![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Avon, Bourjois, Inglot, Isa Dora, Kryolan, MAC, Phenome, GRUDZIEŃ
WĄTEK ZAMKNIETY
Zapraszam do wymiany, jestem zwolennikiem zasady która poanował na wymiankowym dawniej czyli odpisuje w wątku w którym było zadane pytanie, nie bede odpisywał w cudzych wątkach ![]() Jezeli masz mniej niż 10 przekupek albo negatyw to wysyłasz pierwsza. Kosmetyki są świeże, czyste i zadbane - tego samego wymagam ![]() Wysyłka zawsze polecona w kopercie babelkowej, priorytet do uzgodnienia. proszę o staranne pakowanie ![]() Do wymiany: - Avon liner w żelu SuperShock kolor Shimmering Saphire, minimalny ubytek, bez kartonika - Avon, serum z linii Anew LuminosityPro, ubytek testowy, ważne do maja 2013, otworzone 5 miesięcy temu, jest katonik, do oddania za cos o mniejszej wartości - Avon, rozświetlajcący żel do policzków - nowy - Bourjois Poudre Libre, sypki puder jedwabisty, kolor 02 rose chic, nowy nie używany - Bourjois, wypiekany cien 06 Noir Cobalt, tylko testowany, bark aplikatora - Isa Dora, puder sypki Perfect Loose Powdwer kolor 01 velvet transparent, jasniutki, użyty jeden raz - Kryolan, puder sypki Transparent Powder, opakowania 20g w kazdym z kolorów mały ubytek może 10 %, mam dwa kolory TL4 bananowo zółty troche jak puder z Clinique, ładnei tłumi zaczerwienienia i TL5 ciemny w kolorze cynamonowego brązu dobry jako matowy lekki brazer można fajnie stopniować, albo do przyciemniania innych sypkich pudrów, swietne oceny na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ny.html&next=1 - MAC korektor Prolongwear NC20 i NC30, nowy nie używany, jest kartonik, dobre oceny na kwc, bede wybredny przy nim ![]() - MAC Face&Body kolor C6, dla opalonych skór, na jaśniejszych skórach świetny do imitowania opalenizny daje bradzo naturalny efekt, mozliwe odlewki nawet do 60ml, swieży kod produkcji B11 czyli styczeń 2011 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...er.html&next=1 - Phenome, męska linia balsam po goleniu i nawilżacz Post Shave, lekka konsystencja, fajny skład, wysoko w składzie hialuronian sodu do tego miedzy innymi olej ze słodkich migdałów, aloes, masło shea, olej arganowy, witamina e, wyciąg z oczaru, cedru, mięty, melisy, borówki, werbeny, lukrecji, rumianku, żurawiny, cytryny. Duza butelka 200ml zostało jakieś 160-170ml - Sisley tester cienia Phyto-Ombre Eclat numer 9 Golden Rose, raz użyty, w ochronnym plastikowym etui cdn
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2012-02-14 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Avon, Bourjois, Inglot, Isa Dora, Kryolan, MAC, Phenome, GRUDZIEŃ
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31256010]Coś u mnie za Kryolana TL4?[/QUOTE]
chętnie mini piątkę diora ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
MAC korektor Prolongwear NC20
chetnie go w końcu przetestuje, daj znać czego za niego szukasz i miło Cię widzieć na wymiance!
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
niestety nic
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;31258978]Chętnie przygarnę balsam Phenome, jest pachnący czy neutralny?[/QUOTE] jak prawie wszystko w Phenome ma taki ziołowo-apteczny zapach, w tym kosmetyku może minimalnie bardziej cedrowy (tak mi się kojarzy) wpadl mi w oko highlight kanebiaka, ale musiałbym poszukac czegos na dokłądkę bo phenome tańsze ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- niestety nic
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za:
- Kryolan, puder sypki Transparent Powder, opakowania 20g w kazdym z kolorów mały ubytek może 10 %, mam dwa kolory TL4 bananowo zółty troche jak puder z Clinique, ładnei tłumi zaczerwienienia i TL5 ciemny w kolorze cynamonowego brązu dobry jako matowy lekki brazer można fajnie stopniować, albo do przyciemniania innych sypkich pudrów, swietne oceny na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=17123&next =1 - MAC korektor Prolongwear NC20 i NC30,
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
witaj!
