![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sukienki, tuniki, biżuteria i kosmetyki-wszystkowątek w marcu
NIEAKTUALNE
Zapraszam wymieniam sie raczej tylko za Wish, proszę szanujmy swój czas. Książki horrory, fantastyka, kryminały, Czerwoną bransoletkę, lub czerwone koraliki szklane lub naturalne Może coś ciekawego z biżu, ale raczej takie "cięższe" niedelikatne Kremy do rąk-nowe, chętnie ładnie pachnące cień turkusowy pomadka/balsam ochronna- tylko nowa zafoliowana Szminki Avon kolory Pout i Carnation tylko nowe małą próbeczkę 0,5-1 ml Anais Anais Cacharel Perceive avon- mogę poszukać w moich zapachach poza wątkiem za nie. Woda termalna podkłady lumiere vv, gold fair podklady AwGM i Meow jasne Lumiere rozświetlacz moonligh- za to poszukam poza wątkiem maseczka wax tylko nowa oleje do wlosow- sesa lub vatika, ale nie kokosowa łańcuszek srebrny, krótki, ze srebra, a nie w kolorze - za to poszukam poza wątkiem łyżeczki miarowe ze ZSK zwłaszcza te 0,15ml małe szklane buteleczki z atomizerem, takie 5-10 ml do perfum i większe 50 ml do hydrolatów kadzidełka świeczki zapachowe olejki eteryczne bardzo szerokie paski XS Nie szukam raczej innych niż wypisałam w wish kosmetyków kolorowych, ubrań i pielęgnacji Do wymiany mam: Ubrania: 1. Nowa sukieneczka z metką, rozmiar uniwersalny, ale XL nie wejdzie, raczej XS, S, M, kolor brudnego, pudrowego różu, oddam za coś ekstra 2. Sukienka czarna, z wstawkami w biało czarne paski, z odstającymi kieszeniami na wysokości bioder, super na wąskie biodra, rozmiar naprawdę uniwersalny bo i XS i XL wejdzie, szeroka w pasie dlatego najlepiej wygląda z paskiem-raz ubrana. 3. Czarna długa tunika we wzorki, prawie jak sukienka, ale ma po bokach rozcięcia dość wysoko - noszona, stan bdb 4. Biało czarna tunika na ramiączkach, ja jestem niska i nosiłam jako sukienkę, na mniejszy rozmiar, ma na dole dwie tycie brązowe plamki nie wiem, czy się spiorą, ale ich praktycznie nie widać 5. Top czarny wykończony koronką- noszony stan dobry 6. Intensywnie różowa tunika, prześwitująca, raz ubrana stan idealny jak nowa, zdjęcie nie oddaje uroku, rozmiar uniwersalny 7. Tiulowa narzutka wykończona koronka, na metce rozmiar S, ale to zdecydowanie XS albo i XXS, noszona stan bdb 8. Sukienka z zipem, ze wstawkami z eko skórki, z metką, tylko mierzona, kolor beżowy taki jak na drugim foto w zbliżeniu, bo pierwsze jest robione z fleszem, na człowieku jak jest dopasowana nie wygląda tak niekształtnie jak tu na foto na stoliku ![]() rozmiar uniwersalny, ale ja noszę XS i na mnie wisi ![]()
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2012-04-04 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienki, tuniki, biżuteria i kosmetyki-wszystkowątek w marcu
Delikatne bransoletki, wszystkie na foto dostępne,
Śliczna czarna kosmetyczka, mała stan idealny
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki, wszystkie na zdjęciach dostępne
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Naszyjniki, korale, wisiorki, wszystkie na zdjęciach dostępne
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki:
Zapachy: halle by halle berry, flakonik 15 ml bez kilku psików najchetniej oddam za podkład fair gold lumiere, przy czymś innym mogę grymasić ![]() Mirage Oriflame miniatura 4 ml, 2 razy użyta po kropelce na nadgarstek Próbki ilość widoczna na foto: damskie: oriflame City Oasis połowa oriflame Lucia oriflame Midsummer oriflame Diamond Musk Oriflame MissO Oriflame Volare avon Christian Lacroix Absynthe avon True Glow Nightfall avon Perceive mam 2 sztuki ta co na zdjęciu i cała avon Wish of peace Moge zrobić małe odlewki (nie mam atomków) avon Bond Girl 007 Oriflame Diamond Musk Tradycyjna kolorówka Cień Catrice szary nr 130 kilka razy użyty, można powiedzieć, ze tylko przetestowany Witaminy dla ciężarnych i karmiących Prenatal Classic 90 tabletek, nowiutkie nie otwierane, zaklejone opakowanie ważne do 03.09.2014Farmetka Kolejne suplementy sa po niewiele tabletek, ale są to witaminy z ziołami i czytałam, że nie wszyscy je dobrze tolerują(bóle brzucha, mdłości itp.), wiec moze ktoś będzie chcial pobrać przez jakiś czas, żeby przetestować: Ha-Pantoten optimum 11 tabletek Mega Krzem z metioniną 20 tabletek Minerały- nie ma na zdjęciach EDM Lavender korektor sampel, otwarty dla sprawdzenia koloru
