![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
*** Słodkie dziewczyny nie jedzą słodyczy*** 2Witam cukiereczki ![]() Dla wyjaśnienia nasz pierwszy temat https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=513758 umarł śmiercią natychmiastową ![]() Która chętna podać dane: wiek, wzrost, waga obecna i cel Bettina lat 33 wzrost 170 waga 69.3 kg, 66.7 kg cel 65 kg Kasiaczek lat 22 wzrost 165 waga 62 kg cel pare kg Katienn 19 lat wzrost 165 waga 76 cel 67 kg Agnes188 22 lata wzrost cel Kwiatuszek 22 lata wzrost 169 waga 67 65.6 cel 60 Traxx 22 lata wzrost 176 waga 72.5 cel 65 Papucia 20 lat wzrost 168 waga 60 kg cel 55 Majashih -Ania, 22 lata wzrost 168 70 kg cel 55 Plizie Natalia ,Lat 18 Wzrost 173 waga 68 kg Cel - jak na razie 63 , następnie 60 LineczkaPineczka - Karolina lat 16 wzrost 168 waga 65 cel 50 Cocolattemonster lat 18 wzrost 160 waga 50.4 cel I 47 cel II 45 Credo wzrost 168 waga 60/61 cel I 55 cel II 52 JolciaKKK lat 32 wzrost 163 cm waga 66,7 64,5 cel 58 Kreskaaa lat 18 wzrost 175 waga 69 cel 63 (może nawet 60) Elcia lat wzrost 165 waga 60kg cel 50 1. Na początek chciałabym odesłać do wątku o cukrze https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=482409 może komuś ułatwi ciężkie rozstanie ze słodkościami ![]() ![]() 2. Oczywiście wyeliminowanie słodyczy sprawy nie załatwi, ale uwierzcie łatwiej trzymać dietę - pisze Wam to osoba całe życie przytyta ![]() ![]() Edytowane przez Bettina_ Czas edycji: 2011-06-07 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: *** Słodkie dziewczyny nie jedzą słodyczy*** 2
Witaj Kochana
![]() 22 lata 165 cm 62 kg cel hm...kilka kg mniej Po przeczytaniu watku o cukrze czuje sie z motywowana jak nigdy, lecz jestem juz dzisiaj po zjedzeniu porannej czekolady ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja
![]() ![]() Katien, lat 19, 165cm i 76 kg cel 67 kg tak więc, dla mnie dietka ok. 1200 kcal, słodycze redukowane do minimum, więcej ruchu, dużo wody, mało tłustego, więcej warzyw, owoców, mniej niezdrowego żarcia, powinno pomóc ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja . zaczynamy od dzis?bo wczoraj jeszcze dorwalam kawalek ciasta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja mam 22(rocznikowo 23 lata ale to za pare miesiecy dobrych)
wagi nie podam bo sie wstydze ale duzo za duza ![]() a schudnac chce ile sie da ![]() 6 kg za mna plus jeden kg na swieta przybyl ale w sumie 5 mniej niz przed postem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Witajcie wracam i ja!!!!
22 lata (rocznikowo 23, ale to dopiero w listopadzie) wzrost: 176cm, waga 72,5kg, cel: 65kg ![]() No niestety zjadłam już dzisiaj 4 kawałki ciastek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
trax a z ktorego dnia w listopadzie jestes:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ania, 22 lata, 70 kg, 168 cm wzrostu, cel 55
![]() Dzisiaj niestety zostałam poczęstowana w pracy lodami i nie odmówiłam, ale postanowiłam, że od dzisiaj będę grzeczna. Brak słodyczy rozszerzam na ograniczenie węglowodanów w ogóle. Mam nadzieje, że wspólnie damy radę!