cos u mnie za Avon liner w żelu SuperShock kolor Shimmering Saphire, minimalny ubytek, bez kartonika Avon, rozświetlajcący żel do policzków - nowy - Bourjois Poudre Libre, sypki puder jedwabisty, kolor 02 rose chic, nowy nie używany https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=577577
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej moze cos za mac nc 20 ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579046 mam np balsam i żel pod prysznic nowy the body shop, miniaturke parisienne oraz lancome
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
podbijam pyt bo nie odp ;]
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać pędzelki za korektor nc20 i coś dorzucić jeszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;31264404]Znam produkty Phenome, wiec wiem o czym piszesz
![]() czekam więc na Twoje cdn.. na straganiku[/QUOTE] cdn to nie predko bedzie ale na kanebiaku mi zależy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
niestety nic ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- przepraszam, gapa ze mnie, niestety nic nie znalazłem ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
![]() można kusić kolorówka, ale nic szczególnego nie szukam, raczej po impulsie co mi wpadnie w oko pielęgnacja twarzy i ciała, lubie ziołowe klimaty, L'occitane, Sanoflore, Phenome etc, pielegnacja apteczną, ziołowych zapachów meskich albo uniseks, peeling Exfotonic z loreal, ciekawe kremy z polskich marek np: Ava, dobrych żeli pod prysznic, drozszych mydeł (L'occitane, Lush, Kappus - mydła tylko nowe)
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
kurcze szkoda, bo strasznie chciałam go potestować
![]() a tak to raczej już kolorówka, bo pielęgnację albo sobie robię albo zamawiam zza granicy więc towar u mnie deficytowy ;] szkoda, ze kolorówką moją Cię nie skuszę ![]()
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Wkłady chętnie, ale satynowe, bez perły i drobinek, ale i nie typowy mat
jestem szaro-niebieskooką blondynką, lubię wrzos, popiel, fiolet (taki bez czerwieni), brzoskwinie i neutralne dzienne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;31279982]Wkłady chętnie, ale satynowe, bez perły i drobinek, ale i nie typowy mat
jestem szaro-niebieskooką blondynką, lubię wrzos, popiel, fiolet (taki bez czerwieni), brzoskwinie i neutralne dzienne[/QUOTE] z satyn Era, Grain, Arena, Haux, Shroom, super byłby Satin Taupe i Shale ale zobacz czy nie zabłyszczace są, może byc tez Beautifull Iris ( z opisu to veluxe pearl, ale tutaj połysk jest ale nie tak mocny jak w innych w tym typie, za to bardzo ciekawa opalizacje ma w sobie ) a wogóle to jak wyceniasz tego swojego kanebiaka, to przemysle co mi sie opłaca oddac i ile ![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- wybacz przez pomyłke odpisalem komuś dwa razy zamiast tobie, niestety nic nie znalazłem
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Kamilu, jednak wycofam puder Kanebo z wymiany,
wczoraj kupiłam róż, śliczny, jednak wydaje mi sie ciut za intensywny, potraktowałam go kanebiakiem i po prostu cudności wyszły, więc sam rozumiesz.. ![]() przepraszam za zamieszanie pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;31305107]Kamilu, jednak wycofam puder Kanebo z wymiany,
wczoraj kupiłam róż, śliczny, jednak wydaje mi sie ciut za intensywny, potraktowałam go kanebiakiem i po prostu cudności wyszły, więc sam rozumiesz.. ![]() przepraszam za zamieszanie pozdrawiam ![]() ![]() domyślam się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- niestety nic
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Cos u mnie za jeden z : - MAC korektor Prolongwear NC20 i NC30, nowy nie używany, jest kartonik, dobre oceny na kwc, bede wybredny przy nim ![]() lub - MAC Face&Body kolor C6, dla opalonych skór, na jaśniejszych skórach świetny do imitowania opalenizny daje bradzo naturalny efekt, mozliwe odlewki nawet do 60ml, swieży kod produkcji B11 czyli styczeń 2011 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...er.html&next=1 zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
cos u mnie za korektor mac nc20? poszukam poza watkiem, napisze czego szukasz
![]() prosze o odpowiedz u mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=589512 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
- Bourjois Poudre Libre, sypki puder jedwabisty, kolor 02 rose chic
Isa Dora, puder sypki Perfect Loose Powdwer kolor 01 velvet transparent Kryolan, puder sypki Transparent Powder, opakowania 20g w kazdym z kolorów mały ubytek może 10 %, mam dwa kolory TL4 bananowo zółty troche jak puder z Clinique Sisley tester cienia Phyto-Ombre Eclat numer 9 Golden Rose, raz użyty, w ochronnym plastikowym etui jest szansa- jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
hej. cos mnie za - Avon, rozświetlajcący żel do policzków - nowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.