![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() LISTOPAD z adele! avon, essence, playboy, paletka zestaw do wyrobu perfum!witam w listopadowej wymianie. zasady jak u każdego: list zawsze polecony, dobrze zabezpieczona przesyłka, wysyłam pierwsza tym, którzy mają mniej komentarzy; mam negatywa, ale nie ma on nic wspólnego z oszustwem czy nieuczciwością, nie będę więc ryzykować utraty kosmetyków na rzecz potencjalnych oszustw.
mam małą wish listę, szukam przede wszystkim: - żeli pod prysznic (świeże, cytrusowe, ale też lawendowe, różne nowinki) - balsamów do ciała, tych zapachowych oraz takich dla skóry suchej, szorstkiej; - odżywek do włosów zniszczonych, suchych, wypadających; - farb do włosów: joanna jesienny liść, orzechowy brąz, oraz jakieś miodowe/karmelowe blondy na testy; - kremy/toniki/żele do cery mieszanej, chętnie matujące; - z perfum szukam głównie avonu, cat deluxe naomi campbell, sunset naomi campbell, i odpowiedników znanych perfum z fm: chętnie przygarnę odpowiedniki amor amor, lancome hypnose itp; - z kolorówki głównie cieliste cienie (beże, złoty, brąz, chętnie matowe), tusze do rzęs (różne półki, od lovely (taki turkusowy) do maybelline), róże do policzków (odcienie pudrowe), pudry w kamieniu/musie matujące, jasne, do cery mieszanej, korektory, eyelinery, pomadki: nude, czerwone, jasne róże. smackersy! no i ogólnie kosmetyki, które przydają się w codziennym użytkowaniu: szampony, kremy, peelingi. a na wymianę mam: 1. mgiełka do ciała avon naturals, liczi i fiołek, użyta raz. mam ją z mega paki, jest chyba trochę po terminie, ale kompletnie nie wpływa to na jej zapach, stan czy wydajność. nadal jest pełnowymiarowym produktem. 2. dezodorant perfumowany avon far away, użyty dwa razy. bardzo długo trzyma! historia jak wyżej; ale wszystko z nim w porządku. 3. mgiełka do ciała playoby play it lovely, zostało ok 60% z 200 ml. bardzo ładnie pachnie, długo się utrzymuje, funkcjonalna. 4. SKIN SO SOFT AVON, soft&glow spray opalający do średniej karnacji, użyty kilka razy, zostało trochę ponad napis 'avon' na górze. 5. paletka cieni do powiek zhc, prezent od chłopaka na urodziny, ale to niestety nie moje kolory ![]() 6.zielony lakier, nie używany 7. ESSENCE multi effect all eyes on me, odcień very green, pomyliłam się w drogerii i zamiast czarnego wzięłam zielony ![]() 8. ORIFLAME visions metaliner, eyliner zielony w odcieniu cyber, użyty raz (najlepiej za czarny) 9. MISS SPORTY miętowy cień, odcień DJ look, użyty kilka razy, idelany do malowania na mokro, nie wiem jak z datą ważności, ale dobrze maluje. 10. ISADORA sun protecting lip moisturizer, ochronna pomadka przeciwsłoneczna, spf 20, zostało ok 70%, jak nie więcej 11. essence pomadka, kolor coralize me!, zostało sporo, pewnie koło 80%. ślicznie pachnie, ale jakoś kolor nie jest dla mnie. 12. avon pur blanca, zdjęcie z internetu, pozostało mi ok 60%, wymienię chętnie na ten sam zapach, tylko w formie z atomizerem! 13. SCIENTINI ROSE FIZZ, BRAK KILKU PSIKÓW, był w pace kosmetyków które wygrała na all. niestety, jest trochę po terminie, ale w żaden sposób nie wpływa to na zapach ani na stan kosmetyku, gdyż był nowy i zamknięty. oddam za inny perfum. 14. perfumy, dostałam od mamy, wypakowałam jedynie z ozdobnego pudełka. służą chyba do samodzielnego mieszania zapachów, wyrób hand made. może ktoś będzie chciał się w to pobawić ![]() - opium, gardenia, mięta pieprzowa, ylang-ylang, drzewo sandałowe, lotos, cytryna, róża, jabłko. Edytowane przez adele_ Czas edycji: 2011-12-30 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: LISTOPAD z adele! avon, essence, playboy, paletka zestaw do wyrobu perfum!
zapraszam rónież do wątku ubraniowego, gdzie mam nowy zestaw naomi campbell cat deluxe with kisses i balsam do ciała the body shop love etc... !