Well Being cień- odsypka wielkości sampla Dandelions - cień sampel taka wanilia Silk naturals cienie w ilości widocznej na zdjęciu: Amalgam Mogę zrobić malutkie próbki: Stellar- róż Cherub- rozświelacz AWGM Różne próbki/ odsypki podkladów: peace 2,5 i 3 charity 2,8, love 3, hope 4,5 i untined (biały podkład do rozjaśniania) 3/4 podkładu AwGM w strunie hope 4,5 tylko za meow ff Sample podkładów po teście paskowym: untinted- bialy hope 4,5 peace 3,5 peace 4,2 Korektory, próbki po teście Merciful- niebieski korektor Supreme smoothing powder- untinted (krzemionkowy) puder odsypka Lucy Minerals Próbki, test paskowy, lub nieruszane: OCC Bisque LL Cremy Olive LL Medium Olive Light Medium Orginal- robiona próbka Cienie lucy minerals- oddam połowę, lub całe: twilight linerczarny z niebieskimi drobinkami cloud 9 biały błyszczący Cory cosmetics http://www.corycosmetics.com/ podklady mineralne bezmikowe, mica free, malutkie próbki: niebieski korektor Lumiere Próbka różu raz testowana: Delicate Pink Fresh Roses Pielęgnacja: Balsam Sunozon po opalaniu z wit e 400 ml, może być też jako zwykły nawilżający balsam, NOWY, rossmanBalsam do sóp Fuss Balsam, rossman wersja mini 20 ml, NOWE Filtry Krem z filtrem spf 25 Sunzon, rossman, NOWY Przezroczysty spray do opalania spf30-wysoka ochrona skóry wrażliwej na słońce i nieopalonej- NOWE 200 ml, tylko powąchane, sunozon sonnespray, rossman Krem pod oczy Alterra orchidea NOWE w kartoniku Maseczka saszetki 2 x 7 ml Alterra orchidea NOWE Physiogel, balsam hypoalergiczny do pielęgnacji 200 ml nowy w kartoniku Półprodukty: nie ma na zdjeciach odsypki: glukonolakton olej lniany- odlewka do 30 ml Błoto termalnez oligoelementami -odsypkaFarmetka Zielona glinka -odsypkaFarmetka olej z pachnotki odlewkaFarmetka kwas mlekowy-odlewka ZSK serum z wit C SAP - odlewka Te rzeczy oddam tylko za podkład Lumiere VV Fair Golden: Testowana paletka MUA Starry Night Avon, Flower by Cynthia Rowley EDP, perełka, bo już od kilku lat niedostępne w katalogu, nowe zafoliowane- proszę nie proponować nic innego. Zel do mycia twarzy Under Twenty do cery wrażliwej NOWYawunia Tonik Under Twenty antybakteryjny przeciw zaskórnikom do cery wrażliwej NOWYawunia męskie: oriflame Eclat Sport oriflame Glacier
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2012-03-26 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
rezerwacja
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
rez
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma już napisu więc ryzykuję
![]() znalazłabyś coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1332583818 ?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Balsam do sóp Fuss Balsam, rossman wersja mini 20 ml, NOWE
Zel do mycia twarzy Under Twenty do cery wrażliwej NOWY Tonik Under Twenty antybakteryjny przeciw zaskórnikom do cery wrażliwej NOWY cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za halle by halle berry,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za 4. Biało czarna tunika na ramiączkach, ja jestem niska i nosiłam jako sukienkę i tonik under twenty dla cery wrażliwej?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za prenatal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
odpisałam wszystkim
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1332583818 ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
7. Tiulowa narzutka wykończona koronka, na metce rozmiar S, ale to zdecydowanie XS albo i XXS, noszona stan bdb podoba mi się jeszcze: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...08&postcount=3 - cały górny rząd czyli 5 pierwszych i rowerki,,,,
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zapraszam na pw z adresem ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za ktorąś z tych sukienek
pierwsza - brudny róż z falbankami na dole https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1332583728 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1332583818 i może kilka kosmetyków ?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krem pod oczy Alterra orchidea NOWE w kartoniku Maseczka saszetki 2 x 7 ml Alterra orchidea NOWE Zrób sobie krem liposomy nawilżające odlewka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie na obu watkach???
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
odpisane
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Dokładka w pierwszym poście sukienka z zipem
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
hej, podoba mi się sukienka z zipem z dokładki, mam książki Kinga, byłabyś zainteresowana?
tylko jeśli tak, bardzo bym prosiła o zdjęcie na kimś |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.