![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dużo nowości we wrześniu. Zapraszam :)NIEAKTUALNE !!!
WITAM ![]() Na początku chciałabym zaznaczyć, że moja szafa pęka w szwach dlatego wymieniam się tylko za rzeczy których aktualnie potrzebuję, a są nimi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noszę rozmiar S/M, obuwia 37-38 i tylko w takim rozmiarze rzeczy poszukuję. Kilka moich zasad: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzeczy wymienione oznaczam TAK ![]() To chyba tyle z mojej strony, zapraszam do buszowania i liczę na owocne wymiany ![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-03 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo nowości we wrześniu. Zapraszam :)
OBIE SUKIENKI SĄ NOWE Z METKAMI (SUKIENKA Z PIKOWANYM DOŁEM MA METKĘ UCIĘTĄ DO POŁOWY) DLATEGO WYMIENIĘ JE TYLKO NA JAKIEŚ KONKRETY
![]() 1.2. Sukienka nowa z papierową metką. Góra beżowa mgiełka, dół pikowany z zipami. Rozmiar z metki S/M. 3.4.5.6. Śliczna beżowa sukienka z pikowanego materiału. Z tyłu ozdobny zip. Rozmiar uniwersalny (na moje oko XS/S). Sukienka jest nowa z papierową metką. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-23 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ZA RZECZY Z TEGO POSTU MOGĘ BYĆ WYBREDNA.
WYMIENIĘ JE TYLKO ZA JAKIŚ KONKRET ![]() 1.2.3. Marmurkowa katana H&M. Rozmiar z metki 36 (według mnie bardziej 38). Stan bardzo dobry. 4. Beżowa koszula mgiełka ze skórzanymi rękawami. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry - założona dwa razy. 5. Kalosze w panterkę. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. 6.7. Morelowa koronkowa spódniczka. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 8. Rozkloszowana skórzana spódnica. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. 9. Sweterek z sercem Sinsay. Rozmiar S jednak sweterek ma krój oversize. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-26 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Obie pary butów wymienię za coś fajnego
![]() 1.2.3.4.5.6. Platformy w motyw kwiatowy. Rozmiar 37. Stan idealny - platformy są nowe (co widać po podeszwach), przymierzone kilka razy w domu. 7.8.9.10. Czarne zamszowe platformy. Rozmiar 7 czyli nasze polskie 37. Stan idealny - założone tylko raz na imprezę. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-10 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Beżowe mega platformy Deezee. Kupiłam je na innym portalu jednak zostałam oszukana co do rzeczywistych wymiarów buta oraz stanu faktycznego. Nie udało mi się odzyskać pieniędzy dlatego jestem zmuszona je wystawić na wymianę.
Rozmiar 37. Stan oceniam na dobry - buty są w kilku miejscach przybrudzone i delikatnie przetarte oraz w jednym bucie po boku jest małe rozklejenie. Wszystkie wady nie rzucają się w oczy podczas użytkowania. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-12 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Kurtka wiatrówka H&M. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania.
Tą samą kurtkę miała na sobie Anna Mucha. 4.5.6. Torebka z ćwiekami. Stan ogólny oceniam na bardzo dobry z minusem za małą wadę z przodu torebki, a mianowicie wypaloną dziurkę. Wada nie rzuca się w oczy podczas użytkowania. Ćwieki są wszystkie. 7.8.Beżowa mini Stradivarius z zipami. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Założona dwa razy. 9.10. Jeansowe szorty Redial. Rozmiar z metki M, jednak idealnie pasuje na S. Spodenki posiadają fabryczne przetarcia. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-14 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Gorset z baskinką Bershka. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Z tyłu zapinany na srebrny zip. Neonowe wstawki.
4.5.6.7.8.9. Czarne leginsy ze wstawkami z eko skóry. Rozmiar S. Stan bardzo dobry z minusem - trzeba je przejechać maszynką do ubrań. 10. Nowe figi bez papierowej metki. Rozmiar M. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-07 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1.2. Nowa biała bluzka Stradivarius. Rozmiar S. Bluzka jest nowa z metką lecz metka do połowy jest ucięta ( w miejscu gdzie była cena) gdyż był to nietrafiony prezent.
