![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ->LUTY<- oddam, wymienię, dużo zagranicznych marek XS-XL ! buty , torebki!
wątek nieaktualny
Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2013-10-08 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ->LUTY<- oddam, wymienię, dużo zagranicznych marek XS-XL ! buty , torebki!
FIOLETOWY TOP wiązany na szyje,stan BDB pasuje na 34/36/38 - rozciągliwy materiał
top atmosphere stan BDB, ROZMIAR 36/38 (z metki) koronka przy dekolcie i na wykończeniu dołu. Naramki regulowane . top w stylu boho/hippie Pięknie odcina biust,grubsze naramki. stan bdb, rozmiar S. bokserka fishbone- New Yorker stan BDB, rozmiar z metki S, ale na XS też będzie pasować. Paski w odcieniach fioletu . top w paski z nadrukiem firmy NEW LOOK. stan BDB, z metki rozmiar 14(zawyzony!), ale pasuje na 34-38 ![]() ZIELONA Z NADRUKIEM z metki M/L ale zdecydowanie lepiej będzie leżała na XS/S/małe M ![]() Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-04-13 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ->LUTY<- oddam, wymienię, dużo zagranicznych marek XS-XL ! buty , torebki!
Bluza zapinana na zamek. W oryginalne miodowe wzorki.
Stan BDB- ( na kapturze od wewnątrz małe "zachaczenia") Rozmiar S/M. Wymienię najchętniej na inną bluzę. Ciepła bluza w paski czarno-białe. Stan BDB, rozmiar M. ściągacze na rękawach i na dole. Zapinana na zamek. Wymienię najchętniej za inną bluzę. Piękna bluza NEW YORKER z marszczeniem na śrdoku i pięknym wzorem. Stan BDB - założona tylko kilka razy. Rozmiar XS ale s/m tez będzie pasować ![]() Materiał cieńszy, bluza bardziej elegancka niż sportowa. Najchętniej wymienię na inną bluzę. narzutka w kolorze zielonym Rozmiar: 44 - ale ja nosiłam jako oversize nietoperz ![]() Stan db+ (2 wady widoczne na zdj - małe przebarwienie i zaciągnięta nitka) Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-02-20 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jeansy H&M stan BDB (kolor spodni wygląda na znoszony,ale w rzeczywistosci taki własnie jest czarno-szary) r.38
wymiary : stan: 21cm długość nogawki zew: 102 cm dł nogawki wew: 80 cm szerokość nogawki na dole: 18 cm SPODNIE W KANT czarne, , eleganckie, przeszyte srebrną nitką. rozmiar 38, stan BDB spodenki na lato firmy AVANTI stan BDB. rozmiar z metki 34, ale beda pasowac na 36 i 38 ![]() bardzo miekkie , elastyczne i rozciagliwe, w pasie maja sznureczek do zawiązania. Kolor troszke bardziej intensywny niz na zdjeciu ![]() Jeansy stan bdb - noszone niewiele - lekkie otarcie w kroku (widoczne na zdj) r. 38 wymiary: pas 37 cm biodra 44cm stan 19 cm dł nogawki zew: 103 cm dł nogawki wewn: 83cm szerokość nogawki na dole 18 cm spodnie maja 5%elastelanu takze ladnie sie dopasowuja do sylwetki, minimalnie sie rozciagają. JASNE RURKI Stan BDB, z metki 38, ale na 36 powinny być lepsze. przerobione u krawcowej z prostych dzieki czemu bardzo ładnie wyglądają i opinają sylwetkę,niski stan. wymiary: pas 37 x 2 udo 22 x 2 dół 14,5 x 2 długość zewnętrzna 101 wysokość od kroku do guzika 17 wymienię najchętniej za inne spodnie Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-02-27 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
OLIWKOWA SPÓDNICA - piękna, rozkloszowana,paseczki ze złotej nitki, zamek z boku. stan BDB, z metki na 164, więc myślę,że na XS/S/małe M
CZARNA MINI H&M z metki to 170cm (dział dziecięcy) ale pasuje na 36-38-małe 40(?) dzięki wiązaniu w pasie ![]() MINI jasny jeans stan BDB r 26 - S MINI CIEMNY JEANS stan bdb, r.36 BEŻOWA MINI r. 36 stan BDB- (ułamany zamek - widoczne na zdj.) PLISOWANA MINI stan BDB , rozm. M (wypada troszkę większa - rozm.L) pas: 43cm biodra: 47cm długość: 35cm-przód 38cm-tył MINI JEANSOWA mam ją z wymianki, prawdopodobnie była ręcznie robiona , stan BDB. Miękki jeans idealnie dopasowuje się do figury! Pasuje na r.36 ![]() materiał jest "gładki", NIE MA ZAGNIECEŃ ![]() Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-02-12 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
CIEMNORÓŻOWA KOSZULA stan BDB, r. 36
wymiary: długość: 51-52 cm biust: 39cm rękaw zew: 54cm fioletowa koszula z grubszego materiału ,delikatnego cos jak satyna, ale bardzo przyjemny i miękki. Rozmiar 36. Stan BDB. Kolor to głęboka,ciepła śliwka. Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-03-11 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
TOREBKA a'la BANAN - stan BDB, w środku przegródka na telefon, tłoczony wzór widoczny na zdjęciu, świecący "materiał". Mieści A5. Wygląda jak nowa.
