![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Minerały, KREM BB, Tangle Teezer, BIOCHEMIA i wieele innych w STYCZNIU!
NIEAKTUALNE!!
Witam babki! ![]() Na początek KILKA ZASAD:
JEŚLI NIE ODPOWIEM NA CZYJEGOŚ POSTA, PRZYPOMNIJCIE MI SIĘ! CZASAMI ZDAŻA MI SIĘ ZAPOMNIEĆ ![]() MOJA WISH: -krem Cicalfate Avene -Amla do włosów (najlepiej Dabur, ale niekoniecznie) -perfumy(w każdej ilości!): Chloe EDT, Naomi Campbell Cat Deluxe at Night, Armani Diamond, Puma Urban Motion, Moschino I love love -naturalna pielęgnacja, a przede wszystkim: oleje do włosów, spirulina, hydrolat oczarowy i z kwiatu kocanki, niezmydlalna frakcja oleju sojowego z Naturalisa, P-4C, alantoina, pantenol, kwas laktobionowy, kwas salicylowy -podkłady mineralne EDM Sandy Fair, Fair Neutral w formule Intensive -profesjonalne maski do włosów -tusz Wonder Lash Oriflame (czarny) -błyszczyk krwiście czerwony -czarna wysuwana kredka Essence Longlasting -glinki(różowa, żółta) -produkty Lush, a w szczególności: Herbalism, Aqua Marina, Big, Retread, Hard, CoalFace, Aqua Mirabilis, Squeaky Green, Skin Drink, Vanishing Cream, Full of Grace, Mask of Magnaminty, Angels On Bare Skin, Celestial, Imperialis -paletki w odcieniach nude -suplement Vitapil z biotyną -henna RefectoCil ciemnobrązowa -próbki jasnych podkładów Lily Lolo -krem BB Skin79 Vip Gold Super Plus i wszelkie inne bb kremy -puszki na szampony Lush -szczotka z naturalnego włosia -płyn do dezynfekcji pędzli wymienione dokładka MINERAŁY
PODKŁADY -pełnowymiarowy podkład mineralny E.L.F. spf15 - kolor Fair (3/4) -podkład EDM Linen formuła Matt- 1/3 sampla -podkład EDM Fairly Light Neutral formuła IT- 1/3 sampla -podkład EDM Sunkissed Fair formuła Intensive (1 ml) -próbki podkładów Pixie Cosmetics: Adorabelle 2, Marigold 3, Kailen 3, Cameo 3 -próbka podkładu Lucy Minerals Bisque RÓŻE -róż EDM Salon Fun - mam BIGa, nie wiem, czy oddam całego, na pewno mogę odsypać część -próbka różu Meow Europpa KOLORÓWKA PODKŁADY -podkład do twarzy Inglot YSM- kolor 41 (kilka razy użyty, 06.2012) -podkład mineralny prasowany Clinique almost powder makeup spf 15 kolor 03 Stay Beige (tu zaznaczam, że to tester, w połowie zużyty, jeden róg nieco złamany, trzymam go w innym opakowaniu niż oryginalne, poza tym 'w pełni sprawny', na pewno nieprzeterminowany) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...up-spf-15.html -bb krem Skin79 The Oriental Gold Plus-opis niżej -bb krem Skin79 The Oriental Gold-oby dwa kremy mam z wymianki. Wizażanka, od której je mam określała, że została ponad połowa w każdym(pierwotnie 40g). Ja każdego użyłam raz. Wymienię tylko jeden z nich, obojętnie który, bo obu nie zużyję do końca życia ![]() ![]() RÓŻE -róż Essence Silky Touch Blush w kolorze 30 Secret It-girl (użyty 5-6 razy) POZOSTAŁE -Dry Flo - próbka w woreczku strunowym -korund mikrodermabrazja ZSK-próbka w woreczku strunowym -Hide-a-pore Sweetscents - próbka w woreczku strunowym -lakier Wibo Express growth przezroczysty (użyty 4 razy) -olejki eteryczne z ZSK 7 ml : lemongrassowy, rozmarynowy, lawendowy (ubytek każdego ok 1/4) PIELĘGNACJA -rozświetlający balsam do ciała Ziaja 200 ml (3/4, 06.2012) -krem do opalania Sunozon spf20 (całość, 12.2012) -spirulina algi morskie ZSK 30g- zostało ok.2/3 opakowania -francuska glinka biała Kaolinite 100g - zrobię odsypkę -szampon Gliss Kur Liquid Silk Gloss 'Gładkość i Połysk' 250 ml- nowy -ekspresowa odżywka regeneracyjna Gliss Kur Liquid Silk Gloss 'Łatwe rozczesywanie i połysk' 200 ml- nowa -maska intensywna regeneracja Gliss Kur Total Repair 200 ml- nowa -dezodorant Playboy Play It Spicy- nowy, nieużywany -LRP Effaclar Duo- próbki 5x2ml (01.2013) -LRP Effaclar K 30ml- zostało troszkę mniej niż pół opakowania -balsam do ciała Dove Intensive Nourishment Body Lotion 400 ml- nowy -LUSH:szampony w kostce Karma Komba oraz Seanik; odżywka Jungle- zużycie wszystkich widoczne na zdjęciu -szczotka Tangle Teezer w wersji podróżnej z nakładką, używana sporadycznie, w bardzo dobrym stanie. Kolor złoty, identyczna jak na zdjęciu-wymienię TYLKO za coś z wish Edytowane przez AnnoDomini1991 Czas edycji: 2012-03-03 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerały, KREM BB, Tangle Teezer, BIOCHEMIA i wieele innych w STYCZNIU!
