedł mi podobny kolor jak ta szamponetka? Wysyłam zdjęcie mojego naturalnego koloru i po farbowaniu szamponetką. Z góry dziękuje : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.