|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Podkład stay matt
WItam,
mam do wymiany: podkład Stay Matte Rimmel 201 Classic Beige, użyty 2,3 razy Perfumy Chopard Cashmere 50 ze 100 ml róż do policzków Nina Ricci o2 Rose Lingerie , użyty tylko dla sprawdzenia koloru Edytowane przez gonialola Czas edycji: 2012-02-24 o 01:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkład stay matt
cos u mnie za
podkład Stay Matte Rimmel 201 Classic Beige, użyty 2,3 razy, kupiony w listopadzie 2010. najbardziej mi zalezy Matujący krem nawilżający na dzien Nivea Visage, użyty 3 razy, otwarty w listopadzie 2010 Perfumy Chopard Cashmere 90 ze 100 ml
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
podkład Stay Matte Rimmel 201 Classic Beige, użyty 2,3 razy, kupiony w listopadzie 2010. Baza silikonowa Soraya do cery normalnej i mieszanej użyta ok. 10 razy, otwarta w listopadzie 2010 ?
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
coś za podklad ?
![]() mogą być ciuszki ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podkład Stay Matte Rimmel 201 Classic Beige
cos u mnie? ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Baza silikonowa Soraya do cery normalnej i mieszanej użyta ok. 10 razy, otwarta w listopadzie 2010
Matujący krem nawilżający na dzien Nivea Visage, użyty 3 razy, otwarty w listopadzie 2010 Perfumy Chopard Cashmere 90 ze 100 ml cos u mnie? ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- z wish mam pol podkladu clinique balsam z drobinkami avon cien do roswietlania cudny avon mam poza watkie odzywke do rzes dermedic i inne
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za perfumy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
perfumy nadal czekają na nową właścicielkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
to jak wymieniamy sie za róż?jeśli tak zapraszam na priv przypomnij mi jeszcze co chciałas
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.