3.4. Granatowa baskinka Zalando. Rozmiar M. Stan bardzo dobry- założona dwa razy. Baskinka kosztowała ponad 100zł także wymienię ją za coś konkretnego. 5. Biała koszula z ćwiekami na kołnierzu. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry. 6.7.Spodenki Tally Weijl. Rozmiar z metki 34 jednak będą dobre również na rozmiar 36. Stan bardzo dobry. 8.9. Ruda mniejsza torebeczka. Stan idealny - założona jeden raz. 10. Łańcuszek Avon Kwiat Lotosu. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-10 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5. Granatowe treginsy w bardzo dobrym stanie. Rozmiar z metki M jednak dla mnie to bardziej S. Treginsy są wykonane z porządnego materiału, nie są to zwykłe, cienkie leginsy. Z przodu matowa eko skórka, z tyłu materiał gładki.
6.7. Bluzka oversize dwustronna SinSay. Rozmiar z metki M. Stan bardzo dobry. 8.9. Bluzka over Bershka. Rozmiar z metki S, jednak jest dość luźna więc będzie dobra również na większe rozmiary. Stan ogólny bardzo dobry jedynie bluzka z tyłu ma niebieskie plamy (nie wiem od czego, nie próbowałam sprać). Plamy są blade, widoczne dopiero w świetle dziennym. Ja na początku myślałam, że przebija ten napis z przodu, bo bluzka z tyłu jest gładka. Myślę, że dobry odplamiacz spokojnie da radę. 10. Dwa łańcuszki w kolorze srebra. Stan bardzo dobry. Wypadałoby je oczyścić, bo długo leżały w kuferku na biżuterię. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-16 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. Bluzeczka Stradivarius. Rozmiar S. Stan bardzo dobry.
2. Bluzeczka na ramiączkach w kwiatki z a'la baskinką Tally Weijl. Rozmiar z metki 36. Stan bardzo dobry. 3.4. Tunika w paski H&M. Stan bardzo dobry. Rozmiar 34. 5.6.7. Granatowa bluzeczka Stradivarius. Z przodu "normalny materiał" z tyłu mgiełka. Rozmiar z metki L.Bluzeczkę miałam na sobie tylko raz ponieważ w sklepie pomyliłam rozmiary i zamiast S wzięłam L. Zorientowałam się dopiero na imprezie gdy bluzka strasznie spadała mi z ramienia. Stan bardzo dobry z małym minusem za małe "zahaczenie" z tyłu bluzki. 8. Komplet czapka +komin. Komin był przerabiany z szalika. Stan bardzo dobry. 9.10. Złoty wisior kokardka. Stan idealny-nie założony ani razu. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-17 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1.2. Tunika oversize na jedno ramię H&M. Rozmiar z metki 34 jednak jest dość szeroka i bardzo rozciągliwa także będzie pasować również na większe rozmiary. Stan ogólny bardzo dobry jedynie z tyłu ma zszycie i małą dziurkę.
3. Beżowa gładka bluzeczka/tunika z łatami na łokciach. Rozmiar uniwersalny (wg mnie XS-M). Stan bardzo dobry. 4.5. Mgiełka wiązana na dole z elementami jeansu i koronki. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry. 6. Top oversize New Yorker. Rozmiar z metki S jednak top jest dość szeroki więc będzie dobry także na większe rozmiary. Stan bardzo dobry z minusem za małą plamkę na dole bluzki. 7. Torebka listonoszka worek. Torebka była bardzo rzadko użytkowana jednak kupiłam ją z pewną wadą - od początku zacinał się w niej główny zamek i teraz zamek całkowicie się rozdwaja. Raz się zapnie, raz zacznie rozdwajać dlatego najlepiej wymienić go na nowy. 8. Neonowy top Tally Weijl. Rozmiar z metki M jednak idealnie pasuje również na rozmiar S. Stan bardzo dobry z minusem - bluzeczka posiada w kilku miejscach zmechacenia, które należy usunąć maszynką do ubrań. 9. Nowe białe koronkowe szorty. Rozmiar z metki XL jednak jest to zagraniczna rozmiarówka odpowiadająca polskiej S-ce. 10. Biustonosz push-up w panterkę H&M. Rozmiar 75B. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-29 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. Miętowa bokserka SinSay z ozdobnymi dżetami. Rozmiar S. Stan bardzo dobry.
2. Szlafrok H&M. Rozmiar z metki M. Stan bardzo dobry. 3.4.5.6. Bluzeczka/tunika Reserved ze ściągaczem na dole. Rozmiar z metki XS. Stan ogólny bardzo dobry - bez plam, dziur, przetarć jedynie należy ją ogolić maszynką do ubrań. 7. Mała beżowa pikowana torebeczka. Stan bardzo dobry. 8. Biała bokserka z napisami. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry - raz założona. 9.10. Bluzeczka Stradivarius z sercem. Rozmiar S. Z tyłu plecy delikatnie wycięte. Stan bardzo dobry - założona raz. Serce w kilku miejscach wygląda jakby delikatnie sprane, ale tak jest od nowości. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-05 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1.2. Okulary przeciwsłoneczne Centro. Stan bardzo dobry.