Edytowane przez adele_ Czas edycji: 2011-12-30 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: LISTOPAD z adele! avon, essence, playboy, paletka zestaw do wyrobu perfum!
Do zaproponowania mam:
mam małą wish listę, szukam przede wszystkim: - żeli pod prysznic (mam świetny, cytrynowy) - balsamów do ciała, tych zapachowych oraz takich dla skóry suchej, szorstkiej, mam z sephory, miętowy, świetnie nawilża - z cieni mam paletkę editt(2 odcienie brązu) -mam 3 tusze do wymianki(miss sporty, celia, bell) - mam fajną mocno czerwoną pomadkę no name W moim wątku jest też dużo próbek, jak byś chciała. mi się podoba: 1. mgiełka do ciała avon naturals, liczi i fiołek, użyta raz. mam ją z mega paki, jest chyba trochę po terminie, ale kompletnie nie wpływa to na jej zapach, stan czy wydajność. nadal jest pełnowymiarowym produktem 5. paletka cieni do powiek zhc, prezent od chłopaka na urodziny, ale to niestety nie moje kolory jeden cały zużyty, zostało 5 kolorów, stan jak na zdjęciu. posiada kasetkę na róże do policzków, jeden zużyty, a jeden się połamał i rozsypał po tej kasetce - no ale jest tam, niestety to też nie mój kolor. stan kasetki - trochę porysowana, ale chyba ważniejsze, że w środku wszystko ok. chętnie wymienię na cienie w poszukiwanych przeze mnie kolorach. 7. ESSENCE multi effect all eyes on me, odcień very green, pomyliłam się w drogerii i zamiast czarnego wzięłam zielony użyty raz, wymienię na czarny tusz odpisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś za 14. perfumy, dostałam od mamy, wypakowałam jedynie z ozdobnego pudełka. służą chyba do samodzielnego mieszania zapachów, wyrób hand made. może ktoś będzie chciał się w to pobawić 8/9 nowe, ten ostatni zużyty w 2/3 (jabłkowy) zapachy, jakie posiadam, to:
- opium, gardenia, mięta pieprzowa, ylang-ylang, drzewo sandałowe, lotos, cytryna, róża, jabłko. 3. mgiełka do ciała playoby play it lovely, ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
12. avon pur blanca, zdjęcie z internetu, pozostało mi ok 60%, wymienię chętnie na ten sam zapach, tylko w formie z atomizerem!
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Spokojnie, jakby co wyślę poleconym oczywiście
![]() Jeżeli będziesz zainteresowana, teraz napiszę co bym chciała ![]() Za krem(sorry ale będę odrobinkę wybredna, gdyż nie był tani)i inne rzeczy chciałabym: 3. mgiełka do ciała playoby play it lovely, zostało ok 60% z 200 ml. bardzo ładnie pachnie, długo się utrzymuje, funkcjonalna. 4. SKIN SO SOFT AVON, soft&glow spray opalający do średniej karnacji, użyty kilka razy, zostało trochę ponad napis 'avon' na górze. 7. ESSENCE multi effect all eyes on me, odcień very green, pomyliłam się w drogerii i zamiast czarnego wzięłam zielony użyty raz, wymienię na czarny tusz 8. ORIFLAME visions metaliner, eyliner zielony w odcieniu cyber, użyty raz (najlepiej za czarny) 14. perfumy, dostałam od mamy, wypakowałam jedynie z ozdobnego pudełka. służą chyba do samodzielnego mieszania zapachów, wyrób hand made. może ktoś będzie chciał się w to pobawić 8/9 nowe, ten ostatni zużyty w 2/3 (jabłkowy) zapachy, jakie posiadam, to: - opium, gardenia, mięta pieprzowa, ylang-ylang, drzewo sandałowe, lotos, cytryna, róża, jabłko. Oczywiście jeżeli jest tego za dużo to oczywiście napisz, uzgodnimy. Jeżeli pasuje, itd to pisz na skrzynkę omówimy kwestię wymianki ![]() Edytowane przez mariaa15 Czas edycji: 2011-11-06 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
No nie wiem, kremu zostało 80% ale był drogi.