cos u mnie za :
-szczotka Tangle Teezer w wersji podróżnej z nakładką, używana sporadycznie, w bardzo dobrym stanie. Kolor złoty, identyczna jak na zdjęciu- Będę baaardzo wybredna!
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
-szczotka Tangle Teezer w wersji podróżnej z nakładką, używana sporadycznie, w bardzo dobrym stanie. Kolor złoty, identyczna jak na zdjęciu- Będę baaardzo wybredna!
ja posiadam odlewkę olejku alma dabur ok 100ml - z wymianki, olejek kokosowy 200ml- z wymianki maskę sleek (ta co w wątku) i z niemiec przywieziony sprey do włosów gliss kur ![]() (olejki czekają jeszcze na potwierdzenie przekupką, abym mogła je ewentualnie wymienić.)
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jesli mozna o wszystko pytac bo nie gryziesz to ja chcialam spytac czy ta szczotka rzeczywiscie jest taka rewelacyjna i warta swojej ceny???
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ekspresowa odżywka regeneracyjna Gliss Kur Liquid Silk Gloss 'Łatwe rozczesywanie i połysk' 200 ml- nowa
-maska intensywna regeneracja Gliss Kur Total Repair 200 ml- nowa -Farmona Herbal Care szampon brzozowy 300 ml- użyty raz cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za:
-podkład EDM Linen formuła Matt- 1/3 sampla -podkład EDM Fairly Light Neutral formuła IT- 1/3 sampla -podkład EDM Sunkissed Fair formuła Intensive (1 ml) -próbki podkładów Pixie Cosmetics: Adorabelle 2, Marigold 3, Kailen 3, Cameo 3 -próbka podkładu Lucy Minerals Bisque RÓŻE -róż EDM Salon Fun - mam BIGa, nie wiem, czy oddam całego, na pewno mogę odsypać część -próbka różu Meow Europpa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za róż EDM Salon Fun?
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dzieki bardzo za opinie
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
poza wątkiem mogę Ci zaproponować spirulinę
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- spirulinę masz napisaną w wish, dlatego ją proponowałam. Mogłabym zaproponować jakiś bb krem, idzie do mnie kilka próbek, odlewek i pełnowymiarowych opakowań, ale sama nie wiem, czego będę używać ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za szczotkę?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coę u mnie za szczotkę minerały i kilka rzeczy biochemicznych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
odezwę się jak najszybciej
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?podoba mi sie kilka rzeczy
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hej,
podobałby mi FM 125 ![]() ![]() z różów min. mam róż Elf'a w kolorze Pink (mogę zrobić odsypkę) a z tabletek do włosów całkiem nowe opakowanie Skrzypu Polnego Forte ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- hmm teraz mnie zagięłaś ![]() ![]() ![]() przyznam szczerze, że Twoja propozycja mi się bardziej podoba ![]() ![]() czekam na odp. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- a ja teraz poleciałam sprawdzić błyszczyk ![]() ![]() byłabym skłonna na wymiankę ![]() jutro mogłabym zrobić zdjęcia paletki i błyszczyku to byś sobie zobaczyła co i jak,
Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2012-02-01 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej! nie mam mnie narazie w domu, ale j niedzielę jak wrócę, to zmierzę bransoletke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Coś za:
-balsam do ciała Dove Intensive Nourishment Body Lotion 400 ml- nowy lub/i -szampon Gliss Kur Liquid Silk Gloss 'Gładkość i Połysk' 250 ml- nowy -ekspresowa odżywka regeneracyjna Gliss Kur Liquid Silk Gloss 'Łatwe rozczesywanie i połysk' 200 ml- nowa -maska intensywna regeneracja Gliss Kur Total Repair 200 ml- nowa ? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś za puder bambusowy, francuska glinka biała Kaolinite, Tangle Teezer?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za szczotkę ?
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() ![]() ![]() dodaję zdjęcia, kartonik jest troszkę naderwany, moje zdolności otwierania ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
4 listopada kupiłam, dostałam je gdzieś po tygodniu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- to co, wymieniamy ? ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- ok to czekam do jutra ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.