3. Mgiełka w paski oversize. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry. 4.5.6. Grafitowe balerinki z zameczkami. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. 7. Figi w kropki z falbankami. Figi są nowe, wyprane ani razu nie założone. Rozmiar uniwersalny. Według mnie XS-M. 8.9.10. Chabrowe balerinki New Look. Rozmiar 38, ale to bardziej 37 - wkładka ma ok. 23,7cm. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-10 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5. Chabrowe rurki Tally Weijl. Rozmiar z metki 36. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania.
6.7.8. Sportowe buty Cropp. Rozmiar 38. Kupiłam je na wyjazd w góry i założyłam je tam dwa razy. Od tej pory leżą w szafie. Stan bardzo dobry z minusem za małą wadę przy podeszwie w jednym bucie. Więcej dla zainteresowanych. 9. Fajna duża chusta w odcieniach beżu. Stan bardzo dobry z minusem - ma w kilku miejscach zaciągnięcie od zamka, ale chusta jest duża także jak się ją zawinie to nic nie widać. 10. Nowy zestaw bransoletek Mohito. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-01 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1. Śliczna sukienka w motyw kwiatowy. Stan bardzo dobry. Rozmiar ok. S (urwana metka z rozmiarem). W pasie szlufki.
2.3.4. Koralowy żakiet. Rozmiar z metki M, ale według mnie jest mniejszy. Stan oceniam na bardzo dobry. 5. Dwie pary nowych stringów z metkami. Obie pary wypadają na rozmiar S mimo, że na metce jest L i XL (zagraniczna rozmiarówka). 6. Fajny gorsecik, haleczka. Rozmiar z metki 36/38. Stan bardzo dobry. Miseczki usztywniane z wyciąganymi wkładkami. 7. Biały szal w kropki. Stan bardzo dobry. 8. Bokserka w kwiaty kupiona w New Yorkerze. Rozmiar z metki XS jednak na S i małe M również powinna być dobra. Stan bardzo dobry. 9. Krótka jeansowa kamizelka New Yorker. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 10. Czarny biustonosz Femilet. Rozmiar 75B. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-05 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1.2. Spodenki jeansowe. Rozmiar z metki 29 (ok. M-L). Stan bardzo dobry. Spodenki są z dość elastycznego jeansu.
3.4. Białe szorty z podwijanymi nogawkami. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 5.6. Czerwony biustonosz Trumph. Rozmiar 80A. Stan bardzo dobry. Kupiłam go w trakcie ciąży i rzadko nosiłam, teraz jest mi za szeroki w obwodzie. Dałam za niego ponad 80zł. 7. Biała koszula ze wstawkami w małą krateczkę. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Pomiędzy dwoma guzikami wszy,łam mały zatrzask, bo koszula rozchodziła mi się w biuście, ale spokojnie można go usunąć a i tak go nie widać podczas noszenia, bo jest zakryty. 8. Czarne tenisówki H&M. Rozmiar 37. Stan dobry - tenisówki nigdzie nie są rozklejone, ale wiadomo były używane. Sznurówki mogłyby zostać wymienione już na nowe. 9. Szal w motyw zeberki. Stan bardzo dobry. 10. Trzy maseczki do twarzy Orfilame. Dwie pierwsze są nowe, ostatnia tylko wypróbowana. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-16 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1.2. Rozkloszowana sukienka w chabrowym kolorze marki H&M. Rozmiar z metki M. Z przodu srebrny zip. Stan oceniam na bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. Daję minusa za małą żółtą plamkę na biuście. Kolor trochę jaśniejszy niż na zdjęciach.