CZERWONA SKÓRZANA Suzy Smith, (prawdziwa skóra)stan BDB, wygląda jak nowa!, kieszonka na zamek w sródku. szerokość 26 długość 13,5 TURKUSOWA ATMOSPHERE stan BDB- ( w środku 3 jasnobrązowe plamki-zdj) kolor bardziej zielony, turkusowy niż na zdjęciu, mieści a5. KUFEREK a'la LOUIS VUITTON - jest repliką/imitacją oryginału LOUIS VUITTON. stan wizualny BDB , niestety zepsuty zamek. W środku 2 przegródki na telefon, jedna na zamek, mała plamka na poszewce. Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-03-17 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ZAMSZOWE SZPILKI na małej platformie, r. 39, stan BDB (delikatne otarcia na platformie praktycznie nie widoczne-foto), wszystko widoczne na zdjęciach, raz założone. wkładka 25,5 cm,obcas 9,5-10 cm
Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-02-15 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
klamra PANTERKA - bardzo modny w tyn sezonie. długość klamry to ok : 9 centymetrów. stan bdb. magiczna spinka stworzona z 2 grzebieni połączonych z trwałą i eleastyczną gumką, na której znajduja sie rozowe koraliki i kwiatki. Dzięki niej możemy wyczarować wiele efektownych upięć. wystarczy na youtube wpisać "magiczna spinka" i zobaczyć! stan db+ Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-04-13 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
NOWE sztuczne rzęsy zostały tylko lewa strona na górze i prawa strona na dole
cień vipera do oczu kolor 27 - oliwkowa zieleń. Oddaję bez aplikatora. Stan BDB , zużycie minimalne widoczne na zdjęciu . Data ważności wrzesień 2012 r - dodam jako gratis do wymiany cień vipera do oczu kolor 411, - brudny róż z drobinkami. Można nim pięknie stworzyć przydymiony makijaż oka. oddaję bez aplikatora. Stan BDB, zużycie minimalne widoczne na zdjęciu. Data ważności 06.2012r - dodam jako gratis do wymiany 2 EYELINERY INGLOT - czarny 77 - fiolet 74 (mam z wymianki, ten brokat jest powierzchniowy, wydaje mi się, ze wysypał sie poprzedniej włascicielce) stan widoczny na zdjęciu - fiolet trochę zaschnięty - wystarczy odrobina wody lub duraline i działa ![]() (niestety nie wiem co z datą ważnosci, ale oba eyelinery testowalam,nie podrazniają moich oczu) Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-02-27 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
balsam Avon care - dry skin SOS nawilżający krem z olejkiem ryżowym - zostało troche mniej niz pół.
Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-04-12 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Czarny sweterek z kapturem - przeszyty srebrną nitką(zdj), na dole ściagacz ze sznurkiem. Rozmiar M, dosyc rozciagliwy, mysle że na S i L tez bedzie ok. Stan BDB.
czerwony t-shirt, stan BDB, r. M ale na S też pasuje. Przy dekolcie ładne wykonczenie. Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-03-11 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Z CEKINAMI - stan DB+ (w jednym miejscu widoczna wada- nie przeszkadza w uzytkowaniu,jest raczej niewidoczna) dł samej gumy 47 cm - mocno się naciaga.
CZARNY - materiał coś jak ekoskórka. Regulowany w dowolnym miejscu. Stan BDB. dł 109 cm czarny pasek - możliwość regulacji w dowolnym miejscu. stab db+ (na zdj widać 2 małe białe kropeczki zdarte) Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-04-13 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nowe pilniczki do paznokci (kolorowe są jednorazowe) - posiadam po kilka sztuk z danego rodzaju
SZMINKA MISS SPORTY 120 Jesto to perłowy pomarańczowy kolor, na ustach prezentuje się świeżo i młodzieńcze ![]() Nie uzywalam jej za dużo, pozostało jeszcze 2,5 cm pomadki. Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-04-12 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Poza wątkiem mam jeszcze: Nowe zeszyty a5 w kratkę w linię , z cieńką i grubą okładką - różne wzory nauszniki beżowe stan idealny ozdoby do paznokci (naklejki oraz brokaty) Edytowane przez black_cougar Czas edycji: 2012-04-13 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1328464536 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1328464627 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1328464627 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1328464979?
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
podobaja się butki jaki to rozmiar? znajdziesz cos u mnie za nie?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
bardzo długi naszyjnik H&M z perełkami, złotymi łancuszkami, kameą. Jako detale służą seduszka, czarna wstążeczka, małe obrazki kamea.
Założony tylko raz, więc praktycznie jak nowy. on mi sie podoba ![]() a ew. widzialabys cos za LISTONOSZKA mieści a5 , stan BDB- (zamek w środku jest zepsuty-nie przeszkadza w użytkowaniu) wszystko widoczne na zdjęciach. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
bardzo długi naszyjnik H&M z perełkami, złotymi łancuszkami, kameą. Jako detale służą seduszka, czarna wstążeczka, małe obrazki kamea. Założony tylko raz, więc praktycznie jak nowy. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
coś za:Szary sweterek zapiany na guziki.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
cos u mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1328465982 i moze za jakieś zeszyty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
hej, podoba mi się u Ciebie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1328465099 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1328465530 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1328464536 Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
podoba mi si tylko książka zwierz w łóżku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.