![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
TBS, Demeter, Sleek, Jantar - LUTY
NIEKATUALNE
Mam do oddania ostatki zalegające w szafce. Preferuję większe wymiany. Termin wysyłki ZAWSZE +/- 3 dni, nie mam możliwości by codziennie chodzić na pocztę. Moja wish: wszelkiego rodzaju lakiery do paznokci, bazy, topy dobry tonik i maseczki do cery tłustej/z zaskórnikami bibułki matujące - każda ilość dobre odżywki do włosów bez siliknów oleje, najchętniej z pestek ślwiki, słodkich orzechów, kokosowy, sezamowy szminki, za taką w pisaku oddam wiele półprodukty typu glinki, hydrolaty zegarek z okrągłą tarczą, NIE na skórzanym pasku duże słuchawki, chętnie kolorowe chętnie odlewki: Escada różne, Code Armani, Dolce Vita, Demeter, jabłuszka i różne owocowe Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-03-18 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TBS, Demeter, Sleek, Jantar - LUTY
Demeter:
Gin&Tonic Mojito Cosmopolitan Ubytek widoczny na zdjęciach (brak zdjęcia) Odlewki: zrobię z moich flakonów: Lavender Tea do 20ml E. Arden Green Tea Tropical do 20ml Acqua di Gioia do 5-8ml wspólnozakupowe: Miss Dior Cherie, mam i EDP (zostało ~8,5ml) i EDT (zostało 4,5ml) Kenzo Amour EDP mogę odpsikać na 'spróbowanie' 2-3ml YSL Cinema Festival d'Ete (zostało ~1,5-2ml) Givenchy Xeryus Rouge ubytek widać na zdjęciu Są piękne, niestety TŻtowi nie podpasowały ![]() Sleek paletka baz pod cienie. Pomarańcz, zieleń i fiolet są ruszone, ale nawet nie na test - po prostu raz maźnięte. Reszta bez ubytku. rezerwacja summerisgone Próbki Iwostin: 4x Sensitia krm nawilżający 2x Capillin krm redukujący zaczerwieniena SPF15 4x Lipidia krem lipidowy 40% lipidów skóry 2x Rosacin krm na noc zmniejszający rumień w trądziku różowatym 10x Purritin emulsja matująca Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-02-20 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
THE BODY SHOP
'Ściereczka' do twarzy, ta z rodzaju mokra=miękka, sucha=twarda. Nie używana. W opakowaniu jest złożona na 4 części, dlatego wydaje się mała. W rzeczywistości ma rozmiar małego ręczniczka. Vegetka Peeling do twarzy z zieloną herbatą, nowy. Agateczka* Duże (200ml) masło z limitowanki świątecznej, nowe nie otwierane. Małe masełko (50ml) truskawkowe, ubytek widoczny na zdjęciu. Duże masło marakuja, ubytek widać. Vegetka Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-02-22 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Primark, wilgotne chusteczki do twarzy z wyciągiem z drzewa herbacianego. Dwa pełne opakowania.
Norel dr. Wilsz, peeling enzymatyczny z milisferami ścierającymi. Seria gabinetowa. Odleję 100ml czyli połowę (oddam z opakowaniem) bo wątpię, że ktoś da radę zużyć cały ![]() Ziaja MED, krem redukujący podrażnienia. Zostało około 40%. Tutti Frutti, masełko o tropikalnym zapachu. Około 115% wyjściowej zawartości, ponieważ miałam dwa i przełożyłam je do jednego pojemniczka. Biosilk, dwa jedwabie. Baza pod cienie Inglot. Krem do twarzy borówka i lawenda, obłędnie pachnie ![]() Mam drugi, dlatego ten oddaję nowy, hermetycznie zamknięty. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-02-26 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Peelingi i masło. Kupiłam kilka na zapas ale chyba nie zużyję wszystkich.