3. Beżowa bluzeczka ze ściągaczem na dole. Rękaw typu 3/4. Stan bardzo dobry - założona tylko jeden raz. Rozmiar z metki 36 jednak bluzeczka ma krój oversize także będzie dobra również na większe rozmiary. 4. Strój kąpielowy. Na majteczkach i biustonoszu ozdobny pleciony paseczek. Rozmiar albo S albo M (wycięłam metki i zapomniałam jaki to był dokładnie rozmiar). Stan bardzo dobry -normalne ślady użytkowania. 5.6. Dwie pary rajstop Knittex 40den: * latte rozm. 3 * cognac rozm. 2 Obie pary założone jeden raz. 7. Biała bokserka Tally Weijl. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 8. Bluzka Miss Sixty. Stan bardzo dobry z minusem - mała dziurka na rękawie oraz należy oczyścić ją rolką do ubrań. Krój luźniejszy opadający na jedno ramię. Rozmiar ok. S/M (wycięłam metkę i nie pamiętam). 9. Szara koszulka w prążki TopShop. Rozmiar z metki 40 jednak dla mnie to typowe S. Stan bardzo dobry. 10. Trzy biustonosze. Wszystkie w bardzo dobrym stanie. Fioletowy rozmiar 70B delikatny push-up. Biały rozmiar 75B mocny push-up. Beżowy 80B mocny push up. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-14 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1. Nowy nieotwierany komplet pościeli F&F.
2. Dwa nowe komplety pościeli. Otwarte tylko w celu sprawdzenia. 3.4. Stojak na kolczyki. Stan bardzo dobry. Od nowości stojak jest ciut krzywy, ale są tam jakieś śrubki więc może wystarczy je dokręcić. Ja nie próbowałam. 5. Masło do ciała antycellulitowe Delia. Użyte raz w celu wypróbowania. 6.7. Sukienka Bershka. Rozmiar z metki M jednak dla mnie to bardziej S-ka. Stan bardzo dobry. 8.9. Czarne spodenki H&M. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry z minusem. 10. Bluzeczka typu nietoperz na jedno ramię. Stan bardzo dobry. Rozmiar uniwersalny. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-09 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1. Biała bokserka w prążki Cropp. Rozmiar z metki M jednak pasuje na XS/S. Stan bardzo dobry.
2.Prosta biała tunika Vila. Rozmiar S/M. Stan ogólny bardzo dobry jedynie ma deliatne zżółknięcia pod pachami (wystarczy użyć wybielacza), których nie da się dostrzec podczas użytkowania. 3.4.5.6.7. Fajna mniejsza chabrowa torebeczka z kwiatkiem. Miałam ją dwa razy także stan bardzo dobry prócz małej wady przy zapięciu. Dałam za nią 59zł. 8. Satynowa koszulka. Rozmiar M. Stan idealny. Założona raz, ale okazała się za duża. 9. Koszulka nocna. Stan dobry. Rozmiar 36/38. 10. Szara apaszka w motyw kwiatowy. Stan oceniam na dobry ze względu na kilka zaciągnięć od zamka z kurtki niewidoczne podczas noszenia. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-16 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1409847632
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5. Czarne mega kozaki na platformie za kolano. Rozmiar 38. Buciki kupiłam w zeszłym sezonie i założyłam je ze trzy razy. stan ogólny bardzo dobry jedynie minusem są zadarcia na obcasach. Buciki na zdjęciu są zakurzone gdyż leżały rok w pudle.
6. Koralowy komplet z piórkami. Stan bardzo dobry. 7.8. Bransoletka/naszyjnik w motylki. Można nosić jako naszyjnik i bransoletkę gdyż motylki znajdują się na bardzo rozciągliwej gumie. Stan bardzo dobry. 9. Nowe czarne rękawiczki bezpalcowe. 10. Nowy sweterek z metką. Rozmiar S/M. Sweterek był już kiedyś wystawiony, ale usunęłam ponieważ sprzedałam go na innym portalu jednak nie doczekałam się wpłaty więc wraca ponownie. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-05 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
![]() 1.2.3.4. Śliczny sweterek w kolorze malinowym z wycięciami i kokardkami na plecach. Rozmiar uniwersalny (według mnie S/M). Stan bardzo dobry. 5.6.7.8.9.10. Śliczne grafitowe cieniowane balerinki Tres Ranchos. Baleriny są nowe (o czym świadczy podeszwa i naklejka na podeszwie). Przymierzone kilka razy w domu, ale są ciut za ciasne. Rozmiar 36 jednak jest to bardziej rozmiar 37-38 (wkładka 24cm) dlatego taki też zaznaczyłam. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-19 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
![]() 1.2.3.4. Neonowe szorty New Yorker. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. Przepraszam, że szorty są takie wygniecione, ale są świeżo wyprane i nie chciało mi się ich prasować specjalnie do zdjęć. 5. Nowa koszulka/T-shirt Stradivarius. Rozmiar z metki S. Stan - nowy z papierową metką. 6.7. Czarna skórzana spódnica ze złotym zipem z tyłu. Stan bardzo dobry. Rozmiar z metki 40 jednak dla mnie to S/M. 8.9.10. Śliczna sukienka w jodełkę. Stan bardzo dobry. Rozmiar ok. S/M. Dół oraz końce rękawów zakończone pikowanym materiałem. Z tyłu zip. Wymienię tylko na: * ramoneskę (jeans lub eko skóra) * buty (botki, workery, wysokie kozaki) * torebkę shopper * inną sukienkę Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-29 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