3. mgiełka do ciała playoby play it lovely, zostało ok 60% z 200 ml. bardzo ładnie pachnie, długo się utrzymuje, funkcjonalna. 4. SKIN SO SOFT AVON, soft&glow spray opalający do średniej karnacji, użyty kilka razy, zostało trochę ponad napis 'avon' na górze. 7. ESSENCE multi effect all eyes on me, odcień very green, pomyliłam się w drogerii i zamiast czarnego wzięłam zielony użyty raz, wymienię na czarny tusz 8. ORIFLAME visions metaliner, eyliner zielony w odcieniu cyber, użyty raz (najlepiej za czarny) 11. essence pomadka, kolor coralize me!, zostało sporo, pewnie koło 80%. ślicznie pachnie, ale jakoś kolor nie jest dla mnie. Za to? Mam jeszcze jedną ofertę na krem ale i tak będę wysyłać w piątek. Napisz na pw jeżeli możesz, a ja odp czy twoja oferta jest korzystniejsza czy tej drugiej użytkowniczki. Zrozum, chciałabym żeby dla mnie też było to korzystne, aczkolwiek nie wykluczam wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za odlewke CKIn2U?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
dezodorant perfumowany avon far away, użyty dwa razy. bardzo długo trzyma! historia jak wyżej; ale wszystko z nim w porządku. i mgiełka do ciała playoby play it lovely, zostało ok 60% z 200 ml. bardzo ładnie pachnie, długo się utrzymuje, funkcjonalna. ? ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Jeśli Tobie pasuje, ja mogę się wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
1. Max Factor, Smooth Effect Foundation (Kryjąco - nawilżający podkład do twarzy) + dodam "gratis" 4.Manhattan, Clearface, Natural Mat Make-Up (antybakteryjny podkład nawilżający) 8/30ml kolor: 70 vanilla 6.Manhattan, Perfect Adapt Make Up (Podkład dopasowujący się do cery) 26/30ml kolor: light beige 7. Bibułki matujące wibo 22/40 szt. za perfumki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
czy tylko sam szampon Cie interesuję ?
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- mi się spodobało . SKIN SO SOFT AVON, soft&glow spray opalający do średniej karnacji, użyty kilka razy, zostało trochę ponad napis 'avon' na górze. i 3. mgiełka do ciała playoby play it lovely, zostało ok 60% z 200 ml. bardzo ładnie pachnie, długo się utrzymuje, funkcjonalna.
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
coś za 13. SCIENTINI ROSE FIZZ, BRAK KILKU PSIKÓW, był w pace kosmetyków które wygrała na all. niestety, jest trochę po terminie, ale w żaden sposób nie wpływa to na zapach ani na stan kosmetyku, gdyż był nowy i zamknięty. oddam za inny perfum.
pisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
hej za pasek
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1320538721 ile ich pozostalo? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1320538721 maskara czarna ile jej zostalo? znajdziesz cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1320538721 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1320538721 pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
no mam ten co w watku bo reszta nowki nieotwierane głownie miniatury wiec na zapas;d
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej
niestety nic nie widzę za getry
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za odlewke CK in 2U dam wiele z obu wątków
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
#24 |
BAN stały
|
http://moda.allegro.pl/988-93-jazzow...997052249.html
rozmiar jazzowek to 36 to cos takiego tylko obszyte sa bialym futerkiem kilka razy ubrane jesli masz cos co szukam i jestes zainteresowana to zrobie zdjecie real |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Owszem podoba mi się:
3. mgiełka do ciała playoby play it lovely, zostało ok 60% z 200 ml. bardzo ładnie pachnie, długo się utrzymuje, funkcjonalna. 10. ISADORA sun protecting lip moisturizer, ochronna pomadka przeciwsłoneczna, spf 20, zostało ok 70%, jak nie więcej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1322916260 tylko nie wiem jak jest z cena i czy byloby to oplacalne, jesli tak to czy ma gabki? a moze masz cos jeszcze poza watkiem np. tusz do rzes czy jakies lakiery albo cos z mojej wiekszej wish z watku listopadowego? btw. moglabys mi napisac gdzie kupilas te torbe https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1322915661 ? jest cudowna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Mgiełka Playboy?
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Mój balsam z gosha miętowy jest nowy, użyty ze dwa razy, a Ty masz tylko 60 %, odpada.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
coś za 13. SCIENTINI ROSE FIZZ, BRAK KILKU PSIKÓW, był w pace kosmetyków które wygrała na all. niestety, jest trochę po terminie, ale w żaden sposób nie wpływa to na zapach ani na stan kosmetyku, gdyż był nowy i zamknięty. oddam za inny perfum.?
nie mam wątku obecnie,ale wiele razy wymieniałam się na wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.