Te 4 są nowe, mają delikatnie naderwane wieczka - musiałam powąchać ![]() Bardzo fajnie pachną i ścierają. Jantar, kupiłam na zapas - w tle 2 nowe, zapakowane, obok widać moje z ubytkiem. Oddam jeden, ewentualnie dwa. Mogę również zrobić odlewkę maski Bingo z masłem shea. Gargantuiczna Lakiery. Nazwę i ubytek widać na zdjęciach. Kolory wyszły bardzo realistycznie (przynajmniej na moim monitorze). OPI nie ma - Agateczka* Kuferek na biżu, Oriflame. Wieszak na kolczyki. Co prawda nie kosmetycznie, ale również na wymianę ![]() Srebrny pierścień atlantów. Waży 9/9,5g. Jest na prawdę gruby. Wielkość regulowana, będzie dobry na każde palce. Mam jeszcze łyżwy, których z chęcią się pozbędę. Są w wątku ciuszkowym. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-02-26 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dokładka + wymienione
Agateczka* peeling TBS Tea Tree + OPI'k za połówka miniaturki Dolce Vita + Little Red Dress Yumei Norel ~180ml za żel aloesowy + hydrolat pomarańczowy + olejki arganowy, taman i kocankę Gargantuiczna Jantar + 250ml Bingo za sztyft ochronny SPF50 + topper Essence odebrane Summerisgone Sleek za Amla Dabur Gold 100 ml + Parachute Gold olej kokosowy 50 ml Vegetka (OO) Masełko TBS trudkawka + masełko marakuja + ściereczka TBS za Z&V próbka + Natalia Rogińska - Gruba + 5 saszetek pasków wybielających + pędzle przekazane, przekupki wystawione Mucia karta Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2012-03-15 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
hej, moze znajdziesz cos u mnie za wieszak na kolczyki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za
peeling TBS i masło marakuja duże. Pozdrawiam
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Obie rzeczy z TBS i Opi Za Amlę i Inglot mint? Amlę mam już troszke uzywaną zostało jej ok. 100ml... ale mogę dorzucić odlewke Heenary
![]() Mi by pasowało... jakbyś te 2 ampułki Radicala z dozowniczkiem dorzuciła to fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Witaj,
coś u mnie w obu wątkach za: 'Ściereczka' do twarzy, ta z rodzaju mokra=miękka, sucha=twarda. Nie używana. W opakowaniu jest złożona na 4 części, dlatego wydaje się mała. W rzeczywistości ma rozmiar małego ręczniczka. Peeling do twarzy z zieloną herbatą, nowy. Duże (200ml) masło z limitowanki świątecznej, nowe nie otwierane ? Poza watkiem mam bibułki matujące. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Jantar - jeden odlewkę maski Bingo z masłem shea. ? Mogę odlać maskę Bingo Spa z proteinami jedwabiu i kaszmiru, połowe wody brzozowej isana. Może Cię coś zainteresuje z tego lub z wątku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cześć coś za
Acqua di Gioia do 5-8ml Miss Dior Cherie, mam i EDP (zostało ~8,5ml) i EDT (zostało 4,5ml) Kenzo Amour EDP mogę odpsikać na 'spróbowanie' 2-3ml YSL Cinema Festival d'Ete (zostało ~1,5-2ml) i odlewkę maski Bingo ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś za masło BS świąteczne i marakuja. peeling do ciała mango, maska Bingo z shea?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
może chciałbyś wszystko z wątku za jednego jantara?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=594669 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Peeling do twarzy z zieloną herbatą, nowy. Małe masełko (50ml) truskawkowe, ubytek widoczny na zdjęciu. Primark, wilgotne chusteczki do twarzy z wyciągiem z drzewa herbacianego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy, może znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Sleek paletka baz pod cienie.
Pomarańcz, zieleń i fiolet są ruszone, ale nawet nie na test - po prostu raz maźnięte. Reszta bez ubytku. COS U MNIE? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
oddam dużo za jantary, najchętniej 3, demeterki, też najlepiej wszytkie
![]() Poza wątkiem mam trochę odlewek, szminkę catrice w pisaku(kolor czerwony), olej sezamowy(mogę zrobić odlewkę) i niedługo dojdzie do mnie paczka z BU, to moze zrobię z czegoś odlewkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za ściereczkę, masło i peeling the body shop? i jantara
![]()
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-02-19 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
cos za palete sleek i baze inglot?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=587985 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Sleek paletka baz pod cienie.
'Ściereczka' do twarzy Primark, wilgotne chusteczki do twarzy z wyciągiem z drzewa herbacianego. Dwa pełne opakowania. be beauty peeling mango Jantar Kuferek na biżu, Oriflame. cos u mnie?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za Acqua di Gioia do 5-8ml
Miss Dior Cherie, mam i EDP (zostało ~8,5ml) i EDT (zostało 4,5ml)
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za której z poniższych?
![]() ściereczka TBS masełko truskawkowe TBS peelingi i masło z Biedronki lakier OPI Primark, wilgotne chusteczki do twarzy z wyciągiem z drzewa herbacianego wieszak na kolczyki
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Hej! Znajdziesz coś u mnie za peeling i masło truskawkowe TBS, ściereczkę i peeling enzymatyczny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.