1.2. Czarne balerinki SinSay. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania, bez żadnych dziur, przetarć.
3.4.5. Fajna czarna torebeczka. Stan oceniam na dobry ponieważ torebka posiada dwie wady niewidoczne podczas użytkowania - przetarcie przy zapięciu (nie widać go, bo przykrywa go klapka) oraz w środku torebka ma przetarganą poszewkę, którą trzeba zszyć. Poza tym torebka nie ma żadnych wad, fajnie się prezentuje. 6.7. Czarna torebka chanelka Tally Weijl. Stan oceniam na bardzo dobry ze względu na to, że zapięcie w torebce zmieniło kolor oraz w środku na podszewce torebka ma małą zszytą dziurkę. Poza tym żądnych wad. 8.9.10. Biała pikowana sukienka ze wstawkami z eko skóry na dole, przy dekolcie oraz zamkach. Rozmiar uniwersalny - na moje oko to S/M. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-26 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4. Czarne leginsy ze złotymi zipami. Rozmiar z metki S jednak leginsy będą również dobre na M-kę. Stan ogólny bardzo dobry jedynie na gumie od wewnętrznej strony leginsy posiadają dziurkę, ale i tak jej nie widać, bo jest w środku. Jak to czarny kolor leginsy mogą mieć na sobie kilka nitek, kłaczków, ale wystarczy oczyścić je rolką do ubrań.
5.6.7.8.9. Czarna torebka z kłódką. Stan idealny - używana dwa razy. Jedynie przy głównym zamku zgubiła mi się sprzączka, ale nawet bez niej da się bez problemu otworzyć torebkę, można przełożyć sprzączkę z innej torebki, dać agrafkę itp. Do torebki posiadam dodatkowo długi pasek. Torba jest pakowna, świetnie się prezentuje. Wymienię tylko na: * płaszcz, kurtkę zimową * ramoneskę z jeansu lub eko skóry * buty (platformy, botki, kozaki) * ładną sukienkę - tylko nie satynową Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-25 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5.6.7. Nowe marmurkowe dresowe rurki. Spodnie zakupiłam na vinted jednak nie przypadły mi do gustu. Spodnie są nowe bez papierowej metki przeze mnie tylko przymierzone. Rozmiar uniwersalny. Idealnie pasuje na osoby noszące rozm. S/M.
UWAGA !! WYMIANA TYLKO I WYŁĄCZNIE NA: * inne marmurki niebieskie najlepiej dresowe * spodnie dresowe obcisłe, przylegające do ciała * ramoneskę jeans lub eko skóra * buty (platformy, botki, kozaki) Ewentualnie mogę rozważyć wymianę na jeansowe treginsy. Nie masz tych rzeczy nie proponuj wymiany, bo na nic innego się nie skuszę !! Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-26 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej moze cos u mnie za
4.5.6. Torebka z ćwiekami. Stan ogólny oceniam na bardzo dobry z minusem za małą wadę z przodu torebki, a mianowicie wypaloną dziurkę. Wada nie rzuca się w oczy podczas użytkowania. Ćwieki są wszystkie. i moze - jak podasz wymiary na wysokosci biustu 5.6.7. Granatowa bluzeczka Stradivarius. Z przodu "normalny materiał" z tyłu mgiełka. Rozmiar z metki L.Bluzeczkę miałam na sobie tylko raz ponieważ w sklepie pomyliłam rozmiary i zamiast S wzięłam L. Zorientowałam się dopiero na imprezie gdy bluzka strasznie spadała mi z ramienia. Stan bardzo dobry z małym minusem za małe "zahaczenie" z tyłu bluzki. 4 Jakie wymiary maja te posciele? 2. Dwa nowe komplety pościeli. Otwarte tylko w celu sprawdzenia.
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
hej, cos ode mnie za którąś z tych rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1409845610 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1409847214 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1409847881 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1409848879 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1409848879 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1409850667 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
hej znajdziesz cos u mnie za kilka bluzek ?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1409844458 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1409844971 i ewentualnie jeszcze kilka rzeczy bym znalazla ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.