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
bardzo chętnie się dołączę
![]() Natalia ,Lat 18 Wzrost 173cm i waga 68 kg. Cel - jak na razie 63 , następnie 60 ![]() Dzisiaj zjadłam trochę chipsów , ale naprawdę malutko , chociaż już mam wyrzuty sumienia -.- , i na jutrzejsze zakończenie roku piekę ciasto , musiałam spróbować kremu .. eh no wiecie jak to jest ![]()
A jesli tesknota, to tylko chwilowa, taka na moment,na sekunde,kiedy sie schowasz pod kołdrę. A jesli juz przepasc,pustka miedzy nami,to tylko taka na sekunde,miedzy ustami... Dbamy o włosy, o paznokcie, o ciało i o cerę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
więc oficjalnie zacznijmy od jutra czyli piątek
najtrudniej zaczynać od weekendu ale łatwiej potem wytrwać ![]() ja mogę się pochwalić że po baaaaaaardzo grzesznym wtorku od środy bezsłodyczy i dietkowo ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- strasznie trudno odmawiać - coś o tym wiem ale jaka duma mnie zawsze rozpiera jak widzę zdziwienie w czyiś oczach ![]() a motywacji trzeba nam najbardziej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
no to ja dołączę do was jeśli jeszcze mozna
Karolina 16 lat 168 cm 65 kg cel to 50 kg
Zrobić coś dla siebie i schudnąć na lato !! Dużo Ćwiczyć ! Zdrowo sie odżywiać ! Edytowane przez lineczkapineczka Czas edycji: 2011-04-28 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
też chętnie dołączę, bo ze słodyczami u mnie cholernie ciężko.
mam 18 lat, 160 cm, ważę 50,4 kg (schodzę od 52,6) i cel to najpierw 47 a później 45 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja z 5 czyli jestem starsza o dwa tygodnie;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
kasiaczek takie postanowienia ze od kiedys tam to nie wychodza"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie. Ja zawsze mówiłam sobie, że "od jutra przechodzę na dietę", albo "od poniedziałku nie jem słodyczy" i to nigdy nie wychodziło niestety ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
No to od jutra
![]() Ja jestem w miarę zadowolona - zmniejszam porcję i już dzisiaj czuję jakby było mnie mniej ![]() ![]() Ostatni podjad robię właśnie teraz - szklaneczka płatków cookie crisp ![]() Módlcie się żeby mnie nie napadło bo mam mnóstwo pysznych rzeczy w lodówce ![]()
A jesli tesknota, to tylko chwilowa, taka na moment,na sekunde,kiedy sie schowasz pod kołdrę. A jesli juz przepasc,pustka miedzy nami,to tylko taka na sekunde,miedzy ustami... Dbamy o włosy, o paznokcie, o ciało i o cerę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
lodowke na klodke i bedzie spokoj:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Dobrze Kochane,od jutra
![]() Tylko mam do Was wieeeelka prosbe wspierajcie mnie z calych sil bo to bedzie moje pierwsze podejscie do odwyku slodyczowego ![]() Boje sie bardzo,bo jem praktycznie sam cukier calymi dniami...
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Kasiaczku CHCEMY SCHUDNAC
![]() ja od wczoraj hehehehe bo bardzo chcę schudnąć i się nie poddam Ty chyba też nie ??? Dziewczyny ja jestem troche starsza od Was (ale wariatka ze mnie niezła ![]() czas szaleństw i beztroski podrywania i bycia podrywaną randkowania a ja ??? ja byłam gruba ![]() i wiele mnie ominęło nie dajcie się schudnijcie Bądźcie piękne dla siebie, dla facetów, dla wspomnień ... ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
to zamknij oczy policz do 10 pomyśl czy warto ( chwilka przyjemności )?? a jak nie pomoże to pomyśl o koleżance z forum której dziecku przynoszą tony słodyczy ![]() w lodówce w szafkach w kuchni i mam 100 razy trudniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Promise ,ze od jutra juz bede grzeczna ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
no widzisz tak lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dołączam i ja
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Mnie czekolada nie bierze. Ale czipsy - nie mogę się oprzeć, coś strasznego.
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
No to jestem
![]() JolciaKKK lat 32 wzrost 163 cm waga 66,7 cel 58
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
![]()
No to moje kochane jest już nas troche
i proponuję pierwsze zadanie ![]() Napiszcie co lubicie jeść, co nie tuczy, jest zdrowe i smaczne ( w miare możliwości smaczne ![]() ja na diecie np odkryłam płatki owsiane ![]() Płatki owsiane Dostarczają nam cenne witaminy: E, PP, B1, B6 oraz minerały takie jak magnez, czy selen. Jest bogata w łatwostrawne białko, skrobie oraz nienasycone kwasy tłuszczowe (najkorzystniejsze dla naszego organizmu). Ponadto owies jest bogaty w błonnik. Jego działanie możemy przybliżyć do "szczotki" wymiatającej wszystkie szkodliwe produkty przemiany materii oraz toksyny zalegające w naszym organizmie niekiedy przez długie lata. Właściwości owsianki :
dawajcie dziewczyny co WAm do głów przyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.